1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Tartışmalar

Default Tartışmalar

Son günlerde artık tartışmaların dozu iyice arttı ve her konuda nerdeyse tartışma çıkıyor. Tartışma çıkaran ve bu tartışmayı sürdüren herkes ceza alacaktır eğer tartışmanın dozu iyice arttıysa bu dozu arttıranlar uyarılmadan siteden uzaklaştırılacaklardır. Ya kendinize çekidüzen verin ve düzgünce tartışın yada siteden uzaklaştırılıcaksınız mantığı devreye giriyor artık

Nesil
    2006

Bundan sonra herkez dikkat etsin beyler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

oh be valla bende bikmistim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tartışma başlatan mesajı bildirin, eğer forum içersinde ona cevap verirseniz, tartışma çıkaranla aynı kefeye koyulursunuz ve tartışmanın içine giren herkes ceza alır.

Bu konuda hep alttan aldık ama son zamanlarda çok arttı tartışmalar. Artık kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak, sonra ben duymadım, ben görmedim demeyin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bence konulara kısıtlama getirilmeli öyle konular açılıyorkı ister isteme tartışma çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Artık tartışma çıkarmıycam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet valla her haberi aciyorlar

bence uyari gelmesi lazim butun haberlerde acilmaz ki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu buton sitede rahatsız olduğunuz konu ve mesajları bize bildirmeniz için çalışıyor. Gereksiz olduğunu düşündüğünüz konu veya mesajları bu butonu kullanarak bildirebilirsiniz. Görevli arkadaşlar bildirilen konu ile ilgili gerekeni yapacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Belirtmek istediğim bir şey var. Birisi fanatizm içeren mesaj attı ve rahatsız oldunuz. Buna eğer yanıt verdiğiniz taktirde(fanatik bir şekilde) sizde şuçlu olursunuz o bu mesajı attı diye de bahane üretseniz hiç bir işe yaramaz.

Serkan'ın gösterdiği gibi butonu kullanmayı tercih ediniz.

Ayrıca bundan sonra her gördüğü haberi siteye yazan kişide uyarılacaktır lütfen gereksiz konular açmamauya dikkat edin şurda 2-3 saatte 15 konu açıldı

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

İyi ki de UEFA Kupasını kazandınız yedi yıldır söylüyorsunuz anladık. İyi ki de kazandınız. Keşke başka bir klupte kazansa.

Fenerin başarılarına laf atmak için UEFA Kupasını yazıp durun ama bunlar sizi veya başkasını yendiğimizi değiştirmez. Siz UEFA Kupası'nı aldınız biz sizi yendik. Demekki bizde de bir iş var.
    http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=31

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Belirtmek istediğim bir şey var. Birisi fanatizm içeren mesaj attı ve rahatsız oldunuz. Buna eğer yanıt verdiğiniz taktirde(fanatik bir şekilde) sizde şuçlu olursunuz o bu mesajı attı diye de bahane üretseniz hiç bir işe yaramaz.

Serkan'ın gösterdiği gibi butonu kullanmayı tercih ediniz.
    İki mesaj arasında çelişki var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aşkın haklı, yöneticisinden üyesine herkes fanatik. Biraz çeki düzen!
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

Ben bir fanatiklik göremiyorum mesajımda. Galatasaray UEFA'yı aldığı için gurur duyduğumu belli ettim. Ve bu olaydan sonra çıkan sonuçları yazdım. Ayrııca bana niye tavır aldığını anlayamadım?

Aşırı derecede fanatikliğe kaçmadan tuttuğun takımı tabi ki savunacaksın. Fakat bunu diğer üyeleri kırarak veya onların takımını kötümseyerek değil. Buna biraz dikkat edersek yeterlidir diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Gerçekten Son Günlerde Baya Bi Tartışma Çıkmıştı Böyle Olması İyi Oldu Bence Çok Tartışma Çıkıyordu Artık kolay kolay Olmaz diye düşünüyorum

Mesaj Yetkileri