internette açılan anketlerde 17bin oy alarak en seksi kadın ünvanı alan Gamze Karaman... ben pek beğenmedim yaw en seksi kadın dediğin böylemi olur
![]()
internette açılan anketlerde 17bin oy alarak en seksi kadın ünvanı alan Gamze Karaman... ben pek beğenmedim yaw en seksi kadın dediğin böylemi olur
![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bu mudur abi en seksi kadın...
Pöh....
İlk foto fena değil ama "en seksi kadın" olayı baya "iddialı" olmuş...
ben de beeenmedim! bu ne yahu!?!?!?! bizim snfta ve okulda bundan daha taş kızlar var yaw???
bu nasil resimdir anlamadim ya seksiymis saka ya bu arkadaslar
AHA................Originally Posted by Çağrı Zorkol
![]()
tamam çağrı sen çek buraya koyarız eheheh valla öyleymiş internette atılan oylarla bunu seçmişler diğerlerini merak ettim şimdi![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
nasıl anket yaw bu..:S..bu şimdi en seksi kadın mı..
musti söz çekip atacam kanka
dur bak hatta bulursam bende yolliiim sana bi tane..![]()
sen buraya koy yaOriginally Posted by Çağrı Zorkol
Çağrı abi msnleri varmıOriginally Posted by Çağrı Zorkol
![]()
![]()
![]()
ahahahahaha.... senin yaş tutmuyo olum!![]()
boşver sen ben 20 derim öle çok kız kandırdım benOriginally Posted by Çağrı Zorkol
![]()
çağrı o zaman sen bana söyle msn leri takılırz işte![]()
siz de amma kız meraklısıymışsınız :P tamam bnm de sefgilim yok şuanda ama yalnızlık bazen iyi geliyor yahuhade bakayım herkes işine... sefgilinizden evel turksportala bi kaç şey ekliin siz :P heuheuhe
abi bu ne yaa...bunu biz mi seçmişiz..allah allah![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bu başlığın işlevi başka şeylere kaymaya başladı...![]()
Emir doğru söylüyor..Yine kaynatmaya başladınız konuyu!Originally Posted by emirduman
![]()
![]()
ben suçsuzum :P
sefgilinizden evel turksportala bi kaç şey ekliin siz :POriginally Posted by Çağrı Zorkol
budur yaw..![]()
bunu turkiye halki nasil secti anlamadim ya anlayan var mi ki?