1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Ali Koç'tan Çarpıcı Açıklamalar

  1. #1

    Default Ali Koç'tan Çarpıcı Açıklamalar

    "6 puan önde olmamız büyük avantaj. Ancak rakiplerimizden çekiniyoruz"

    Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, "Son 4 haftaya 9 puan önde girmezsek, kolay kolay bize şampiyonluğu bırakmayacaklarını düşünüyorum" dedi.

    Ali Koç, şampiyonluk mücadelesindeki kendilerini takip eden diğer takımlardan çekindikleri belirterek şunları kaydetti: "Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Seyircisiz oynamak zor. 6 puan önde olmak büyük avantaj. Tabiki çekiniyoruz. Rakibinden çekinmezsen ileride büyük sıkıntılar karşına gelebilir. Rakibimizden, takip eden herkesten çekiniyoruz.

    Takımımız çıkışa geçti taraftar, sporcu, yönetim olarak kenetlendik. Mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız."


    Fenerbahçe'ye başkan olmanın en büyük hayallerinden birisi olduğunu hatırlatan Koç, "Çok büyük bir hayalimdi Fenerbahçe'ye başkan olmak, 50 yaşından sonra. Ama son 9 ayda yaşadıklarımı görünce, diyorum ki 'Aman Ali sen bu işe sakın bir daha yanından yaklaşma' Çünkü hakikaten çok büyük haksızlık, çifte standart, keyfi yaklaşımlar söz konusu. Aradan 9 aylık bir zaman geçti. Bu iş hiç de sanıldığı gibi bir olay değil. Aslında akıllı bir insanın yapacağı bir olay değil" şeklinde konuştu.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻
    Mesajlar
    1,792

    Default

    Ali Koç Çok doğru söylemiş Hiç Birşey Son Güne Kadar Belli olmaz Bakarsın Yine geçen Sene Gibi Kaçar Şampiyonluk elimizden

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    0

    Default

    Efendi adam Aziz Başkan'ın yerini dolduracağından hiç süphem yok...

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    En azından gerçekçi ..

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •