Arkadaşlar VestelManisa sakarya maçında olanları yazıyorum.kendim maçtaydım.
maç başladı sakaryaspor golünü attı.ardından fazla geçmeden vestel manisasporda gol attı.sakarya gol atınca bir grup taraftar arasında kavga çıktı.polis olayları yatıştırdı.dakika 37 de ise olanlar oldu.açık tribünden tarafta taç çizgisinin hemen yanında selçuk ile capurro arasındaki mücadele sonunda capuroo selçuk a tehlikeli hareket yaptı selçuk da buna tepki gösterdi.iki oyuncuyu ayırdıktan sonra kaleci bülent ataman kalseinden fırlayıp hakeme niye faul vermedin diye itiraz etmeye başladı.o sırada ağzından kötü bir laf çıktı herhalde.oyuncular bülenti uzaklaştırınca yan hakem orta hakeme bir şeyler söyledi.sonra hakem capurro selçuk ve bülenti yanında çağırdı hakem capurro ve selçuk a sarı kart gösterdi ve kartı cebinde soktu.ardından bülent i işaret ederek elini kırmızı karta götürüyordu ki bülent hakeme sarıldı (bari sarı ver dercesine)sonra hakem kırmızıyı çıkarınca bülent hakeme saldırdı. oyuncular engellemeye çalışıyordu.ama bülent ısrarla hakemin üzerine gidiyordu tansiyon iyice yükseldi,. bu arda taraftardan en ufak bir kötü söz ve bnzeri şeyler çıkmıyordu.neyseki bülenti engelledi derken kulübeden kaleci antrenörü hakemin yakasına yapıştırdı hakeme bir şeyler söyledi.ve sonunda iktirdi.ve CÜNEYT ÇAKIR soyunma odasına gitti ve maç tatil oldu.