1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: 3 büyüklerdeki düşüş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default 3 büyüklerdeki düşüş

Arkadaşlar bu sene 3 büyüklerimiz hem avrupada hemde türkiye liginde bile büyük şok yarattılar.Sizce bunun sebepleri nelerdir ? Bu yüzden hem avrupadaki başarımız gölge altına düşüyor hemde giderek saygınlığımız eriyor diyebilirim.Sizler ne sebepler gösteriyorsunuz bu durumla ilgili ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yanlış yapılan transfer tercihleri futbolculara verilen abuk sabuk paralar kısaca yanlış yönetilmeleri...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

oyuncuların performans dusukluğu we TEKNİK hatalar (fenerbahce için) yonetimde hiç bir problem yok
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

3 büyüklerde bir formsuzluk var sebebini bilemiyorum ama birşeyler oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

boyle giderse arkadan kayseri-gençler-konya-bursa geliyoo

bu lig zaten 3 büyüklerle oynanmıyo hak eden alır şampiyonluğu...
    ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by yorgun_reis View Post
    bu lig zaten 3 büyüklerle oynanmıyo hak eden alır şampiyonluğu...
    malesef ligde hakeden almıyo şampiyonlugu...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yapılan yanlış transferler oyuncuların formsuzluğu teknik direktörlerin beceriksizliği hepsi birleşiyo ve olan türkiyeye oluyo.süpper transfer die getirilen yabancılarda 2 ay sonra en çok aman diyolar ben mi kurtaracam ben aldığım paraya bakarım.böle oluncada tabi biraz ii kadrosu olan akıllı oynayan anadolu takımlarına puan kaybediyolar.ama yinede türkiyede böle süpriz bi şampiyonluk beklemek hayalden öteye gitmez...

Nesil
    2006

Klup yöneticililerin yaptığı kimin egosu daha büyük tartışmaları, bunlarla birlikte çıkan taraftar tartışmaları, yoğun bir maç trafiği ve paranın saadet getirmediği anlaşılması bunları etkiliyor.

Her gün borca biraz daha saplanan Anadolu Klupleri ise hakkını vererek sonuçlarını alıyorlar. İllaha üç büyüklerin düşüsünü değil birazda Anadolu takımlarının çıkışlarını konuşalım. Unutmayın onlarda Türk takımı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Galatasaray'ın düşüşü mağlum.En iyisini yapıp transfere milyonlarca dolar harcamıyor ve borçlarını ödüyorlar.Bu gerekçeyle de kaliteli futbolcular alamadıkları için düşüşteler...

Fenerbahçe ise bambaşka.Onlar transfere bol keseden harcayıp kaliteli oyuncular aldılar.Ancak taktiksel açıdan eksikler.Bu kadar kaliteli oyuncuları Zico nasıl yönlendiriyor hala anlamış değilim...

Beşiktaş da mali sıkıntıları olmasına rağmen kaliteli futbolcuları dizdi kadroya.Onların da sorunu Fenerbahçe'yle aynı.Teknik Direktör.

Trabzonspor'un bu kadar düşmesine ise hala aklım ermiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray'in sorunu yetersiz futbolcu kalitesi. Inamoto forvet arkasi bir futbolcu olmasina ragmen on libero oynuyor. Adnan Polar medyay demec verene kadar bence takima yeni isimler katmasi lazim, ve kesinlikle bazi isimler gitmesi lazim. I$e kokten cozum ise yonetimin istifa etmesi.

BJK nin problemi sezon basindan beri var, defansiv problemler. Gokhan Zan in olmadigi maclarda cok kotu bir defans kurgusu oluyor ve herkes bi cizgide duruyor. Bu hafta Erman hoca iyi bi bi cumle anlatti " BJK defansi artik mehter takimi gibi yurumesin". Bu hata aslinda ucuz kurtuldular, Trabzonspor cok buyuk bir farka gidebilirdi.

Fenerin sorunu ise sezon basi basladi. Yanlis transferler ve yanlis hoca. Lugano ve Deivid bana gore Fenerbahce tarihinin en kotu yabancilarindan, Deivid in bukadar kotu olmasini bende pek anlamadim, hatta Lugano nun boyle futbol tarzi ile Guney Amerikada un yapmasini anlamadim. Zico kotu bir teknik direktor ve Fenerbahce gibi bir kulubun 100 yilini teknik direktorluk yapmayi hak etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence teknik direktörler yabancı olup yeni olduklarından Takımlarının nasıl oynayacağını bilmiyorlar ve yanlış taktik yapıyorlar olan da TÜRKİYE'ye oluyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    bence teknik direktörler yabancı olup yeni olduklarından Takımlarının nasıl oynayacağını bilmiyorlar ve yanlış taktik yapıyorlar olan da TÜRKİYE'ye oluyor
    Gerets'de buna dahil değil heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de başarı alabilecek bir kadro mevcut. Ama bu kadroyu oynatabilecek bir teknik adam mevcut değil. Fenerbahçe'nin başarısızlığının en büyük sebebi budur bence. Ayrıca Zico, bazı futbolcuları göremiyor. Ancak bana göre FB, bu sene Avrupa'da bir yol kat etmiştir. Daha önce gruplardan 1 kez bile çıkmayı başaramamış FB, grubundan çıktı ve hatta AZ'ı eleyip yoluna devam bile ediyordu...

