1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Canaydin'dan Adnan Polat'a GÖnderme "benİm Lİstemde Olmasa Da AÇik Ara Kazanirdim"

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Default Canaydin'dan Adnan Polat'a GÖnderme "benİm Lİstemde Olmasa Da AÇik Ara Kazanirdim"

CANAYDIN'DAN ADNAN POLAT'A GÖNDERME "BENİM LİSTEMDE OLMASA DA AÇIK ARA KAZANIRDIM"

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, görevinde kendisini başarılı bularak seçimleri Polat'la kazanmadığını söyledi. Polat'ın secim kazandırma gücü olmadığını söyleyen Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın: "Adnan Polat 2002'de Mehmet Cansun'un listesindeydi. O seçimde kulüp tarihinin en yüksek oyunu aldım" dedi. ÖZHAN CANAYDIN DURUP DURURKEN BU AÇIKLAMAYI NEDEN YAPTI.. CANAYDIN BİR DAHAKİ KONGRE İÇİN ZEMİN Mİ HAZIRLIYOR.. ADNAN POLAT'I DA KULLANIP BİR KENARA MI ATACAK
    Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın: "Adnan Polat 2002'de Mehmet Cansun'un listesindeydi. O seçimde kulüp tarihinin en yüksek oyunu aldım. Bizde şahısların seçim kazandırma gücü yoktur".

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Radyospor'dan Bülent Yüksel'e konuştu. Söylenenlerin aksine başarılı bir başkan olduğunu iddia eden Canaydın, "Her 10 icraatın 7'sini müspet yapabilirsen başarılısındır. Ben de başarılıyım" dedi. İşte birçok konuda fikirlerini belirten Canaydın'ın konuşmasının satırbaşları:

* Mesut Yılmaz benim için, 'Büyük siyasi deha' demiş. Politikayla ilişkim yok, Galatasaray'ı basamak olarak kullanmadım, hiçbir şey almadan hizmet ettim.

* Mali Genel Kurul'da mallarımın bloke olduğunu söyledim. Ciddi bir sanayici ve akıllı bir işadamı bunları söylemez. Ama çok basit bir rakam için bir kuruluş hareket yapınca ağırıma gitmişti.

* Tabii ki benim de hatalarım oldu. Ama benim hesaplarımda daima bir oran vardır. Her 10 icraatın 7'sini müspet yapabilirsen başarılısındır. Evet başarılıyım.

* Bugünkü teknolojiyle 52 bin kişilik stat, 15- 18 ayda biter. Sadece bizimki değil, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın statları da devletin... İleride çıkacak yasa sayesinde kulüpler bu statların sahibi olabilecek. Seyrantepe dağ başı değil, herkes ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görecek.

* Gerets, taraftarımızın pankartlarla, tezahüratlarla sevgisini gösterdiği çok dürüst ve düzgün bir insan. Polat da onun hakkında hiçbir zaman aşırı olumsuz düşünmedi. Sözleşmesini uzatmadık; 'Niye uzatmadınız?' dediler. Uzattık; 'Nasıl uzattınız?' diyorlar. İnanıyorum ki Gerets de zaman içinde takdir edilecek.

* Adnan Polat, 2002 seçimlerinde Mehmet Cansun'un listesindeydi. O seçimlerde Galatasaray tarihinin en yüksek oyunu alarak seçildim. Galatasaray'da şahısların seçim kazandırma gücü yoktur. Başkan önemlidir, bütün sistem başkan üzerine kurulur. Seçimler de müşterek çalışmayla kazanılıyor.

Benim kalem Galatasaray Kulübü

Galatasaray Başkanı, 'Galatasaray Lisesi, Özhan Canaydın'ın kalesidir' lafını kesinlikle kabul etmediğini dile getirdi. Canaydın, "Özhan Canaydın zaten en büyük kalenin içinde. O kalenin adı da Galatasaray Spor Kulübü... Benim başka kaleye ihtiyacım yok. Daha önce de birçok yönetimde istifalar oldu, şimdi konuşulan da farklı bir durum değil. Yönetim kurullarında neden 5 yedek üye bulunur? Bu arkadaşlar da ayrılırsa (Gürcan, Gürsoy ve Ergün'ü kastediyor) yerlerine yedekleri gelir ama ayrılacaklarını tahmin etmiyorum" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

GaLatasaray Klübünde Çok Kötü şeyler oLuyo Yönetim Neredeyse ßir ßirine girecek..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazik yazik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Canaydın'a katılıyorum.Onun kazanması Adnan Polat'a bağlı değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    GaLatasaray Klübünde Çok Kötü şeyler oLuyo Yönetim Neredeyse ßir ßirine girecek..!
    Abartacak birşey yok .. Söylediklerin senin olmasını istediklerin olmasın sakın ..
    Başka kulüplerde hiç yönetici ve başkanlar arasında sorun yok değil mi ? Canlı yayınlara falan da çıkmıyorlar zaten ..

Canaydın Adnan Polat'ın sayesinde değil Liselilerin sayesinde kazandı seçimi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama bunu kabul etmek lazım geçen sezon yönetimi kurtaran isim
    Adnan Polat'tı herkesi ateşledi diye düşünüyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    Ama bunu kabul etmek lazım geçen sezon yönetimi kurtaran isim
    Adnan Polat'tı herkesi ateşledi diye düşünüyorum
    Adnan Polat akıllı biri.Ancak başkanlık seçimlerinde hiç bir etkisi yok.Sonuçta başkanı taraftarlar seçmiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hımm bilmiyorum o kadarını ama Adnan Polat bence başkanlığa aday olsa başkan olabilir
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    hımm bilmiyorum o kadarını ama Adnan Polat bence başkanlığa aday olsa başkan olabilir
    Eğer bu sene olduğu gibi puan farkı türünden açıklama yapmaz biraz gerçekçi olursa neden olmasın ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Eğer bu sene olduğu gibi puan farkı türünden açıklama yapmaz biraz gerçekçi olursa neden olmasın ..
    Bence bu bir motivasyon türü yıldırma operasyonu geçen sene tutmuştu ama
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Birazda abartılıyor

Bence özhan canaydin adnan polat ve liseliler sayesinde kazandi.Yoksa herkesin sabri tasmisti adnan polat gitti yardim kampanyalari düzenledi,kendini özhan canaydinin yaninda gösterdi ve herkesin umudu artti.

Adnan polat insallah seneye baskanimiz olur.Tek istedigim sey bu.Takimi onun kadar mükemmel bir sekilde motive eden ben dünyada görmedim.Puan farki 4,hesaplar tutarsa sampiyonuz laflarinin hepsi takimi motive etmek icin.Su anda adnan polat geldi ve galatasarayin projeleri hizlandi.Bence cok büyük gelecek var Adnan polat baskan olursa.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Biraz zor kazanırdi Canaydın hep birilerini kullanarak seçimi kazandı

Nesil
    2006

Sıkıldım artık şu haberlerden.Futbolla ilgili şeyler okumak istiyorum yöneticilerin atışmasını değil
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Polat istifa mı ediyor?

Galatasaray'da iç savaş büyüyor. Geçen hafta içinde yönetim içinde baş gösteren liseli - lisesiz geriliminden sonra tartışmaya başkan Özhan Canaydın'ın girmesi, "Adnan Polat'a savaş açıldı " şeklinde yorumlandı.

Başkan Canaydın'ın "Adnan Polat 2002 seçimlerinde Mehmet Cansun'un listesindeydi. O zaman ben Galatasaray tarihinin en büyük oyunu alarak seçildim. Galatasaray'da şahısların seçim kazandırma gücü yoktur, başkan önemlidir, bütün sistem başkan üzerine kuruludur. Adnan iyi bir çalışma arkadaşımdır " şeklindeki açıklamaları, büyük fedakârlıklar yapan ve tüm mesaisini G.Saray'a harcayan Adnan Polat'ı bir hayli üzdü.

Dün konuyla ilgili aradığımız Sarı - Kırmızılı yönetici, " Başkanın açıklamalarıyla ilgili bir şey demeyeceğim. Bu konuyla ilgili susmayı tercih ediyorum. G.Saray'ın Trabzonspor'la önemli bir maçı var ve sadece bunu düşünüyorum" dedi. Adnan Polat sessiz kalmayı ' şimdilik' tercih ederken, yakın çevresi Polat'ın istifa edebileceğini iddia ediyor.

Yönetim içinde su yüzüne çıkan gruplaşmalar camianın da moralini bozdu. Galatasaray'ın sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde bu tarz ayrılıkların kulübe zarar vereceği konuşulurken, Celal Gürcan ve Şükrü Ergün'ün bir gazeteye verdikleri röportaj tepki çekti. İkilinin arkalarını Galatasaray Lisesi'ne dayayarak verdiği poz eleştiri konusu olurken, çarşamba günü yapılacak Divan Kurulu Toplantıs'ında sert çıkışların olacağı tahmin ediliyor. Diğer taraftan üzerinde en çok durulan konulardan biri de yönetim içindeki diğer üyelerin arka planda kalması...

Galatasaray'da yapılan yönetim kurulu toplantılarına katılmamalarına karşın herhangi bir işlem yapılmayan yöneticilerin durumu da sıkıntı yarattı. Tüzüğe göre 3 kez üst üste yönetim toplantısına katılmayan bir yöneticinin üyeliği düşüyor.

2. Başkan Semih Haznedaroğlu'yla Ali Gürsoy ve Şükrü Ergün'ün yönetim kurulu üyeliğinin düşmesi gerektiği belirtiliyor.!!

Mesaj Yetkileri