1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: "Beşiktaş yanlış taktik kurbanı"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Exclamation "Beşiktaş yanlış taktik kurbanı"

Kara Kartal’ın efsane futbolcusu, çarpıcı açıklamalarda bulundu: Beşiktaş yanlış taktik kurbanı. Delgado ile Ricardinho kanatta değil, göbekte serbest oynamalı...

"Delgado büyük oyuncu"
    Jean Tigana’nın isteğiyle geçen sezon bitiminde Beşiktaş’tan gönderilen Sergen Yalçın’dan iddialı sözler... Siyah-Beyazlılar taraftarların sevgilisi olan süper solak, takımdaki başarısızlığı yanlış taktik anlayışına bağladı. Efsane futbolcu, “Delgado’yu çok beğeniyorum. İnanılmaz yetenekli ve çok genç bir futbolcu. Zaten Arjantinli ilk geldiğinde, ‘Beşiktaş 10 yıl sorun yaşamaz’ demiştim. Ama Tigana, Matias’tan yararlanamıyor” dedi.

"Rakipler artık uyandı!"
    Delgado’nun sağ kanatta görevlendirilmesine anlam veremediğini ifade eden Sergen, “Aynı şekilde büyük yeteneklere sahip olan Ricardinho da sol kanatta. Rakipler her şeyin farkında, önlerini kapatınca iki futbolcu da etkisiz kalıyor. Oysa Ricardinho ile Delgado önlü, arkalı olarak orta sahada ve forvetin arkasında oynasalar Beşiktaş pozisyon bulmakta sıkıntı yaşamaz. Ayrıca hem Rico hem de Delgado çok faydalı olur” diye konuştu.

19.02.2007

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bence doğru söylüyor adam ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

harbıden den ya solda rıcardınho sagda delgado

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Insanlar ne kadar gerizekali ya. Maci adam gibi izleyen biri zaten du oyuncularin serbest oynadigini gorur, Ricardinho ortaya gidiyor, sag kanada giriyor, keza Delgado da oyle. Ronaldinho Barca'da nasil oynuyorsa bizimkiler de oyle, sadece kagit ustu kanatta gozukuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bence asıl ben onu anlayamıyorum beşiktaşın şimdiki taktiği çok iyidir
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri