1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Ümraniye'de olay

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ümraniye'de olay

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan ile Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot arasında gerginlik yaşandı. Kolot'un üzerine yürüyen Gökhan Zan, takım arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

NTVSPOR
    Güncelleme: 23:15 TSİ 15 Mart 2007 Perşembe

Pazar günü oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, antrenman öncesi şok bir olay yaşandı.

Siyah-beyazlı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ile Gökhan arasında selamlaşma yüzünden başlayan tartışma alevlendi. Kolot'un Gökhan'a, "Milli Takım'da aslan kesiliyorsun ancak iş Beşiktaş'a geldiğinde hep sakatsın. Önce Beşiktaş'ı düşünmelisin. Zaten Beşiktaş'ta başarılı olamazsan Milli Takım'ı da rüyanda görürsün" dediği öğrenildi.

Bu sözler üzerine çılgına dönen Gökhan Zan, "Ben sahada mücadele ederken sakatlandım. Kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Sözlerinize dikkat edin" diyerek Kolot'un üzerine yürüdü.

Kavganın büyümesi üzerine tesislerde bulunan futbolcular ve tesis görevlileri araya girerek her iki tarafı da yatıştırmaya çalıştı. Takım arkadaşları Gökhan'ı odadan çıkartırken, Celalettin Kolot'un olayın ardından, "Takımda kimsenin gözyaşına bakmayacağız" demesi dikkat çekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Neden bence Gökhan Zan her yerde paşalar gibi oynuyor, gelde şimdi bu oyuncuya Beşiktaş da oynama hevesi bırak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yöneticiler artık şu işlere karışmamalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gokhan Zan bjk maclarinda oynadigi zamanlar, bjk defansindaki positiv degisim goze batiyo. Sube sorumlusu nasil boyle bisey demeye hakki var anlamadim, Gokhan istedigi takimda oynar ligde, hatta avrupada bile basari gosterecegine inaniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

ABi başlığa bak Ümraniye'de olay.2 si kadın 3kişi ağır yaralandı yaralananlar...........

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yöneticiler Herşeye karışmasa olmaz zaten Gökhan zan ne yapsın

yönetimin furbola veya oynayan oyunculara böle dememeleri lazım şube sorumlusu yanlış yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    İST

yanlış yapmış futbol şube sorumlusu

Mesaj Yetkileri