tum foruma baktım gereksız konu acmamak ıcın ama bulamadım sımdı sorunum su ben 10 yıl gectı kayıtlı oyunda sonra yedegını aldım belgelerımdekı fm2007 dosyasını komple aldım.sonra formatlayıp oyunu gene kurdum aynı patchler aynı dosyalarla yedegını aldıgım dosyayıda belgelerıme koydum.1 senedaha gecırdım ama sorunum su su an benım 12 kupam 8 sampıyonlugum var ve takımımdanda memnum ama en ıyıler lıstesıne sezon sonu baktıgımda 1 kupa 1 sampıyonluk gozukuyor ve 42 puandayım yanı eskıden 12 kupa 8 sampıyonluk yazardı dunya klasmanındaydım su anda sıfırdan baslamıs gıbı oldu ama profılımde kupalarım yazıyor.sımdı ben yenıden baslamak ıstemıyorum emeklerım gıtmesın dıye o en ıyıler lıtesı nasıl duzeltebılırım yada bundan sonra yedek alır ıken baska hangı dosyayıda alayım.benım amacım hem klubumu hemde kendımı 1 sıraya tasımak sımdı fınansma olarak 21. dunya klasmanındaydım ama gıttı yardımcı olun hep bu sorunu yasıyorum dayanamayıp yazdım.fm2006 dada bu sorun vardı yedek alınca en ıyıler gıdıyordu yardımcı olun lutfen..![]()
![]()
![]()
![]()