1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: '12 Futbolcu Alacağız'

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default '12 Futbolcu Alacağız'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, transfer konusunda net açıklamalarda bulundu, 4'ü yabancı, 4'ü yerli, 4'ü de gelecek vadeden futbolcu almak istediklerini söyledi.
    26.3.2008

BORÇLARI BİTİRECEĞİZ

Başkan Sadri Şener, bir televizyon kanalının spor pragramında kulüple ilgili açıklamalarda bulundu. Göreve geldikleri zaman 50 milyon YTL olan borcun tamamını ödemek istediklerini belirten Başkan Sadri Şeher, şöyle devam etti:

“Kulübün ekonomik çıkarlarını düşünmek zorundayız. Hedefimiz haziran veya temmuz ayına kadar borçları sıfırlamak. Futbolculara önemli borçlarımız vardı, onları ödedik. Görevi bırakırken kulübün kasasında para bırakarak gitmek istiyorum.“

“6 ÜLKEDE OYUNCU İZLİYORUZ”

Transferde hata yapmak istemediklerini de belirten Başkan Şener, geçmiş dönemlerde kulübün menajerlere çok önemli miktarlarda ödeme yaptığını hatırlatırken de şöyle konuştu: “Transfer konusunda yöneticilerimiz çok tecrübeli. Şu anda dünyanın 6 farklı yerinde futbolcu izliyoruz ve görüşmelerimiz sürüyor. Geçmiş dönemlerde menajerlere yapılan önemli miktarlardaki ödemeleri, en aza indirmeyi planlıyoruz. Kimse bize hayali futbolcularla gelmesin. Nisan ayı sonuna kadar transfer çalışmalarına son noktayı koyacağız. Alt yapıya gelince, oradan ancak iki üç yılda bir yetenekli futbolcu çıkıyor.“

”KASAYI GÖZETEREK OYUNCU ALACAĞIZ”

Gelecek sezon için takıma 12 takviye yapmayı planladıklarını da açıklayan Başkan Şener, “4 yabancı, hemen oynayacak 4 Türk futbolcu, 4'de istikbal vaadeden genç almayı planladık. Bu sayı sabit kalır ama 5 yabancı olur, 3 Türk olur, bu konudaki araştırmalarımız sürüyor. İnşallah kasamıza çok fazla zarar vermeden bu transferleri sonlandırırız“ dedi.

“ERSUN YANAL KALACAK”

Yollarına teknik direktörleri Ersun Yanal'la devam edeceklerini de tekrarlayan Başkan Şener, bu konuda şu bilgileri verdi:
    “Yanal, iyi bir teknik adam. Karşılıklı yaptığımız görüşmelerde kendisiyle devam edeceğimizi söyledik. Çok önemli bir aksilik çıkmadıktan sonra Ersun Yanal kalacak. Tunuslu futbolcuları, Yanal'dan önce izlememizin sebebi, alınabilirliklerini bakmamızdan kaynaklanıyor. Çünkü bazen futbolcuyu çok beğenmemize rağmen alamıyoruz. Biz, alınabilirler, diye kanaat getirdik. Şimdi de Ersun Yanal, Tunuslular'ı izleyecek.“

ANTRENÖR GÖNDERMEDE TARAFTAR ÖNEMLİ

Bir takımda antrenör göndermenin en büyük nedenleri arasında seyirci baskısının geldiğini de vurgulayan Başkan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seyirci baskısı, antrenörün değişmesinde önemli rol oynuyor. Şu anda Trabzonlu bir antrenörün avantajı, belki en az benim kadar Trabzonsporlu oluşudur. Yenilgiden sonra ben ağlıyorsam, en az o da benim kadar ağlıyordur. Ama profesyonel antrenör de ağlıyor mu, bilmiyorum. Zaten bu üzüntü en fazla 2 gün sürmeli. Çünkü önümüzdeki hafta oynayacağımız maçı düşünmeliyiz. Şu anda gündemimizde her hangi bir antrenör yok. Ama Trabzonlu antrenörler bana, (Şu futbolcuyu alın) derse, ben onu izlettirmeden ve tereddüt etmeden alırım.“

