1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Sasa İliç kalmak istiyor

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,029

    Default Sasa İliç kalmak istiyor

    Galatasaray'ın Sırp futbolcu Saşa İliç, sarı kırmızılı takıma çok alıştığını ve daha uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi. İliç, sarı kırmızılı kulübe ilk geldiği günlerde adapte sorunu yaşadığını, fakat bunun zamanla ortadan kalktığını ifade ederek, "Galatasaray'a gelmekten büyük bir mutluluk duydum. Sonuçta büyük bir camiaya ve kulübe gelmiştim. Şampiyonlar Ligi'ne katıldık ve çok da başarılı sonuçlar aldık.


    "Medya ile görüşmeyi sevmiyorum"

    2. senemde de takım olarak çok iyi mücadele ettik. Galatasaray sayesinde bir nam kazandım. Tabiki takıma geldiğim ilk zamanlarda adapte sorunu yaşamıştım. Ama tabiki ülkemdeki gibi rahat ve mutlu değildim. Fakat herşeyden önce burada niçin bulunduğumun farkındayım. Çevreyi tanıdıkçada ülkemden birçok insan tanıdım ve dostluklar kazandım.

    Bunun sonucunda da herşey normale döndü ve şu an hiçbir sorun yok" dedi. Galatasaray Kulübü'ne geldiği ilk günlerde takım arkadaşlarının kendisine çok sıcak davrandığını belirten Saşa İliç, "Bütün oyunculardan olağanüstü bir yakınlık gördüm. Arkadaşlarımdan son derece mutluyum. Bende onların gösterdiği bu samimiyete aynı karşılıkla cevap verdim. Çok sıcak bir ortamda yaşıyorum" şeklinde konuştu.

    Sırp futbolcu İliç basında yer alan, yönetimle ücretinin arttırılmasına ilişkin konuyla ilgili haberlerle ilgili olarak, "Bu konuları medya ile görüşmeyi sevmiyorum. Bu konuları görüşebileceğim kulüpte görevli şahıslar vardır" ifadelerini kullandı.

    Kendisinin hiçbir zaman medya ile iç içe olmadığını vurgulayan başarılı futbolcu, "Partizan Kulübü'nde 7 sene kaptanlık yaptım. Hiçbir zaman kendimi medya vasıtası ile öne sürmedim. Bunun faydasını görebileceğim halde, karakterim buna izin vermez. Çalışmalarımla kendimi kanıtlamak ve sportif başarılarımla ön planda olmak istiyorum. Medya ile bu tür ilişkilere girmedim" diye konuştu.

    "Geçen sene takım olarak formdaydık"

    Saşa İliç, geçen seneki şampiyonluğu takım olarak çok formda olmalarına bağlayarak, şunları söyledi: "Geçen sezon takım olarak çok formda olduğumuz bir dönemdi. 2 tane formsuz oyuncu olduğu zaman, diğer 9 oyuncu onların açığını kapatıyordu. Bu sezon takımda çok formsuz oyuncularımız var ve bu yüzden takım olarak başarılı olamıyoruz.

    Geçen sene çok başarılı bir futbol sergiliyorduk. Son dakikalarda attığımız goller çoktu fakat, bunlar da çalışmalarımızın birer göstergesiydi." Galatasaray'da olmaktan çok mutlu olduğunu, kulübünde istemesi halinde sözleşmesini yenileyeceğini söyleyen İliç, "Gerçekten buraya çok alıştım ve kalmayı da isterim. Herşeyden önce burayı çok sevdim. Fakat bu sadece benim istememle olmuyor, kulübünde istemesi gerekiyor. Benim oynayabileceğim birçok kulüp var ama ben yinede Galatasaray'ı tercih ettim.

    Yeter ki kulüp ile arzularımız örtüşsün" şeklinde konuştu. Milli futbolcu, "Başka bir takımdan teklif geldi mi?" sorusuna ise şu yanıtı
    verdi:

    "Ben Partizan'dayken hergün bir teklif alıyordum. Demek ki teklifler herzaman yapılabilir. Galatasaray ile anlaşamazsam, o zaman benim arzularımı yerine getiren bir kulüp vardır elbette."

    Performansının inişli çıkışlı olmasının nedenini, takımın oyun sisteminin değişmesine bağlayan İliç, "Ben herşeyden önce takım oyuncusuyum. Takım iyi oynarsa bende iyi oynarım. Sistemde bazı değişiklikler olduğu zaman, benden beklentiler daha az olur. Bunun sonucunda o sisteme ayak uyduramıyorum. Genelde takım oynarsa bende muhakkak takıma adapte olurum" dedi.

