1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Zico Appiah'ın isyanına kulak verdi

Nesil
    2006

Default Zico Appiah'ın isyanına kulak verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Appiah'ın isyanına kulak verdi.

Dün akşam oynanan Antalyaspor - Fenerbahçe maçının ardından CNN Türk'te yayınlanan Futbolmania programının canlı yayına katılan Stephen Appiah, DHA muhabirinin "Performansın neden düştü ?" sorusuna, gerçek pozisyonunda oynamadığını ve bunun da performansını etkiledeğini söylemişti.

Ligin başından beri orta sahanın sağ kanadında görev yapan Appiah bu bölgede çok fazla etkili olamamıştı. Uzun süredir bunun farkında olan Appiah'ın dün akşam ki açıklamarından sonra da Zico'nun bu futbolcuyu bundan böyle orta sahanın ortasında görev vermeyi plandığı ifade edildi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

inşallah anlamıştır zico bu sefer sağ kanat boş kalacak o zamanda mehmet yozgatlıya büyük iş düşecek

ama ne olursa olsun zico varken bu takımda ben ümidi keserim....
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by trgtbs View Post
    inşallah anlamıştır zico bu sefer sağ kanat boş kalacak o zamanda mehmet yozgatlıya büyük iş düşecek

ama ne olursa olsun zico varken bu takımda ben ümidi keserim....
    Appiah'ı doğru yerde oynatmıyor. Appiah'ı ortada Mehmet Aurelio ile birlikte oynatırsa hem Deniz'in hem de Appiah'n performansı artar.

Sağ kanatta ise Mehmet, Serkan ve Kerim var onlardan birsini tercih etmesi daha iyi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

tamam bende aynısını diyorum zaten appiah kendi yerine geçince sağ taraf boş kalacak mehmet yozgatlıya büyük iş düşecek
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bnce appiah we aurelio ön libero oynamalı sağ kanattada mehmet yozgatlı oynamalı denizde yedek kalmalı artık yapacak bişi yok bundan baska yeter ZİCO walla 100. yılı zehşr ettin
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Ya zaten hep bize gelen antrenörler icat çıkarmaya başlıyolar.Birisi gelir Ümit Özat'tan sol bek yapmaya çalışır,Tuncay'dan sol açık yapmaya çalışır,öbürü gelir Appiah'ı sağ açık yapar.Bizim takım zaten iyice deneme tahtasına döndü.

bügün aynı burayı konuşuyoduk arkadaşa en iyi sağ kanadınız dedim appiah dedi...bende sağda oynayınca sağ kanat boş kalıyo dedim.bencede mehmet daha yararlı oynatcaksan doğru yerinde oynat

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Appiah'ın eski performansından eser yok . Oynadığı pozisyonun muhakkak etkisi vardır . Fenerliler açısından kötü bir durum tabiki bu ama benim açımdan gayet iyi ..

acaba transfer teklifleri geldiye tekrar adaya gelcek falan gitmek mi istiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

doğru söylüyor adam zico çok hatalı ..

zico ya teknik direktör demem bile futbolcluğu iidi ama teknik direktörlüğü vahim

Appiah iyi orta açan birisi değil. Orta açamayan adamın sağ kanatta ne işi var?

Kendisi de kızdı söyledi zaten, göbekte oynamalı, geçen seneki yerinde, orda başarılı olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaslar su Zico'ya sahip çıkması gereken kim ligin ortasında umarım T.D. değişikliği istemiyorsunuzdur ayrıca biraz sabır la herşey olucak ben inanıyorum çünkü benim inanmam gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu işe bak futbolcu teknik direktörü uyarıyor beni yanlıs yerde oynatıyorsun diye. Teknik direktör bunlarıda kendi yapmazsa ne işe yarar ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Oyuncudan ders alan bir teknik direktörden ne beklenir ki zaten.Fenerbahçe'nin yapması gereken tek şey Zico'yu kovmak.Onun yerine Ersun hocayı getirebilirler...

Mesaj Yetkileri