1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Rüştü Manisa'ya mı gidiyor?

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Default Rüştü Manisa'ya mı gidiyor?

Manisaspor'u son derece hareketli bir hafta bekliyor. Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Rüştü ve Beşiktaş'ın gönderilecekler listesinde bulunan Pancu, Youla, Adem Dursun ve Ali Güneş için görüşmelerde bulunacak olan siyah-beyazlı ekipte bugün futbolcularda topbaşı yapacak. Çanakkale'den Selçuk, Galatasaray'dan Zafer'in de çalışmalara katılması bekleniyor. Vestel'in çarşamba gününe kadar iki yabancı, dört yerli futbolcuyu kadrosuna dahil etmesi bekleniyor

Rüştünün maaşını ödemesi çok zor Manisanın...Dengeleri alt üst eder...Baya bir para alıyor Rüştü...Aslında alabilseler güzel olur...İyi oyuncular anadolu takımlarında da olursa lig daha güzel olur bir nebzede olsa...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Thumbs up

Quote Originally Posted by Seçkinn
    Rüştünün maaşını ödemesi çok zor Manisanın...Dengeleri alt üst eder...Baya bir para alıyor Rüştü...Aslında alabilseler güzel olur...İyi oyuncular anadolu takımlarında da olursa lig daha güzel olur bir nebzede olsa...
    aynen katılıyorum ...alabilseler çok güzel olur.Ligimiz şenlenir.Ligimizdeki anadolu takımları isimlerini bilmedikleri yabancı genç oyuncu almaktansa böyle türkiyeye alışkın kaliteli ve tecrübeli oyuncular almalı bence

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Bende sanmıyorum rüştü nün manisa ya geçeceğini!
    Çünkü bir defa masraflı oyuncu rüştü
    yanii sanmıyorum ki rüştü bütçe dengesini bozupta rüştü yü alsın!
    bir defa maaş meselesi eğer rüştü yü alırlarsa bütçeleri tamamıylşa alt üst olur bence!

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bu tür transferler maçlarda renkliliği, izlenirliği, ilgiyi arttır ve güzel olur....

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Manisaya bir heyecan kazandirir bence alinmali ayrica rustu kendini ispatlamis bir kaleci dogal olarak fazla para almasi gerek diger arkadaslarina göre,bunun farkinda olursa futbolcular debgelerin bozulacagini sanmiyorum ayriyetten manisa yi mali acidan pek de sarsacak bir transfer degil umarim alirlar....

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Untumayın Manisaspor'un arkasında Vestel var...
    Rüştü'de biraz fiyatta düşerse olabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    Bilkent University

rüştü fenerbahceye barcelonadan sezon sonuna kadar kiralanmıs durumda.fenerbahce bu sözlesmeyi feshetmeden ki etmeyecegi konusunda hemfikiriz heralde,nasıl alacaklarmıs?

yok ya hiç sanmıyorm bide vestel den bahsedilmiş , onlardan fırsattan istifade edip avrupa da bu yolla reklam yapmayı amaçlıolar bence tıpkı sene başındaki denilson olayındaki gibi
    diğer transferlere bişi diyemem alsalarda kurtulsakk

FB aslında iptal edebilir kontratı...Eğer Volkan oynayacaksa zaten Serdar alındı yedek otursun diye...Rüştü'ye ödenen para gereksiz oluyor...

Bana kalsa Rüştü'yü oynatırım...Volkan iyi kaleci dahada iyi olacak...Ama hala Rüştü'ye göre çok eksiği var...FB Rüştü'yü oyanatsa belki daha başarılı olurdu Avrupa'da da...

Nesil
    2005
    Yer
    Fenerbahçe

FB aslında iptal edebilir kontratı...Eğer Volkan oynayacaksa zaten Serdar alındı yedek otursun diye...Rüştü'ye ödenen para gereksiz oluyor...