Galatasaray'ın düşüş sebebi, kadromuz iyi değil. Önemli yerlere önemli transferler yapmamız gerekiyordu ama para yoktu. Elde olan parayla da bence doğru bir tercih yapıp borçlarımızı ödüyoruz. Eğer şu an GS'nin kafasında olan projeler gerçekleşirse, hem para kazanacağız hem de iyi oyuncular almaya yönelik paramız olacak. Biraz sabretmemiz lazım.

Beşiktaş'ın da kadrosu hiç fena değil aslında. Ama bir uyum sorunu var. Bir türlü oyuncular takım oyununu tam anlamıyla, hakkını vererek oynayamıyor. Aslında sahada oynatılan oyuncu tercihlerini doğru buluyorum ben ama bu oyuncular dediğim gibi uyumsuzlar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

teknik adam dandikliği
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın düşüşünün sebebi, korkak teknik direktör, kalitesiz futbolcular .. Boş konuşan yöneticiler, futboldan anlamayan bir başkan ..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu yıl lıg hiç tat vermıyor anadolu kuluplerınden istikrarlı bır takım çıksaydı belkide şampiyon olurdu

akıtılan paralara acıyorum kim bilir kaç fakirin hakkı var orda(biraz abarttım ama)

3 İstanbul kulübünde düşüş yoktur Türk futbolu ve hakemlerin futbol adaletinde genel olarak bir gelişme vardır. Artık bardağın diğer tarafından bakmasını öğrenmeli. Futbolun sadece İstanbul sınırları içerisinde dönmediğini ve artık bu dar görüşlülüğü atmalı. İstanbul spor basını İstanbul basını olmaktan çıkmalı ve tüm Türkiye'ye hitap etmeli. Türk futbolunun gelişmesinden bahsediliyor ise bu hedefin altı doldurulmalı. En önemli nokta ise bence herkes ekmeğini yediği, doğup büyüdüğü ilin/ilçenin futbol takımını desteklemeli, kafalar değişmeli...

Yönetimler ve istikrarsızlık.Kesinlikle hocalar veya futbolcular değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61;
    [B
    Fenerin[/B] sorunu ise sezon basi basladi. Yanlis transferler ve yanlis hoca. Lugano ve Deivid bana gore Fenerbahce tarihinin en kotu yabancilarindan, Deivid in bukadar kotu olmasini bende pek anlamadim, hatta Lugano nun boyle futbol tarzi ile Guney Amerikada un yapmasini anlamadim. Zico kotu bir teknik direktor ve Fenerbahce gibi bir kulubun 100 yilini teknik direktorluk yapmayi hak etmiyor.

ya anlamıyorum EDU ya laf etmiosunuz gidiosunuz LUGANO fenerin en kötü yabancısıdır ya şu anda lugano takımın en iyisi ya az alkmaar maçında yaptığı müdaheleleri ya nasıl oluo bunları görmemezlikten geliosunuz....antalyaspor karşısında takım uyurken luganoyla önder wardı başka adam warmıydı sayın bana lugano topu defanstan alıp forvete götürdü adam gol atıp belkıde 1 puan alcaktık..bunlarıda görün artık....bunların hiç biri fenerin tarihindeki kötü yabancılardan değildir...deivid bile....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bu arada 3 büyüklerdeki düşüş YÖNETİM VE BAŞKANLARDAN meydana geliyor.....tecrübesi olmayan t.direktörler(zico ve tigana) henryi,trzegueti,yetiştirdi diye takımı şampiyon yapacağını zanneden demirören,hala tiganayı bu takımda tutuyor...japonyayı dünya kupasında elenmesine rağmen takımı çok ii top oynadı die,geçmişinde dünyanın sayılı golcü bizede attırır diye t.direktör olarak alıosan tabi düşüş olur zico mu çıkıp gol atcak...galatasaraya gelince bence türkiyrnin en iyi takımı şu anda onlar..gerçekten çok iyi top oynuyolar....galatasaarayın düşüş nedeni ise sadece sakatlıklardır diyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar T.direktörler oyuncuları, taktikleri bilmiyorlar alışana kadar zaten kovuluyorlar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri