ben bana gol atan hiçbir oyuncuyu sewmem ya siz?![]()
ben bana gol atan hiçbir oyuncuyu sewmem ya siz?![]()
oliver khan o adamdan hiç haz etmiyorum
Besiktasli Burak gercektede oyundada gicik oluyorum
Şu an için Makaay ve Podolski
Tuncay Sanli gol sevincleri o kadar yapmacik ve baskalarindan alintiki gicik oluyorum ama futbolculugu ve hirsina diyecek bisey yok
kleberson ve ali tandoğana gıcık oluyorum hep satarım bunları
Tum fenerbahce oyuncuLarini
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!
Konuyu gereken yere taşıyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Liverpool um ve Xabi Alonso ya çok tilt oluyorum adam ilk sezonunun ilk devresini 6.78 le tamamladı çok sinirlendim sattım barcelona yaşimdi barcelona yı batırıyodur
![]()
O N U R A L P
kahn
amoah
materazzi
farfan(oyunda hiç gol atmıo bende)
tevez(oda öyle)
mateus fenerbahçeli olan beni uyuz edio en olup olmadık yerlerde çıkıp gol atıyo çok cins bi oyuncu
Deivid De Souza,Mateus
oyunda jose sosa dan nefret ediyorum ulan genç diye aldık neredeyse her çıktığı cl maçında kart yiyiip 5 maç ceza alıyor ayar oldum iyice adama satacam olmıcak genç çünkü bende ceza veriyim dedim
Bende oyunda ilice ve orhana ak a uyuz oluyorum hemen satıyorum bunları...Ama orhan çabuk gidiyor sasa ilici satamıyorum ona daha da uyuz oluyorum..2005 2006 da da zor satıyordum uyuzum ilicee....
materazzı we hakan sukur
anil luque aynen hakan şükürün kişiliğini seviyorum ama artık gençlerin önünü açmalı
emre aşıkı hiç sevmiyorum zaten satamıyorum da serbest bırakıyorum gidiyor
Sasa İliç'e gıcık oluyorum. Tabi sadece oyunda. Oyunda işime yaramamasıyla birlikte elimdende çıkartamıyorm bi türlü.
Sasa İliç'e gıcık oluyorum. Tabi sadece oyunda. Oyunda işime yaramamasıyla birlikte elimdende çıkartamıyorm bi türlü.
fenerbahçeye böle hep salak adamlar gelir fm2006da nobreyi sevmiyordum şimdide deivid hemen satarım bunları bedavayada olsa satarım. bide takımdan gitmek istiyenleri sevmem sanki ronaldinho lar
Baki mercimek
adam her macta sarı kart kırmızı kart görüyor
bide mehmet sedef .
cem sultan adama herşeyi veriyorum gelmiyor bana fenerbahçeye gelmediği için gıcığım deivid var onu da almak isteyen yok satamıyorum serbest bırakıyorum fb engelliyor ne yapçam onu anlamadım.Beckham ı ben de sevmiyorum o adamın ne işi var madridte?Reklamlarla ünlü oldu.![]()
Beckham, Materazzi ve Lugano
fenerli kaleci volkan demirel uyuz oluorum o adama
yaşı 30 u geçmiş her oyuncuya gıcık oluyorum çünkü hiç bi şey yapamıyolar
Y.OKAN!!!
ADAM belam oldu! Hangi takima giderse gitsin her macimizda GOL ATIYOR!!
ben de iliçe uyuz oluyorum
Ben Henry'yi sevmiyorum çünkü onu durduramıyorum.
ßen Deniz e![]()