1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Dev derbinin günü değişti..

Lightbulb Dev derbinin günü değişti..

TFF Yönetim Kurulu İstanbul'da yaptığı ara toplantısında, Fenerbahçe'nin Halep takımıyla oynayacağı özel maç nedeniyle, Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali'nde oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe eşleşmesinin tarihlerini değiştirdi..

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da yaptığı ara toplantısında Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali’nde oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe eşleşmesinin tarihlerini değiştirdi. Fenerbahçe kulübünün 3 Nisan’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye ziyareti sırasında Halep takımıyla oynayacağı özel maç nedeniyle yaptığı başvuruyu kabul eden Yönetim Kurulu eşleşmenin ilk maçını 11 Nisan, ikinci maçını ise 25 Nisan 2007 tarihine aldı.

Yönetim Kurulu 25 Şubat Pazar günü Gümüşhanespor maçına giderken kaza geçiren Demir Çelik Divriğispor’un bu sezonki faaliyetlerini, çok sayıda oyuncusunun yaralanması nedeniyle askıya aldı. Bu durumda Demir Çelik Divriğispor’un daha önce ertelenen 3 maçı ile bundan sonra yapması gereken karşılaşmalar rakiplerinin 3-0 galibiyetiyle tescil edilecek. Demir Çelik Divriğispor’un yer aldığı 3. Lig 2. grupta 1 takım küme düşürülecek ve Demir Çelik Divriğispor 2007-2008 sezonunda mücadelesine aynı klasmandan devam edecek.

TFF Yönetim Kurulu, PFDK üyesi Yalçın Karadeniz’in Beşiktaş A.Ş. Divan Kurulu Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı boşalan üyeliğe Prof. Dr. Hasan Tunç’u atadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

hayatımda bukadar saçma sapan bir karar duymadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben çok gördüm ayrıca bu kadar da saçma değil Ulusoy olmasına rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Besiktas karara sıcak baktığı için değiştirildi.Tek Fenerbahce'nin isteği ile değil. Besiktas hayır dese değişmezdi. Bence maçın daha ileriye atılması kötü oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

evet ya o arada iki takımdan da önemli oyuncular sakatlanırsa ne olacak??beşiktaş yönetimi çok yanlış bir karar verdi bence desteklemekle.suriyede stad açılışına katılmak çook önemli bir iş sanki

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beşiktaş olaya itiraz etseydi maç ertelenmezdi demekki beşiktaşta ertelenmesini istiyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında şöyle bir durum da varmış;

BJK Ankaragücü maçında çıkan olaylardan ötürü yeniden Disiplin Kuruluna sevkedilmiş. Rakip sahada olay çıkarınca da saha kapatma veriliyor biliyorsunuz.(Geçen seneki Vestel-FB maçı) Ankaragücü maçından sonra Başkan Demirören maç ertelenmek istiyorsa biz de uyarız açıklamasını yaptı.

Şimdi gelelim asıl meseleye; Bjk bu haftaki maçı seyircisiz oynayacak, Ankaragücü maçından dolayı da yine seyircisiz oynama cezası alırsa bu Kupa'daki FB maçına denk geliyor, şimdi Kupa maçı 1 hafta ertelendiğine göre, eğer ceza alırsa hafta sonu oynanacak olan lig maçında cezasını çekecek.

Şöyle bakınca komplo teorisi gibi duruyor ama BJK'nin FB'nin istediği bir olaya onay vermesi(BJK hayır ertelenmesin deseydi maç ertelenemeyecekti) ve Yıldırım Demirören'in açıklamayı Ankaragücü maçından sonra yapması acaba böyle mi dedirtiyor insana...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Daha neler görecegiz acaba. Fener allah muhafaza yenilsin Bjk'a serefsizim demezlerse Suriyede mac vardı yorulduk.
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    Daha neler görecegiz acaba. Fener allah muhafaza yenilsin Bjk'a serefsizim demezlerse Suriyede mac vardı yorulduk.
    Neden ne alakası var Suriyedeki maç özel bir maç.

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Boşluktamı gidiyorlar özel maca sanki.. Hadi Gs gibi mısıra milli mac arasında gitseler ok ama adamların yarın macı var bugün suriyeye gidiyorlar. Aslında ben BJK ın yerine olsam ne yaparsan yap ben 4 nisanda macımı oynarım istersen amerikadan gel dieceksin görecekler gününü. PKK ya destek veren Suriye'yle dostluk macı yapılcaksa kalsın arkadas öyle dostluk
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    Boşluktamı gidiyorlar özel maca sanki.. Hadi Gs gibi mısıra milli mac arasında gitseler ok ama adamların yarın macı var bugün suriyeye gidiyorlar. Aslında ben BJK ın yerine olsam ne yaparsan yap ben 4 nisanda macımı oynarım istersen amerikadan gel dieceksin görecekler gününü. PKK ya destek veren Suriye'yle dostluk macı yapılcaksa kalsın arkadas öyle dostluk
    bu dostluk macı Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın isteği ile yapılıyor... Yani Fenerbahçe ile alakası yok ayrıca buna Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'de karşı çıkmadı... ama bu olayı bile PKK'ya bağlaman enteresan yani ne alakası war bu macla PKK'nın ALLAH aşkına
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Afyonlu sen takıl kafana göre.4 Nisan'a hazırlanacaktık artık 1 hafta sonrasına hazırlanıcaz.Disciplining never ends...

Nesil
    2006
    Yer
    İST

çok önemli bir maç da sanki derbiyi erteliyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ülkeler arası ilişkilerin gelişmesi için önemli bir maç tabi..

değişmesi hiç ii olmadı hafta içi yapsınlar daha ii olmazmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi halep icin yaptiklari ise bak resmi maci erteliyorlar yazik

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sonrada Fenerbahceliler Haluk Ulusoy u sevmiyolar, suraya bak adam okadar kolaylik sagliyo onlara.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Sonrada Fenerbahceliler Haluk Ulusoy u sevmiyolar, suraya bak adam okadar kolaylik sagliyo onlara.
    Haluk ulusoyun kolaylık sağladığı falan yok beşiktaş kabul etmeseydi maç ertelenmezdi demekki beşiktaşta razı oldu ki maç ertelendi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Haluk ulusoyun kolaylık sağladığı falan yok beşiktaş kabul etmeseydi maç ertelenmezdi demekki beşiktaşta razı oldu ki maç ertelendi
    sonucta bu karar Haluk Ulusoydan cikar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haluk Ulusoy Fenerbahçe için kolay kolay güzellik yapmaz.Besiktas'ın kabul etmesi nedeniyle ertelendi.Besiktas hayır dese ertelenmezdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri