aga link nerde
iyi de çok fazla mağlubiyetin var.şampiyon olmuşsun belki ama diğer takımlar da kötüymüş galiba.
Evet link yok! Merak etmeye başladım ama çok defansif duruyor taktik.
güzelde 20 golde fazla ben premier ligde bile daha az gol yediğim oluyo şampiyon olamasamda ama güzel gol atmışsın kardeş o güzel bak
İyide link nerde nasıl indirecez?
linki koyarmısın arkadasim
klasik 4-4-2 nin degişki dizilişnden başka bir şey degil bu taktik deplasmanda one gecitnde veın son 20 dakıkasında skoru korumak ıcın herkesın başvurabilecegi bir taktik ayrıca hiçte başarılı değil 5kez yenilgi 5beraberlik var....
maglubiyetlerin neresi fazla okadar olur artık ispanya ligi gibi zor bi lig bu heralde namaglub her maçını kazanan bi takım olmasını bekleyemessin atletico madridden. Atılanla yenilen gollere bi bak
bide kardes link yok bende merak ettim nasıl bir taktik linki koysan çok iyi olur
Ben bu taktikle Real Madrid i şampiyon yapmıştım... Demekki ispanya da işe yarıyor...
Pekiyi sayın yöneticimiz biz bu taktiğe nasıl ulaşacağız o zaman.Sorarım size!
sağol denerim
agalar adam atletiko madrid le sampiyon olmus barca dan r.madrid den gol yemicekte kimden yicek basarili bi strateji
taktiğin adı az gol atıp çok gol yemek herhalde.
http://img243.imageshack.us/my.php?image=ads305zst9.jpg
Beyler hiç öyle demeyin.Güzel strateji olabilir ancak atletico madrid kötü bir takım değil ki...Oyuncuları çok iyi
iiii bi deniyim
arkadaş çok işe yarıyor roma ile ligde interin arkasında 2.yim ama şampiyonlar liginde vasatım bu taktikle grup 2.olarak çıkabildim 1 liverpool çıktı![]()