Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Fener farkı!

Nesil
    2006

Default Fener farkı!

Dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran Chelsea'yi izlemek 97-165 YTL arası. Fenerbahçe'nin bilet fiyatları ise 27-225 YTL arasında değişiyor.

Arsenal zirvede

İngiltere Premier Ligi’nin üst düzey takımlarının bilet fiyatları birçok Avrupa kulübünü geride bırakırken, Türkiye Süper Ligi’nin zirvede yer alan ekibi Fenerbahçe, bu konuda devleri geride bıraktı. En pahalı bileti 258 YTL’ye denk gelen Arsenal’in başı çektiği listede, Sarı-Lacivertliler 225 YTL’lik rakamla, bu konuda ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen ve kadrosunda dünyanın en ünlü yıldızlarını barındıran Chelsea ile UEFA Kupası’nda yoluna devam Tottenham ise Kanarya’dan sonra geliyor.

Fark inanılmaz

İspanya’da dünya devi Real Madrid’i en ucuz 39, en pahalı 178, İtalya’da Roma’yı 25-120, Fransa’da PSG’yi 52-178, Almanya’da Hertha Berlin’i 22-99 YTL’ye izleyebiliyorsunuz. Bu ülkelerle Türkiye’nin sosyo-ekonomik durumu karşılaştırıldığında, Fenerbahçe’yi takip etmenin bir hayli pahalı olduğu görülüyor. Ayrıca 4 büyüklerle, diğer Anadolu kulüpleri arasında da bilet fiyatları konusunda dağlar kadar fark var. 50 kuruş ile 3 YTL ödeyenlerin Ankaraspor’u izleyebilmesi de ülkemizin bir başka çelişkisi.

Takım Bilet Fiyatı (Ytl)
    Arsenal: 88-258
    Fenerbahçe: 27-225
    Beşiktaş: 20-200
    Tottenham: 75-195
    Real Madrid: 39-178
    Psg: 52-178
    Chelsea: 97-165
    Galatasaray: 11-150
    Trabzonspor: 5-150
    Roma: 25-120
    H.Berlin: 22-99
    Ankaraspor: 0.5-3

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte bu yüzden büyük takımların tam kapasite oluyor biletler ucuz diye bunlar fener için geçerli değil pahalıda olsa ucuz da olsa tam kapasite bu da fenerin farkı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fener taraftarının farkı işte. Biletler ne kadar pahalı olursa olsun Saracoğlu doluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tribün geliri çok önemli bu arada biz geçmişiz dünya devlerini inşallah başka alanlardada geçeriz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ancak para almakta geçiyoruz.Parayı alıyoruz ancak ortada başarı yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Fener farki diye yazmislar da. BJK Fener'in 20 YTL ile 1 altinda, neden BJK farki degil de Fener farki diye yazdigini aciklayabilir mi bunlar? Ayrica bu pek pozitif baslik degil bence. Milletimiz verdigi paranin daha azina Turkiyedeki kalitesiz ***tan ligi seyredecegine gider Avrupa devlerini seyreder gibi bir mana cikiyor buradan, yani resmen keriz yerine konuluyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Fener farki diye yazmislar da. BJK Fener'in 20 YTL ile 1 altinda, neden BJK farki degil de Fener farki diye yazdigini aciklayabilir mi bunlar? Ayrica bu pek pozitif baslik degil bence. Milletimiz verdigi paranin daha azina Turkiyedeki kalitesiz ***tan ligi seyredecegine gider Avrupa devlerini seyreder gibi bir mana cikiyor buradan, yani resmen keriz yerine konuluyoruz...
    55 Bin kişi gittiğine göre hiçbiri böyle birşey düşünmüyormuş demekki.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi kusura bakmayın da taraftarınız stadı dolduruyorda ne oluyor ? taraftar destegıyle fenerın kazandıgı mac sayısı bir elin parmak sayısını geçmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    55 Bin kişi gittiğine göre hiçbiri böyle birşey düşünmüyormuş demekki.
    55 bin kisi stadi anca derbilerde dolduruyor. Anadolu maclarinda FB'nin seyirci sayisi 35.000 40.000 anca oluyor...

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    abi kusura bakmayın da taraftarınız stadı dolduruyorda ne oluyor ? taraftar destegıyle fenerın kazandıgı mac sayısı bir elin parmak sayısını geçmez...
    Super Ligde bir parmak sayisini gecmeyen mac galibiyeti ile lideriz degil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßırakın ALLAH Aşkına yaa Herşeyi Başka yöne Çekiyorsunuz Konu Şimdi Fenerin Kaç maç kazandığı değiL kendi sahasında..!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kendi sahasinda kazandigi mac sayisinin direkt olarak seyirciyle baglantili oldugunu sanmiyorum. Gecen 2 sene evinde gayet basariliydi Fenerbahce ve bu sene pek degil, bu seyircinin sucu mu?

Keza BJK oyle. Gecen seneler BJK evinde cok puan kaybediyordu ve bu haksiz olarak seyirciye baglaniyordu, halbuki eksiklikler takimda vardi. Fazla yaratici oyuncu yoktu, pivot santrfor eksikti, kanatlar calismiyordu, takim genel olarak bozuktu zaten ve Riza gibi defansif bir antrenor vardi. Bu sene ama evinde en basarili takim BJK, ama seyircinin gecen seneden bir farki yok.

Seyirci verdigi gaz ve coskuyla senede belki 1 veya 2 mac kazandirabilir, daha otesi yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    ßırakın ALLAH Aşkına yaa Herşeyi Başka yöne Çekiyorsunuz Konu Şimdi Fenerin Kaç maç kazandığı değiL kendi sahasında..!
    konunun o oldugundan bahsetmıyorum zaten ben belkı her mac bıletlerınız yok satıyor ama taraftar ne yapıyor ben onu soyluyorum sadece stad doldurmaya olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Dikkatini çekerim lider Fenerbahçe. bjk ile 6 gs ile de 7 puan fark var. Stadımız dolunca ne oluyormuş anlatabildim mi sana ?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

konunun o oldugundan bahsetmıyorum zaten ben belkı her mac bıletlerınız yok satıyor ama taraftar ne yapıyor ben onu soyluyorum sadece stad doldurmaya olmuyor
    EvT arkadaşım Orda HakLısın Taraftarımız Ne Yapıyor Gidiyor Maçta Birbirine Giriyor Taraftarı PoLis 2'ye BöLmüş Maçı Öyle SeğrediyorLar..!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kulubun Lisansli urunlerini aliyorlar,Stad her mac full,Taraftar karti cikariyolar aliyoruz,100. yil formasi cikariyorlar 100 ytl ye aliyoruz..
    Daha ne yapalim?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

55 bin kisi stadi anca derbilerde dolduruyor. Anadolu maclarinda FB'nin seyirci sayisi 35.000 40.000 anca oluyor...
    Yetmez mi 40 Bin kişi diğer takımların stad kapasiteleri bile 40 Bini bulmazken 40 Bin kişinin Saracoğluna gelmesi yetmez mi ?

Bir elin parmak sayısını gecmez demek
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Kulubun Lisansli urunlerini aliyorlar,Stad her mac full,Taraftar karti cikariyolar aliyoruz,100. yil formasi cikariyorlar 100 ytl ye aliyoruz..
    Daha ne yapalim?
    Stada gidip takimi desteklesinler. Su anda Fenerbahce stadina gidenler taraftar degil, seyirci ve musteri. Mac sonu takim liderken kufurler, kavgalar vs.
    Oraya giden taraftar zengin degil fakir olmali, musteri degil TARAFTAR olmali, cekirdek yememeli takimi icin BAGIRMALI. 40.000 kisiye oynayan FB stadinda 20.000 kisilik GS stadindan daha az ses cikmasi bunun nedeni bence, o staddaki atmosfer kayboldu zaten. Oyle stad Besiktas'ta olacakti ki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Dikkatini çekerim lider Fenerbahçe. bjk ile 6 gs ile de 7 puan fark var. Stadımız dolunca ne oluyormuş anlatabildim mi sana ?
    abicim lidersiniz tamam ona bir lafım yok ama taraftar rakip üstüne baskı kuramıyor ruhunu ortaya koymuyor.. manchester unıted'da lıder ama butun taraftarlar 90 dk boyunca ot gıbı oturuyor stadda we stad 70.000 kişilik

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

[QUOTE=TR.CaPTaiN;547633]Yetmez mi 40 Bin kişi diğer takımların stad kapasiteleri bile 40 Bini bulmazken 40 Bin kişinin Saracoğluna gelmesi yetmez mi ?

