Denizlispor-Trabzonspor
18.02.2007
Pazar 16.00
Denizlispor-Trabzonspor
18.02.2007
Pazar 16.00
trabzonspor zor da olsa kazanacaktirr
Bence en az 3 farkla kazanacagımız bir maç![]()
maç denizlide denizlide zor durumda berabere kalırlar bence
Havaya girmeye gerek yok ama ne ilginçtir ki bu maçtan umutluyum aynı Antep maçında olduğu gibi![]()
Bence denızlı bu macta patlama yapcak
iki kötü takımın maçı muhtemelen beraberlik diyorum
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
benim tahminim golsüz beraberlik ....
Bence sıkıcı bir maç olur .. Berabere biter gibi geliyor ..
trabzon alacaktır bu maçı...
alırız alırız merak etmeyin.sıkıcı olsunda boş olmasın,gerçek oyun olsun(4-0?)
(4-0) zor canım iyi o kadar da değil![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
deplasman oldugu için ve takımın başında ziya dogan oldugu için bu takım farklı galip gelemez ve bu maçta 3 gol olmaz..bence 1-0 ya da2-0 kazanırız.iddacılara bir tiyo verim trabzonsporun maçları üst bitmez hepsi alt
DEnizli yi son 7 mactir hep yeniyoruz simdide yenecez insallah
Trabzon-Denizli 32. kez!
Trabzonspor ile Denizlispor yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 32. kez karşı karşıya gelecekler.
Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 31 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 20-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Trabzonspor, 47 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 19 gol gördü.
-SON 3 SEZONDUR KAZANIYOR-
Trabzonspor, Denizlispor deplasmanından son 3 sezondur galibiyetle ayrılmayı başardı.
Bordo-mavililer, 2003-2004 ve 2005-2006 sezonunda 1-0, 2004-2005 sezonunda ise 2-0'lık galibiyetlerle Denizli'de 3 puan elde eden taraf oldu.
Genel olarak yapılan 15 deplasman maçında ise Trabzonspor 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
17.02.2007
Kaynak : AA
Takımın düzelme yolunda önemli bi maç.Kesinlikle kazanılması gerek bu maçın.Skora gelince gol yemeden bitiririz maçı atacağımız 1 gollede maçı koparırız.Gol erken gelirse farkada gidilebilir...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzonda düzelme var Ceyhun ve Ersenden gol bekliyorum
Ersen artik atmasi gerekir
gecen sene bizi sampiyonlukdan eden bu denizli bu sene kumeye dusecek bu hafta trabzon yener işalla 30. haftada mabedimizde seni 2. lige gonderices denizliiiii!!!!!!!!!!!!!!
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
dk 12 umut
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dk 30 erdinç ts2 den 0
dk 32 cesar ts2 den1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dk 42 ahmet den 2 ts2 ilginç bi maç
48 umut bulut
gooolllll Adriano 3-3
Sol taraftan Serhat ortaladı... Adriano ceza sahasında rövaşatayı vurdu ve Denizlispor'un beraberlik golünü attı... Muhteşem bir gol..
3-3 oldu.....
gollu bir mac oluyor
umut attı gol oldu gol gol gol.Umut'un maçtaki 3.golü.Ama maçtan sonra Ziya lütfen bırak şu takımı bırak yakamızı artık...
[SIGPIC][/SIGPIC]
yediik golü umut hattrick yaptı
ewet gol geldi tam sevindim ayağı kalktım tekrar oturdum silahmı torpilmş ne patladı
Tebrikler Trabzonspor, tebrikler Umut Bulut...
Cok ilginc mac olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sayın Doğan'ın bu maçtan sonra artık takımı bırakması gerek.O kadar defansif oynamasına rağmen 3 golü kalemizde görük.Allah tan Umut günündeydide maçı kurtardık.Gökdeniz'in inişte olan performansı devam ediyor.Dünya yıldızı Stepanov kulübede oturuyor.Takım o kadar ilginç bir hal aldıki...Bu arada yediğimiz ilk 2 golü izleyip gülme krizine girebilirsiniz...
[SIGPIC][/SIGPIC]