1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Necati'ye teklif yağıyor

Hybrid View

Default Necati'ye teklif yağıyor

G.Saray'da, Teknik Direktör Gerets tarafından Konya maçı öncesinde Hasan Şaş'la birlikte kadro dışı bırakılan Necati Ateş'e Alman ve Rus takımları kancayı taktı.

Milliyet gazetesinin 22.03.2007 tarihli sayısında yer alan habere göre, menajeri Harun Aslan aracılığıyla yıldız futbolcuyla görüşen Alman ekiplerinden Hamburg ve Bayer Leverkusen ile Rus takımlarından Spartak Moskova ile CSKA Moskova'nın bu futbolcuya resmi teklifte bulundukları ve şartları uygun olması durumunda golcüyü transfer etmek istedikleri belirtildi.

Teklifleri düşünüyor

Sarı - kırmızılı kulüple 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yapılan anlaşmada belirlenen özel maddeyle ancak 12.5 milyon dolar bonservis bedeliyle satılması mümkün olan Necati için sezon sonunda Florya'nın kapısını çalmaya hazırlanan kulüplerin, önce Necati'nin vereceği yanıtı bekledikleri öğrenildi. Sarı - kırmızılı oyuncuyu ikna etmeyi başaran kulübün daha sonra bonservis bedeli için Galatasaray'la masaya oturacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun da ciddi bir şekilde bu teklifleri düşünmeyi başladığı ve Avrupa'da oynamaya sıcak baktığı vurgulandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Güle güle Necati.Artık seni istemiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu necati bizi yani fb yi yikan adamdi.Ve simdi istemiyosunuz demek benim fb maclarinda en cok korktugum oyuncuydu.Neden istemiyosunuz bu adami.Kadronuzda cok ii forvetlermi var.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by crazzy View Post
    Bu necati bizi yani fb yi yikan adamdi.Ve simdi istemiyosunuz demek benim fb maclarinda en cok korktugum oyuncuydu.Neden istemiyosunuz bu adami.Kadronuzda cok ii forvetlermi var.
    Çok iyiyse verelim size...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Çok iyiyse verelim size...
    Yok erdem Abi İstemez Bİz Almayalım

Necati Artık Türkiyede Durmaz Almanya ligine gitse onun açısından İyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence galatasaray satabildiği en iyi fiyatta göndersin
    So what?
    Saike

Bir Fenerbahceli olarak Necati gibi kalitesiz futbolcularin 3 Büyüklerde oynamasini istemiyorum. Adamin her seyi zarar. Bu da diger Kivilcim futbolculardan. Bir ara iyi oynadi ondan sonra söndü bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Haberde adi gecen takimlarin hicbirisinde forma giyemez necati üstelik 12,5 milyon $ cok komik bir rakam bu sezon kac mac oynamiski 12,5 milyon $ gibi bir ücrete gidecek?

Rus takimlarindan birine satalim,hem daha cok para aliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ne Necati'den hayır gelir bu vakitten sonra,nede kazandırabileceği(!) paradan

paraya gerek yok sadece gitse bile fayda sağlar ...

Nesil
    2006
    Yer

Evet gitmesi faydalı olur...

Satsınlar yerine Tevfik Köse'yi getirsinler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vallahi ben o kadar acımasız olamayacağım Necati konusunda, bu sene saç baş yoldurmasında sakatlığının etkisi var bence .. Oldum olası severim ben Necati'yi .. Geçen sene yaptığı katkıda inkar edilemez asla .

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

İyi paraya gitcekse hemen gitsin zaten bir faydası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra ancak bir Anadolu takımında oynar yada o ayarda bir Avrupa takımında.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

bi arada PSV'ye felan gidiyordu bu haberde diğer haberler gibi balon.Söner yakında

Mesaj Yetkileri