Yeter, buna birsey demiyorum zaten. Ama 55.000 kisi diye laf ebeligi yapip ortalikta dolasmanin anlami yok, FB bu sayiyi anca senede 5-6 macta yakaliyor, ortalama seyircisi o kadar fazla degil....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben anlatabildim mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [QUOTE=bjk4ever;547643]
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yetmez mi 40 Bin kişi diğer takımların stad kapasiteleri bile 40 Bini bulmazken 40 Bin kişinin Saracoğluna gelmesi yetmez mi ?

Yeter, buna birsey demiyorum zaten. Ama 55.000 kisi diye laf ebeligi yapip ortalikta dolasmanin anlami yok, FB bu sayiyi anca senede 5-6 macta yakaliyor, ortalama seyircisi o kadar fazla degil....
    son derece haklısın abi stat kapasitesi o kadar olsa diğer kulüplerin dolmayacagı ne malum herkes kendi stadını dolduruyor ama küçük oldugundan dikkat cekmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ben anlatabildim mi?
    Tmm Arkadaşım Tmm AnLayanLar Var seni Sen Merak Etme ßen Seni AnLadım.!

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

[QUOTE=anil luque;547644]ben anlatabildim mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

son derece haklısın abi stat kapasitesi o kadar olsa diğer kulüplerin dolmayacagı ne malum herkes kendi stadını dolduruyor ama küçük oldugundan dikkat cekmıyor

Sen Amsterdam'dan misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Tmm Arkadaşım Tmm AnLayanLar Var seni Sen Merak Etme ßen Seni AnLadım.!
    sagolasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [QUOTE=bjk4ever;547654]
    ben anlatabildim mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sen Amsterdam'dan misin?
    ne alaka??

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bana Besiktas'ın stad kapasitesini ve ortalamasını gösterebilirmisin ?
    32 Bin kişilik stadınız ortalama 32 Bin kişiye mi oynuyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

[QUOTE=anil luque;547655]sagolasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ne alaka??

Bu arada su quote isini pek beceremedim, bu forumda nasil calisiyor quote sistemi, biri kisaca anlatabilir mi hemen?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Stada gidip takimi desteklesinler. Su anda Fenerbahce stadina gidenler taraftar degil, seyirci ve musteri. Mac sonu takim liderken kufurler, kavgalar vs.
    Oraya giden taraftar zengin degil fakir olmali, musteri degil TARAFTAR olmali, cekirdek yememeli takimi icin BAGIRMALI. 40.000 kisiye oynayan FB stadinda 20.000 kisilik GS stadindan daha az ses cikmasi bunun nedeni bence, o staddaki atmosfer kayboldu zaten. Oyle stad Besiktas'ta olacakti ki...
    Saracoğluna hiç gitmediğin hiç görmediğin belli. Ayrıca eğer kavga olayına girersek bu işten en zararlı Besiktas cıkar bunu unutma. Kavga ölümün yanında hiçbirşey.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=TR.CaPTaiN;547663]
    ben anlatabildim mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bana Besiktas'ın stad kapasitesini ve ortalamasını gösterebilirmisin ?
    32 Bin kişilik stadınız ortalam 32 Bin kişiye mi oynuyor ?
    abi mesele seyirci ortalaması fln diil önmli olan taraftarın takımına olan destegı fener taraftarı ıyı gun dostu sadece sıwas macında 1-0 'ken hersey güllük gülistanlıktı 1-1 oldu yıne bagırma war 2-1 oldu cıt cıkmıyor benım anlamadıgım olay bu sadece sıwas macı olsa ıyı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul/Ümraniye

Fenerbahçeyi lider yapan taraftar değil;Galatasaray ile Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sizce yedi kisi bicakli kavgali kavgaya karisti, sans eseri agir yaralamalar oldu, kimse olmedi. Bizde son 4-5 senede tek olay oldu ve onda da sanssizlik eseri bir kardesimiz oldu, katil de zaten dun cezasini aldi. Hangisi daha agir? 7 kisinin kavga etmesi mi yoksa 1 kisinin kavga etmesi mi? Silal olayini da unutmayalim, hem AZ macinda hem de Everton macinda....

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri