Sizce türkiyeye gelen hangi oyuncular forma satışlarını yükseltiyor??![]()
Sizce türkiyeye gelen hangi oyuncular forma satışlarını yükseltiyor??![]()
vincent kompany
fernando torres(getirebilirsen)
Metzelder de (zaten bewdava gelio 6 ay beklersen)![]()
shunsuke nakamura
nilmar bayağı bi arttırıyor
ben 2005 de Maccarone'yle patlatmıştım ...
ben cruzeirodan luızao yu aldım.Küçük çocuklar şimdiden formasını alıo falan die bi haber gelmişti.
C.RonaLdo Tabiki Getirmesi biraz zor gibi ama Getirmeye çalışırsan aLırsan Çok büyük forma satışı yaparsın ve başkanda memnun oLur![]()
ronaldinho
Japon yada Koreli bir futbolcu alirsaniz forma satislarinda patlama oluyo
ben ispanyada sevillaya nakamurayi aldim. Forma Satislarinda patlama oldu diye bir mesaj geldi![]()
ronaldınho ve c. ronaldo hayal gibi hilesizama nakamurayı getirdim ben de sağlam patlama oldu
![]()
Ben hileyle aldim adriano yu patlama oldu ayrica oscar ustarii aldim die akla yatkin transfer die ovduler
gilberto silva 13 m dolara geldi
baya artış oldu
abi ben beşiktaşa chevanton'u aldıgımda bayagı bır artıs olmustu
nakamura ve saviola
hugo viana 2. sezonunda geldiği gibi satışlar fırladı![]()
Fatih Tekke nin Trabzona donusu bende cok forma satisina neden olmustu
bende Eskişehire kemalettin şentürkü aldığımda oldudu..![]()
![]()
anlamadım gitti onu bile büyük oyuncu sandılar
bende figo 2008 de serbest kalıyoo kimse almıyo adama haftada 150.000 ytl öneriyorum gelmiyo birde yaşlı yani ronaldinho hiç gelmiyo sallamayın arkadaşlar
zlatab ıbrahımovıc
Jorgensen & Rommedahl ikilisi almıştım ben bjk ye ama forma satışalrıyla ilgili bir haber çıkmadı... Türkiyeye getirebildim en iyi adamlar bunlar... Klubü ikna ediyom bu kez de adam reddediyo beni... Yıldız getirmek zor lige...
arkadaşlar ben galatasaraya nakamura,emre belözoğlu,vandervart,cambiasso,wrigt pilips,yıldıray..... gibi isimler aldım tabi hepsini bir arada degıl sımdıye kadar oynadıgım oyunlarda hıcbırınde forma satısı patlaması olmadı rooney ı getırecek halım yok nedenını bılen varmı
5-6 sene oyna. Paran olsun istedigin oyuncuyu alirsin
hiç gelmedi öle bir haber alabildiğim en iyi adamlar nakamura,reyes,ballack
samuel etoo
Bende ikinci sezonumu oynarken M. United ParK Ji Sung`u satıLık Listesine Koymustu bende GaLatasaray`a Transfer ettim ve Forma satısLarında PatLama oLmustu..
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!