arkadaslar oyunda gordugunuz en uzun ceza nedirbende avucla para dokup fenere aldigim anderson tamda cll grup maclarii oncesi 5 mac ceza almisti
sizinde bu konudaki paylasimlarinizi merak ettim
![]()
arkadaslar oyunda gordugunuz en uzun ceza nedirbende avucla para dokup fenere aldigim anderson tamda cll grup maclarii oncesi 5 mac ceza almisti
sizinde bu konudaki paylasimlarinizi merak ettim
![]()
bnde de aurelio cl grup maclarinda 5 mac ceza almsti
Tomas beş maç ceza almıştı
benimki de 5 maç,malatyaspor da oynarken biri almıştı benim takımdan.adını hatırlamıyorum.
İsmail güldüren 4 maç ceza almıştı![]()
Mehmet Topuz Şampiyonlar ligi öncesi 6 maç ceza aldı.Mecburen yerine acil transfer yaptım.
Kaka, ŞL'de 4 maç. Allah'tan maçlar Spartak Moscow ve Kobenhavn ileydi.
baptista 5 maç
Bende villa 3maç ceza almıştı...
Tuncay Şanlı Şampiyonlar Liginde üç maç ceza aldı. Ama en başarılı maçlarımıda Tuncay cezalı olduğu dönemde yaptım.![]()
6 maç servet çetin ama akıllandım artık cezaya itiraz etmiyorum hep tek maç alıyorlaro altı maçta oyunu ilk açtığımda aldım bakıyorum itiraz ederem ceza katlanıyor hiç sesimi çıkarmıyorum paşa paşa bi maç ceza ile yetiniyorum
hatta bi kerede hakeme itiraz ettim maç sonrası tribune çıkma cezası aldım :S
catlos tevez 6 maç ceza almıştı her maç kırmızı yiyo adam :@
kompany 4 maç ceza almıştı ....
bende hasan sas rakibine kafa attı die 5 mac ceza aldı
ben yaptığım yorumdan dolayı ceza almıştım bi maç maça müdahale edemedim tribünden seyrettim![]()
bende kerlon 5 maç ceza almıştı
Craig Bellamy.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında rakibine dirsek attığı için 6 maç ceza almıştı.
Elemeyi geçmiştim fakan Bellamy'i hiçbir grup maçında oynatamamıştım.
burak yılmaz şampiyonlar liginde 5 maç ceza aldı...![]()
bende de song ve ümit karan 5 er maç ceza almışlardı
battaglia bir kerede 8 mac toplamda 1 yilda 17 mac ceza aldi sero sonra takimdan kovdum