1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Rivaldo Alex’i övdü

1. Default Rivaldo Alex’i övdü

UNİCEF tarafından düzenlenen “Fakirliğe kırmızı kart” maçında forma giyen eski Fenerbahçeli Sergei Rebrov ile dünya futbolunun ünlü isimlerinden Rivaldo’dan mesaj var. Olmpiakos’ta harikalar yaratan Brezilyalı yıldıza, vatandaşı Alex’i sorduk. İşte Rivaldo’nun yanıtı: “Alex, çok yetenekli bir oyuncu. Onu takip ediyorum. Gittiği her yerde takımını başarıya ulaştırıyor. Fenerbahçe’ye ilk yıllarında kazandırdığı şampiyonluklar tesadüfi değil. Takıma çok katkı sağlar. Ona başarılar diliyor ve selamlarımı iletiyorum.” Fenerbahçe’yi hâlâ unutamadığını dile getiren Rebrov ise, “Şampiyonlar Ligi ön elemesinde eşleştiğimizde herkes Fenerbahçe’yi favori gösteriyordu ama gülen biz olduk. Türkiye’de aşırı bir takım severlik var. Bu da futbolculara olumsuz yansıyor. Camia, Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklarına çok inanmıştı. Bu da futbolcular üzerinde baskı yarattı. Biz ise rahattık ve turu geçtik” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Sergei Rebrov ile dünya futbolunun ünlü isimlerinden Rivaldo’dan mesaj var. Olmpiakos’ta harikalar yaratan Brezilyalı yıldıza, vatandaşı Alex’i sorduk.
    Alexi Sorduk

Sen mi sordun arkadaşım Bu soruları

Haberin Kaynağınıda Yazmamışında Ondan Dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

kaynak fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolun efendilerinden biri olan Rivaldo bile Alex'i beğeniyor gel gör ki Türkiye'de beğenmeyenler var
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Futbolun efendilerinden biri olan Rivaldo bile Alex'i beğeniyor gel gör ki Türkiye'de beğenmeyenler var
    Burada da bir çeviri hissediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Burada da bir çeviri hissediyorum...
    Nasıl bir çeviri hissediyorsun ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Herkez Taktı Çeviriye Ne çeviriymiş beee

Nesil
    2006

Rivaldoyu ben sevmiyorum 90+3 te fenere attığı frikik golu hala aklımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi oyuncu fakat isteksiz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

alex cok ama cok yetenekli bir oyuncu ama bu yeneteklerini kullanmıor coğu zaman içinde bi istek bi hırs yok yani tuncayın yarısı onda olsa gercekden cok buyuk kuluplere gidebilir bu yeteneğe sahip bir oyuncu
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Mesaj Yetkileri