1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: ‘Küsmedim, hırslandım’

1. Default ‘Küsmedim, hırslandım’

Son dönemde hem Zico'nun, hem de Fatih Terim'in gözünden düşen Can Arat'ı hırs bastı.

Geçmişte Fatih Terim tarafından Milli Takım'lara çağrılan ve başarılı bir performans sergileyen genç stoper, bu günlerde sıkıntı içinde. Fenerbahçe'de de forma şansı bulamayan Can Arat, işine şimdi daha da sıkı sarıldığını belirterek, "Önce gözüne girip Zico'dan formayı alacağım, sonra da Fatih hocadan çağrı bekleyeceğim. Küsmedim, hırslandım" ifadesini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Can arat Süper bir oyuncu Onun Tek Suçu Türk olması Eğer yabancı olsaydı Lugano yada Edunun Yerine Oynardı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abartma bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Benim Görüşüm Ben olsam Edunun Yerine Canı Oynatırım

aslında iyi adamdı can
    Nolduysa son günlerde oldu

Tecrübesi yok Can Arat'in. Lakin Edu'nun yerine oynasa daha fazla is yapacagi ortada.

Can iyi bir defans degil,cok agir bir futbolcu.Hatta servettende agir.Gereksiz fauller yapiyor.Kiev maclarinda cani görmüstük,yenilen gollerde en büyük kabahat ondaydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başlığı okuduğumda kesin carrusca dır dedim kendi kendime.... ama deilmş

can ın fiziği çok iyi ama tecrübe kazanması gerekiyo... kiralama yoluna gitseler bence daha iyi olur hem can için hemde f.b için ....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by paco View Post
    can ın fiziği çok iyi ama tecrübe kazanması gerekiyo... kiralama yoluna gitseler bence daha iyi olur hem can için hemde f.b için ....
    Evet çok haklısın onur abi

Genç oyuncular oynaya oynaya tecrübe kazanırlar kiralanması gerekiyor kiralamıyorsan o zaman oynat harcamanın ne gereği varki
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Can iyi adam ama Edu ve Lugano'yu aşması zor. Çünkü onlar sakatlanamadığı sürece takımda şans bulacağını sanmıyorum.

Milli takıma çağırlması gereken bir oyuncu ama oynamadığı için milli takımada gidemiyor sağlık olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Eduyla cani kiyaslamayin arkadaslar . Adam brezilya milli takimina secildi

can arat ii oyuncu ama sonlara doğru form düşüklüğü kadroda yer bulamayınca sonucu böyle oldu fener anadolu klübüne kiralasaydı şimdi can arat milli takımda olurdu benim düşüncem tabi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Can iyi bir defans degil,cok agir bir futbolcu.Hatta servettende agir.Gereksiz fauller yapiyor.Kiev maclarinda cani görmüstük,yenilen gollerde en büyük kabahat ondaydi.
    Servet'ten ağır değil, gereksiz fauller de yapmıyor!
    Gayet de hızlı ...
    Sadece deneyimsizliğinin verdiği konsantrasyon kaybına bağlı kademe hataları yapıyor.

Kiev maçını mı örnek alıyorsun, onu hiç izlemediğin çok belli!!!
    Kiev maçında takım savunması berbattı, kimi markaj edeceğini bilemediği için kafası karıştı, şaşkınlıktan sabit kaldı koşamadı.

Ağırlığından falan değil!!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Servet'ten ağır değil, gereksiz fauller de yapmıyor!
    Gayet de hızlı ...
    Sadece deneyimsizliğinin verdiği konsantrasyon kaybına bağlı kademe hataları yapıyor.

Kiev maçını mı örnek alıyorsun, onu hiç izlemediğin çok belli!!!
    Kiev maçında takım savunması berbattı, kimi markaj edeceğini bilemediği için kafası karıştı, şaşkınlıktan sabit kaldı koşamadı.

Ağırlığından falan değil!!
    Iki macida 90 dakika izledim.Canin yaptigi kademe hatalari ve yavasligi cok net sekilde belli oluyor.Servet 2 diyebiliriz Can icin.

Gereksiz fauller yapiyor,hatta fenerbahceye ilk secildigi yillar nobreye cok sert giristigi icin karsiyakaya kiralanmisti.Sonra daum onu uyarmisti cok sert giriyorsun,dikkatli ol diye.Bu sende bazi maclarda gördük bunu,can agir faul yapan biri.Bu benim görüsüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bir Galatasaray'lı olarak Can'ı beğenenlerden biriyim.Ancak Fenerbahçe pek fırsat vermediğinden dolayı kalitesi düşüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun boyuyla hava toplarında etkili olabilecek bir isim ülkemizdede en büyük sorun bu değilmi
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri