sizce en kaliteli ve zevkli lig hangisi?
bence ingiliz ligi
çünkü hem yoğun maç trafiği sizi bir cok arayışa itiyor hemde güçler dengeli türkiye liginde 3büyüklerden birinin aldınızda kafadan ilk 3tesiniz ama ingilterede hersey farklı sizce
sizce en kaliteli ve zevkli lig hangisi?
bence ingiliz ligi
çünkü hem yoğun maç trafiği sizi bir cok arayışa itiyor hemde güçler dengeli türkiye liginde 3büyüklerden birinin aldınızda kafadan ilk 3tesiniz ama ingilterede hersey farklı sizce
Premier ligde oynamadım ama Alman ve İngiliz liglerini de denedim. İspanya'yı da. İspanya ve Almanya'dan çok zevk aldım. İtalya'yı da Milan için seçmiştim.![]()
İspanya-İngiltere
İngiltere-İspanya-Almanya-İtalya bu dört lig süper zevkli
bence almanya çok zevkli oyunu açtığımdan beri werder bremende 2012 deyim süper zevkli![]()
ingiltere, man utd tabiki
İngiltere ligi en kaliteli lig çünkü oyun yapısı ve oyuncu kadroları ile diğer hiç bir ligle baş tutamaz.
Ama en zevkli lig ise Fransa çünkü her hafta lider değişebiliyor. 25. Haftada 10. olan bir takım ligi şampiyon bitirebiliyor. Puan farkı az oluyor her takım birbirini yenebiliyor.
Ingiltere ligi...
İngiltere ve Portekiz Ligi bence.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İngiltere ve İspanya ..
Türkiye 2.Lig B
Türkiye 2.Lig A
Türkiye Süper Lig
Bence bu 3 lig ve sonra İngiltere Premir Lig
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hocam b'r' bana yardim ets'n oyunu yen' kurdum ama yen' kullanici acamiyorum neyapmam gerekt'[' hakinda yardimci olab'l'rm's'n'z
İngiltere Ligi
ama Championship
Maçlar cok zevkli ve yogun maç temposu var..
Denk güçlerin mücadelesi şeklinde gçiyor her maç![]()
Alma ligi bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Al hocam çözümü.
...C/Documens and settings/Bilgisayarınızın Adı... oraya gelince application data klasörünü göreceksiniz eğer görünmüyorsa bunun sebebi gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemeyişinizdendir. Bunun için yukarıdan araçlar/klasör seçeneklerini tıklayın orda üst sekmeden görünümü seçin ve gizli olan dosyaları göster seçneğini işaretleyin. Sonra menüde application data görünecektir buraya girip sports interactive klasörüne girin ve fm 2007 klasörünü silin böylece menajer ekleyememe problemi ortadan kalkmış olacaktır....
Bence en zevkli lig hollanda ligi ve gerçekten ing ligi gibi süper bence
ingiltere ve ispanya
bnm genellikle alt ligler hosuma gidiyor
türkiye çok zevkli oyunda en zevkli liglerden biri benim almanyada arkadaşlarım var onlar bile türkiye ligini oynuyor
tabiki ingiltere
sorulur mu sorulur mu premier lig'e doyulur mu![]()
fransızları sevmesemde ligue 1 tam aradığım lig.hem avrupanın ikinci sınıf takımları var;yani takıma bişeyler katıp şampiyonlar liginde destan yazanilirsiniz,hem de premier lig gibi güç dengeleri sağlam.ajax sistemini oturtmak için ideal.genç yetenekleri şampiyonlar liginde parlatıp büyüklere satmak benim stilim.marseille,monaco,auxerre,bordeaux,lyon,psg. ..
bi de 5 lig arasında sıralama yaparsam
fransa(size muhtaç takımlar var,genç yetenekler bol)
almanya(çok heyecanlı)
ingiltere(man utd,arsenal,chelsea... siz olmasanız da her alanda şampiyon)
italya(milan,inter,roma bi beden büyük bu ligde)
ispanya(çok baygın,oynarken gözüm hep premier ligdeydi)
ingiltere priemier leauge
en kalitelisi tabiki premier league ama arjantin ve meksika liglerini oynamanızı tavsiye ederim çok zevkli oluyor..
En kaliteli lig :::: İngiltere,İspanya
En Zevkli lig ::: Türkiye,Almanya
alman ligi yabancı sınırı olmaması kaliteli oyuncular gayet güzel oynanıyor
türkiye 2. lig den süperlige daha sonra ingiltere ligi olcak ordada şampiyon olcan sonra ıtalya seri a ya ordaşampiyon olcan milli takımlar vs vs
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
türkiye 2. lig den süperlige daha sonra ingiltere ligi olcak ordada şampiyon olcan sonra ıtalya seri a ya ordaşampiyon olcan milli takımlar vs vs
ispanya, ingiltere ve almanya
Kalite bakımından tabiki premier lig. Ama adrenalin arıyosan , oyundan zevk almak istiyosan almanya ve fransa.