Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Macı Tekrar Tekrar Oynamak

Default Macı Tekrar Tekrar Oynamak

arkadaslar bazen bır macı tekrar tekrar oynuyor msuunuz... mesela cl fınal macını ya da hıc ıstemedıgınız bır yenılgı aldıgınız zamn.... bazende mac esnasında tam 4 futbolcunuz sakatlanıp lıgın diptekı takımına kendı sahanızda son dakka goluyle yenıldıgınmız zamn...(bunda dayanamayıp az kalsın bılgısayarı parcalıyodum )

2. Default

hayır oynamam zevki kalmaz..

cok nadir yaparim ama oyunun zevki kalmiyor gercekten.

O zaman Tadı çıkmaz be dostum!!Neyse o lig bile düşecekse takım düşssün bbugüne kadar başıma gemedi ama belki kovulmak da güzeldir
    Haaa pardon bir keresinde yönetime ültimatom verdim diye kovulmuştum

Ne anladın o zaman zevki kalmaz öle...

hic yapmıyorum

usrobotics Misafir

hic bi anlami kalmaz yapmayin sigara gibi olur bi baslarsaniz hep yaparsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

eskiden çok yapardım ama artık yapmıom zevki gidio

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

eskiden yapıyordum ama artık yapmıyorum ..

bnde cm doneminde yapardim oyunun acigi wardi ozaman mac bitince maci oynanmamis sayip cikabiliodun ozaman yapardim ama artik yapmiom kesinlikle zevki kalmio..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

en son cm03/04 oynarken yapmıstım ama küçüktüm o zman simdi kesinlikle yapmıyorum oyunun amacına aykırı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Fiorentina ile oynarken Inter ile ItalyaKupasi finalim vardi.. 2-1 yendim ama arkadas geldi ben de evden cikicaz diye exit game dedim ciktim..Yolda aklima geldi savelemedim diye.. Neyse dedim oynariz yine..

Eve geldim oynadim yenemedim.. ustelik kotu de oynamadim.. dedim "bu mac hakkimdi kardesim.. almistim bu maci ben!"

Nasil bir inatsa oyunu tekrar oynama sayim cift haneye ulasmisti.. sonunda yenmistim takimimin gururunu kurtarmistim.. Ya da kurtarmismiydim?

ben fm oynamaya. boyle baslamıstım. sonra baktım. oluor. bidaha hic yapmadım

14. Default

Oyunun zevki kalmıyorki sürekli kazanıyorsun kazanıyorsun. Kaybedeceksinki kazanmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlayabilesin.

yapmayın hile ya
    dürüstçe oynayın

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

hayatta yapmam zevki iyice kaçar..
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

ben yapmıyorum vallaa bildiğimiz hileye giriyo ve hilede bizde yokturr

Ben eskiden cok yapiyodum o cm 01-02 de Hatta Avrupa şampiyonlar ligi finalini 54 kez oynadigimi biliyorum kafayi yemiştim :Pp Fm 07 de hiç yapmadim zevki kalmiyo.Ama genede ara sira yapmak lazim kovulmamak icin :Pp

gecenlerde benim takım ligin dibine çakıldı adamların moral sıfır tabi ocak ayında tranfer ettim transferler birinci sınıf denelebilcek kadar neyse oynadım hala mağlubiyet son sıradayım bi maç alırsam morel gelcekte bi türlü yenemiyorum böle devam ederse hem takım hemde bana yazık olur die bir maçı tekrar oynadım ve kazandım arda arda gelen galibler takımın morelide yerine geldi moreli nekadar ii tutarsan oyuncunun hiç bi maç tekrar oynamazsın benim kanıtım

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

cok nadir yaparım ya da hiç yapmam
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

tabiki her mac yapılmaz yoksa lıgın dıbındekı takımla sampıyon olursun ıngılterede.... ama fm bu sene acayıp delırıyo bazen kırmız kart olayı ve sakatlık konusunda walla ınsan kedını tutamıyo bazen

22. Default

abi kimse yalan soylemesin hepimiz save le save cik cik oynuyoruz cunku gerceklikle alaksi yok oyunun bendefm yuzunden 4 klaveye degistirdim cunku kirilidi

hic yapmadigim sey.

hatta son iki mactan birinde 1 puan alsam ligde kalcam 2 sinide kaybettim

pasa pasa oynamaya dvm etti sonraki yil yine birinci ligdeydim.

cok kupadanda oldugum oldu,butun zevki kaciyo oyunun tadi tutsuz kalmaz gibi geliyo.

hatta son hazirlik macimda,ilk lig macina on gun var yok 4 as oyuncum sakatlandi ikisi ayni mevkiden gene dvm ettim genclerle yapcak bisey yok

arkadaslar birbirimizi kandirmayalim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

2005'te yapardım ama şimdi yapmam zevk yok

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

gir çık gir çık insan kafayı yer zaten ya .. yeneceksen zaten bi kerede yenersin defaLarca denemenin anLımı yok
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maçı tekrar oynamak değilde mesela bi oyuncum 5 aydan fazla sakatlandıysa falan yaparım bu şey de olabiliyo en son 6 maç önce kayıt yapmışım 6 maçıda kazanmışım ama umrumda değil o adam çok önemliyse veya yerini dolduramıyacaksam kaparım tekrar açarım sonra o 6 maçı üst üste kaybetsem bile umrumda olmaz =)

Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
    bnde cm doneminde yapardim oyunun acigi wardi ozaman mac bitince maci oynanmamis sayip cikabiliodun ozaman yapardim ama artik yapmiom kesinlikle zevki kalmio..
    aynen katılıom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Oyunu kaydedip yapmıyorum.Bir keresinde inanılmaz müthiş bir taktik bulmuştum,Çaykurrize'yle Denizli deplasmanına çıktım 2-0 yenik duruma düşünce zart diye kapattım oyunu..Taktik,antrenman programı hepsi gitti...

Arasıra yapmanın bi zararı olmaz. Ama abartmamak kaydıyla. Özellikle mühim maçlarda oluyor, yapılıyor. Kendimizi kandırmayalım.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri