1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Çalışma İzini Sorunu

Angry Çalışma İzini Sorunu

arkadaşlar wigan ile oynuyorum. 3. sezona geldim. 2. sezonun başında Portsmouth , middlesbrough'tan rochembak'ı transfer etti. 3. sezona başlarken baktım ki rochembak üzgün, transfer edeyim dedim. federasyon çalışma izni vermiyo.

1) bu adam zaten middlesbrough'ta oynuyo oyunun başında buraya nasıl geldi.
    2) hadi diyelim o tamam. o zaman Portsmouth nasıl transfer etti bu adamı.
    3) federasyonun bana kastı mı var?

İlk duyuyorum ilginç sende başka adam al

Federasyon istifa

valla çok uyuz oldum federasyon istifa edemiyeceği için ben edeyim dedim. gittim yanlışlıkla emekli oldum canım güzel oyunum gitti teee en son kayıdıda oyuna göre 8-9 ay önce yapmışım anlıcanız yeni takıma başlıcam. ama yine ingiltere seçecem ve gidip rochembak'ı alacam. federasyona inat!!

ewet çok ilginç nasıl olmuyo kardeş wardır onun çözümü

Oyunun bir hatasından başka birşey değil.

Premier League'e transfer olacak AB statüsünün dışındaki oyuncuların,daha önce A Milli takımlarında belli bir limitin üstünde görev almış olmaları gerekir.

Bu kriterlere uyan oyuncular Premier League'de her takımda forma giyme hakkı vardır.

İlginç ve hatalı bir durum seninkisi..

Nesil
    2003

Calisma izini alimi bir oyuncu yeni bir kulup ile kontrat imzaladigi her zaman sozkonusu olur. Oyunda hata yok.

Eger oyuncu son 2 senede milli maclarin 75%'inde oynamamissa calisma izni almasi cok zordur. Daha once Ingiltere'de oynamis olmasi onemli degildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Godsend View Post
    Oyunun bir hatasından başka birşey değil.

Premier League'e transfer olacak AB statüsünün dışındaki oyuncuların,daha önce A Milli takımlarında belli bir limitin üstünde görev almış olmaları gerekir.

Bu kriterlere uyan oyuncular Premier League'de her takımda forma giyme hakkı vardır.

İlginç ve hatalı bir durum seninkisi..
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim...

Calisma izni bir kere alindiktan sonra omurboyu kalan birsey degil, son iki sene oynadigi milli maclara gore guncelleniyor...

Quote Originally Posted by demaio View Post
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim...

Calisma izni bir kere alindiktan sonra omurboyu kalan birsey degil, son iki sene oynadigi milli maclara gore guncelleniyor...

Liverpool ile oynarken Chelsea'den Obi Mikel'i alırken öyle birşey ile karşılaşmamıştım da ondan dolayı söyledim.

Ama oyunda 2013 yılındaydım bu olay gerçekleşirken.Sanırım Mikel o arada ingiliz vatandaşlığına geçti.

Özür dilerim şimdi hatırladım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Calisma izini alimi bir oyuncu yeni bir kulup ile kontrat imzaladigi her zaman sozkonusu olur. Oyunda hata yok.

Eger oyuncu son 2 senede milli maclarin 75%'inde oynamamissa calisma izni almasi cok zordur. Daha once Ingiltere'de oynamis olmasi onemli degildir.
    Kesinlikle bu şekilde.

peki oyuncu bendeyken bu izin milli takımda %75 oynadıında kalkıyo mu???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben aoron mokoena'nın kardesi lebonhang mokoena'yı transfer ettim calısma izini verilmemesine ragmen bir yıl boyunca oynamamasına ragmen 1 milyondan 4 milyona kadar yukseldi sonra 4 milyona aston villaya sattım iki mac oynadı 5 ay sakatlandı premier lig nasip deilmis kendisine

Mesaj Yetkileri