    "Ölü toplardan gol bulmamız lazım"

    Galatasaray'ın ölü toplardan gol bulamamasının takımda büyük eksiklik yarattığını vurgulayan İliç, "Ben Partizan'da hiçbir zaman ne korner ya da serbest vuruş kullanmadım. Sadece penaltı kullandım. Çünkü benden daha yetenekli oyunacular vardı. Şimdi de Galatasaray'da bende daha iyi serbest vuruş kullanacak oyuncular var. Bizim en büyük eksikliğimiz frikiklerden gol bulamamamız. Eğer ölü toplardan gol atabilirsek daha başarılı olabiliriz. Bazen takım olarak iyi oynayamadığımız zamanlar oluyor, bu yüzden duran toplardan maçı kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

    "Puan farkı önemli değil"

    Sarı kırmızılı futbolcu bu seneki şampiyonluk şanslarını ise şöyle değerlendirdi:

    "Ligin 3 büyük kulübünde de enteresan olaylar oluyor. Her biri puan kaybediyor. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı önemli değil. Geçen sene şampiyonluk 2 takım arasında geçiyordu fakat, bu sene birçok takım var. Eğer toparlanıp iyi bir seri yakalayabilirsek, şampiyon olabiliriz. Bizim iki maçı üst üste kazanmamız lazım. Psikolojik olarakta rahatlarız ve önümüz açılır. Bununla birlikte bir seri yakalayabiliriz."

    "Deplasmanda iyi sonuçlar alamıyoruz"

    Galatasaray'ın deplasmanda maç kazanamamasını anlayamadığını belirten Saşa İliç, "Bunu bende anlayamıyorum. Belki bir maçta, saha kötüydü şeklinde şikayetlerimiz olabilirdi, ancak biz büyük kulübüz. Bunların üstesinden gelmemiz lazım. Ama genede inanıyorum ki, 2 maç kazandıktan sonra yine eskisi gibi iyi sonuçlar alacağız" diye konuştu.

    İliç ayrıca, takımın ileri uçtaki oyuncularının çok kaliteli olduğunu, sakatlıklarından dolayı formsuz düştüklerini ve takım olarak kısa paslarla oynadıkları müddetçe onlara faydalı olacaklarını söyledi. Sırp futbolcu İliç, genç futbolcu Arda'nın artık kendini ispatladığını ve Galatasaray'ın en iyi oyuncularının arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca Arda'nın bu formsuz dönemlerini atlatacağını ve çok başarılı olacağını söyledi.

    "Gerets'e saygı duyuyorum"

    Eric Gerets'in, Hakan Şükür, Ümit Karan, Hasan Şaş, Song ve kendisini Beşiktaş maçında oynatmamasıyla ile ilgili olarak ise İliç, "Devamlı iyi oynayan bir takımı tabi ki değiştirmenin bir anlamı olmaz. Fakat biz iyi oynamadımız için hocamız bir arayış içine giriyor. Belki maçta oynamamamıza bu sebep olmuştur" dedi. Bu sezon takımın genelinde formsuzluk sorununun yaşandığını vurgulayan İliç, "Gerçekten bu kadar çok oyuncunun formsuz olmasını bilemiyorum.

    Geçen sene biri formsuz olduğu zaman diğer oyuncuyla bu sorunu gideriyorduk" şeklinde konuştu. Saşa İliç ayrıca, sarı kırmızılı takımın alt yapısından yetişen oyuncular Aydın ve Uğur'un olağanüstü performans sergilediğini ve ileride çok daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.08.03.2007

    Kaynak : DHA

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,588

    Default

    bencede kalsin ilic gibi oyuncu alamayiz giderse

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Devamlılığı olan bir oyuncu değil ama mevcut şartlar daha iyisini bulamayız herhalde .. Gerçekten kalmak istiyorsa kimse ona git demez herhalde ..

  4. #4

    Default

    İliç iyi oyuncu ama arkadaşın dediği gibi performansını tüm sezona yayamıyo

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻
    Mesajlar
    1,792

    Default

    iLiç ßence GaLatasaraya FaydaLı ßir Oyuncu Ama Performansı ßi İyi ßi Kötü..!

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    vallahi ya

    adam bir iyi bir kötü
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  7. #7
    Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,935

    Default

    çok performansı düşük şu ara böyle giderse gider...

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta
    Yaş
    37
    Mesajlar
    0

    Default

    Gitsin bence.Orta sahada doğru düzgün oynayamıyor.Yaptığı tek iş forvet gibi gol atmaya çalışmak.Bize onun yerine Oyun kurucu lazım...

  9. #9

    Default

    Böyle giderse sezon sonu postalanacak.Onun yerine orada carruscayi devamli oynatmayi denese gerets sorun olmazda iste geretsin keci inadi yüzünden takim gün gectikce kötülesiyor.

  10. #10
    Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste
    Yaş
    39
    Mesajlar
    505

    Default

    iliç kalmak ister tabii yattığı yerden başka hangi takımda para kazanırki

  11. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    bence de gitsin iliç. daha hızlı oyunculara ihtiyacımız var ve böyle oyuncularda bizim altyapımızda kesin vardır. o yüzden iliç kalmasın . sürekli performans gösteren bi oyuncu gelsin.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •