1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Galatasaray'da büyük sürpriz !..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arrow Galatasaray'da büyük sürpriz !..

Galatasaray'da Başkan Özhan Canaydın'ın, sezon sonu gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Gerets ile 1 yıllık sözleşme uzattığı öğrenildi !.. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ligtv.com.tr'ye yaptığı kısa açıklamada olayı doğrulayarak, Gerets'in sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyonu kullanmaya karar verdiklerini ve Gerets ile anlaştıklarını söyledi.

"GÖNDERİLECEK" DENİRKEN...

Galatasaray'da yönetimden bu konuda uzun süre görüşme talep etmesine karşın umduğunu bulamayan ve gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Belçikalı teknik adam ile ani bir şekilde anlaşmaya varılması şaşkınlık yarattı. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve takım içinde yaşandığı öne sürülen iddaların ardından, anlaşmanın kritik Beşiktaş maçı öncesi yapılması da dikkat çekti. Yapılan bu anlaşma, yönetimin girdikleri zorlu dönemeçte teknik heyete güven aşılama ve futbolcularla Gerets'i bütünleştirme amaçlı yaptığı düşünülüyor.

İMZA FLORYA'DA ATILDI

Sürpriz imzayı son dakika gelişmesi olarak izleyicilerine duyuran Lig TV'nin gece haberlerine bağlanan Galatasaray muhabiri Pınar Argun, "Başkan Özhan Canaydın, Başkan Vekili Adnan Polat, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Teknik Direkter Gerets, bu akşam Florya Tesisleri'nde biraraya geldi. Ardından da 1 yıllık sözleşme imzalandı." dedi.

BAŞKAN CANAYDIN, FUTBOLCULARI TOPLADI

Lig TV Galatasaray Muhabiri Pınar Argun Galatasaray'da yaşanan diğer gelişmeyi de aktardı: "Gerets ile atılan imzanın ardından Başkan Özhan Canaydın futbolcuları topladı. GeretsDden son derece memnun olduklarını, bugüne kadar sözleşmeyi prosedür olarak gördüklerini ve bu nedenle yenilemeye gerek duymadıklarını söyledi."

Kaynak : Ligtv.com.tr

Futbolcuları motive etmek amacıyla yapıldı... Bakın işte gerets sezon sonuda burda ona göre oynayın diye...Ne diyelim gs için hayırlı olsun...

su ziconun sozlesmesinde 1 yıl erken kovulma maddesi var mıs. keseke onuda isletime gecirselerde daha fazla parcalanmayız !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çok iyi bir karar olmuş.Gerets'in sözleşmesinin uzatılmasına gerçekten çok sevindim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

adama bir motivasyon verdiler yoksa adama su koyveriyodu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

nereye kadar sürecek bu başarısızlık merak ediyorum.gerets in motivasyon açısından imzalanan bir sözleşma olabilir..

Bizim ülkemizde bir teknik direktörden ilk geldiği zaman hemen başarı bekleniyor. Bana kalırsa bu çok yanlış. Kim olursa olsun 1-2 sene takımın başında kalmadıkça başarı gelmez.

Gerets bu sene elinden geleni yapar. Şampiyon olur veya olamaz ama gelecek sene en azından Avrupa'da iyi bir yerlere geleceğimize inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Şu adam bizde olsaydı şu an Newcastle maçını bekliyor olacaktık.

9. Default

Bu sene üç büyüklerde şampiyonluğu haketmiyo aslında...Haksızmıyım arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

adamın hiçbir suçu yok.kim alındı istediği.eline bir kadro verilsin örneğin fb nin kadrosu onda olsun,iddaa ediyorum şu an fb en az 15 puan önde olurdu.çok akıllı ve takımını sonuca kolay götüren bir teknik direktör.

BENCE SUC GERETSDE diil gsde gecen sedeki istek yok gerets ne yapsın.ama zicoda hatada var,gerets hatasız diil tabi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence iki taraf içinde yararlı olacaktır...

Nesil
    2006

Gerets iyi bir tercih olmuş. Çünkü Gerets kendisine hiç bir şey verilmeden takımı yönetmeye çalışıyor. Eğer istediği bütün imkanlar verilseydi şuan herşey daha farklı olabilirdi. İki taraf için de hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets yavaş yavaş GS'ye alışıyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

heh şöyl ya mnchester a alex ferguson nasılsa bzdede gerets öyle olsun. Yıllarca bu takıma hizmet versin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Geç bile kaldılar , hayırlı olsun tüm Galatasaray'lılara

gelecek sene bu takıma bülent korkmaz gelicek söylemedi demeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim için gerçekten çok sürpriz bir haber bu .. İstikrar önemlidir, hayırlı olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence göz boyama seneye gider bence ama bu sozlesme imzalanması ıy oldu takım daha ıyı oynar

ben çok şaşırdım şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GerÇektende Geretsİn Kalmasi Bİ Anlamda İstİkrar AÇisindan Çok İyİ Oldu Yenİ Bİ Teknİk TİrektÖr....bİlmİyorum Zor Olurdu....hem Futbolcualrda AliŞti Geretse

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by burakao View Post
    su ziconun sozlesmesinde 1 yıl erken kovulma maddesi var mıs. keseke onuda isletime gecirselerde daha fazla parcalanmayız !!!
    aynen walla haklısın ama sezon ortasında olacak iş diil
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Mesaj Yetkileri