Ben bir arkadaşla online fm oynıycaktım.Oyuna girdik ve ben taktiğimi ayarlıycaktım ama taktiği seçtikten sonra hiçbir futbolcu seçemeden oyundan attı.Bunu defalarca denedik ama hepsinde aynı şey oldu.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardın etsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bir arkadaşla online fm oynıycaktım.Oyuna girdik ve ben taktiğimi ayarlıycaktım ama taktiği seçtikten sonra hiçbir futbolcu seçemeden oyundan attı.Bunu defalarca denedik ama hepsinde aynı şey oldu.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardın etsin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evt Arkadaşlar aygünle ben Fm 2007 oynıcaktık Ben oyunu kurdum İlerlettik felan derken Tam kadroları kurcaz ben kurdum Aygünü bekliyorum Bir baktım aygün çıkmış Tam o taktik yaparken oyundan Atıyo Bunun çözümü nedir Yada Neden kaynaklanıyor![]()
Aynısı zamanında Burak abi (şef)'le bana olmuştu.. Bir türlü çözememiştik..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bunun nedeni Ne olabilir ki bir türlü oynayamadık![]()
Sorunlar şunlar olabilir.
1. İnternet bağlantısı
2. K*rsan oyun
3. Yamalar
4. Reset atın.
Bir de uyarı yazısı geliyor mu? Yoksa sadece ağ bağlantısı mı gidiyor hamachi'de?
Birde oyunu kaydetmeden devam edin![]()
Antivirüs programınız yoksa yerel ağ bağlantısında ki güvenlik duvarını kapatmayı deneyin...![]()
Aygün benim dediğimi dene o zaman...