Bana kalsa Rüştü'yü oynatırım...Volkan iyi kaleci dahada iyi olacak...Ama hala Rüştü'ye göre çok eksiği var...FB Rüştü'yü oyanatsa belki daha başarılı olurdu Avrupa'da da...
    katılmıyorum

bende katılmıorm ama genel olarak benm gördüğüm rüştünün tek bi artı yönü var volkana göre o da tek tekte açıyı çok daha ii kapatması

bence rüştü manisaya gitmez;daha doğrusu yurtdışında çalışmak isteyebilir

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bana da Rüştü Manisa'ya gitmezmiş gibi geliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yazında denilsonu getirceklerini söylemiştiler.ben rüştünün manisaya gideceğini zannetmiyorum

Sheriff Misafir

daha neler..... rüştü - manisa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bence en başta rüştü istemez
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

katılıyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Katılmıyorum, formda Volkan'ı şu an kesemez Rüştü bence.
    Fakat yedek beklemesi de büyük şanstır Fenerbahçe açısından.Volkan'ın Allah Korusun sakatlık yada cezalı olması durumunda Serdar'ın Fenerbahçe kalesinin ağırlığını kaldırıp kaldıramayacağını bilemiyoruz.Rüştü bu durumda güvenilen bir isim oluyor.
    (Milli Takım'ı da işin içine katın,orada da vazgeçilemiyor Volkan'dan.Bu kadar kolay vazgeçilmemeli bence Volkan'dan)

Antonio Chimenti boşuna beklemiyor Juventus yedekleri arasında.Buffon sakatlanınca çok güzel, hep böyle olsa denilen bir olay yaşandı; Milan Abbiati'yi bedelsiz Juventus'a kiraladı.Böylece rotasyon sorunu kalmadı.Chimenti şu an 35 yaşında..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Biraz Futbol bilgisi olan anlar, Fenerbahçe sezon sonuna kadar Rüştü'yü göndermez. Ayrıca UEFA'nın sistemine göre Rüştü'nin bir sene içinde ki 3. kulübü olur ki bu imkansız. Barcelona listesinde bir kez olsun gösterdiyse, olmaz o transfer. Kiralıkda çünkü.

Onun dışında Manisa isterse parasınıda öder Rüştü'nün denge falanda bozulmaz. Bugün Malatya'nın 6 milyon dolar bütçeyle sezona girdiğini düşünürsek, sadece ara transfere 5 milyon dolar ayıran bir Anadlu kulübüne hiçbirşey olmaz.

Sadece Rüştü gidermi Anadolu'ya o var.

rüştü niye gitsin ki?şuan avrupa'da barca değil ama çok önemli takımlar Rüştü gibi birine ihtiyaç duyabilirler.bence Rüştü Türkiye'de kalmaz....

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ben iğneyi rüştüye batıracağım. benim kanımca rüştü bitmiştir. Bu saatten sonra Volkan gibi bir yeteneği kesmesi beklenmemeli. unutulmaması gereken fenerbahçe kalesini rüştünün nasıl aldığı! Volkan'da gelmiş rüştü gibi fenrbahçe kalesinin hakimi olmuştur. Şimdi bu yüzden rüştünün tekrar fenerbahçe kalesinin ilk kalecisi olması zor. Üstelik dünyann bir numaraları kalecilerinden sayılan oliver khan'ın bile lafları ile onurlandığı ve milli takım kalemizinde koruyucusu için yedekte kalmak mümkün gözükmemekte. Ayrıca rüştünün yedek kulübesinde oturması kulüp açısından kale konusundaki herhangi bir problemde endişe duymamasıda oyuncunun bırakılmasının şu anda söz konusu olmadığını gösterir. Ama barcelona gibi futbolcu yiyen bir kulbe giderek en büyük hatayı yapan Rüştü hiç üzülmemeli. her insan hata yapar oda barcaya tercihi ile ve sonrasında TRye dönmekle hata yaptı tercihini paradan yana kullandı. aldığı paraya bakmalı oturduğu yerde oturmalı. futbol oynamak istiyorsada barcelonadan ayrılmalı ve futbol hayatı sona ermeden başka bir kulüpte as kaleciğini sürdürmeli. Volkan'ın olduğu bir Fenerbahçe kalesini tekrar elde etme sevdasına düşmemeli.

rüştünün manisaya gitmeside şu anda imkansız zaten. herkes demiş barcelonadan kiralanan bir oyuncu üzerinde fenerbahçenin transfer yetkisi olmadığını ve manisanın bu kalecinin transferi için kararlıysa muhatabı barcelona olmalı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri