1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: 'Neden gönderildik hala bilmiyorum'

1. Default 'Neden gönderildik hala bilmiyorum'

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ali Şen'in başkanlığı döneminde Fenerbahçe'den Oğuz'la birlikte gönderilmelerine bir anlam veremediğini söyledi

Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek ile birlikte ödül törenine katılan teknik direktör Kocaman, kendisi için hazırlanan sinevizyon gösterisini izledikten sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Ali Şen döneminde Oğuz ile birlikte sarı-lacivertli takımdan gönderilmesini yorumlayan Kocaman, ''Fenerbahçe'den gönderilmemin sebebini hala bilmiyorum. Karakter uyuşmazlığı vardı. Yöneticilik hatası vardı. Bu tip hamlelerin altında mutlaka bir neden vardır. Oyuncu yetersizdir ya da karakteri iyi değildir. Ama biz bunlardan dolayı gönderilmedik. Dediğim gibi bir yöneticilik hatası vardı'' diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, ''Önce kendi işim gelir. Fenerbahçe'de beni ben yapan etken, işimi iyi yapmamdı. Bu antrenörlük hayatında da böyle. Benim olmadığım durumlarda Fenerbahçe'nin başarısını isterim ama ben varsam kazanmayı hedeflerim'' dedi.

Kocaman, sarı-lacivertli takımın Brezilyalı teknik direktörü Arthur Zico ile ilgili bir soruya da ''Antrenörlük kolay bir meslek değil. Değerleri yüksek bir futbol takımı kurmak bazen 5 ay bazen ise 5 yıl sürer. Dışardan yorumda bulunmak doğru olmaz'' yanıtını verdi.

-''ANADOLU TAKIMLARI ŞAMPİYON OLABİLİR''-

Teknik direktör Kocaman, eskiden Anadolu takımlarının şampiyon olmasına imkansız gözüyle baktığını, ancak şu anda bu fikrinin değiştiğini söyledi. İyi bir takım kurmanın çok zor olduğunu vurgulayan Kocaman, ''Bir takımın oturması için 2-3 lazım. İyi bir bütçe lazım. Bu süre içinde de futbolcunuzu takımda tutamıyorsunuz. Büyük takımlara gidiyorlar ve takım dağılıyor. Ama artık Anadolu takımları da bütçelerini büyüttü. 4-5 yıllık süre içinde şampiyonluğa oynayacak takımlar çıkabilir'' ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

buda durdu durdu şimdi açıklıo bunu

95-96'daki şampiyonluktan sonra şampiyonluk Trabzonspor'un hakkıydı dediği için gönderildi.

Mesaj Yetkileri