TECRÜBELİ KALECİ ALACAĞIZ

Tecrübeli kaleci arayışlarının da sürdüğünü açıklayan Başkan Şener, bu konuda şunları söyledi: “Şu anda kalecimiz çok ama 40 metreden gol yiyoruz, öyle bir özelliğimiz var. Kaleci konusunda araştırmalarımız sürüyor ve 30 yaşından büyük kaleci arıyoruz. 28 bile olmayacak. Kaleyi 1-2 yıl emniyete almak istiyoruz. Alacağımız isim, en azından Tolga ve Onur'u yetiştirebilecek bir isim olmalı. Çünkü kalecilik çok zor. Bu mevki için görüştüğümüz 1-2 isim var ve aralarından birinde karar vermeye çalışıyoruz.“

“FENERBAHÇE'DEN RÖVANŞI ALMAK İSTERİZ“

Sezonun son maçında Trabzon'da Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada 1995-96 yılının rövanşını almak istediklerini da vurgulayan Bakan Şener, o maçla şampiyonluğu kaybettiklerini hatırlatırken de şöyle dedi: “Şimdi benim yönetimimdeki Trabzonspor'a böyle bir fırsat doğarsa, bunu kaçırmayız. Biz 1995-96 yılının Trabzonspor'unu kurmak istiyoruz. Hatta daha iyisini yapmak düşüncesindeyiz. Sezon başında olaylı Sivasspor maçı olmasaydı, belki şu anda çok farklı yerde olabilirdik

“ÇAYKUR RİZESPOR LİGDE KALMALI”

Sadri Şener, ligde Çaykur Rizespor'un bulunduğu konuma üzüldüğünü belirtti. Çaykur Rizespor'un ligde kalmasını istediğini de kaydeden Başkan Şener, sözlerini şöyle tamamladı: “Onlar bizim komşumuz. Ama onları bir konuda da eleştirmek istiyorum. Rize'de Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler derneği kurulur ama Trabzon'da bu asla olmaz. Kimse darılmasın ama inşallah Çaykur Rizespor ligde kalır.“

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

""Takım"" oluştumak çok zor olacak anlaşılan ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sezon öncesini çok ii değerlendirmeleri gerek uyum sorununu çabuk atlatmaları lasım yoksa yine hüsran olmasın...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Haziran ayında transferlerin biteceği söylendi şahsen Sadri Şener bana güven veriyor sık sık açıklama yapılmasıda iyi bence en azından gelecek oyuncuları tahmin edebiliyoruz geçmişte olduğu gibi şu yıldız gelicek haberlerine falan kanmıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzon seneye de vasat olacak demekkı..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yeni bir iskeLet oLuşturacakLar işLeri çok zor uyumu yakaLayabiLmeLeri..BekLeyip göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oluşan enkazdan sonra köklü bir revizyon şart.Birbirini tamamlayacak transferler en kısa zamanda bitirilirse iyi bişeyler ortaya çıkabilir.

Ama 12 sayısı kaynaktan dolayı biraz inandırıcı gelmedi.Ama yinede Trabzon'da transfer döneminde bayağı hareketli günler olacağı belli..
    So what?
    Saike

bu durumda önümüzdeki sezonda pek iddalı olmayacak TS ama aceleye de gerek yok eğer düzgün yapılaşma olucaksa ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

şimdiden ahkam kesmek yakışmaz bize..Galatasaray'da geçen sene gitti yeni yapılanmaya ve kaliteli transferlerle zirveyi zorluyorlar(bence Kalli olmasa liderdiler)..bizde eger yeni transferlerle şuanki gibi bir takım kurmazsak ilk 3 çok zor olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanal'in istegine gore futbolcu alirsak seneye iddiali bi takim oluruz. 12 futbolcu demisler, en az 10 tane lazim zaten. Bu takimda oynamayi haketmeyen cok futbolcu var hepsini gondermemiz lazim.

Kaleci alacagimiza da ayrica sevindim, takimin sayilmasi bile ilk kaleciden baslanir, yani kaleci onemlidir. Tolga ve Onur genc onlara biraz tecrube verecek bi kaleci lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

sadri şenerin en büyük artısı futboldan anlaması.gelecek sene büyük bir revizyon var.aldığı parayı haketmeyen oyuncular bir bir yollanacak ben gelecek seneden çok umutluyum 2004 ve 2005 de şampiyonlukları kaybetmiştik yine şampiyonluğa oynayabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sadri Şener işini bilir . Zamanında bu takıma adı şanı duyulmayan bir çok ismi ucuz rakamlara Trabzonspor'a kazandırdı ve şampiyonluğa oynadı o takım . Ayrıca şuan takıma katkısı bulunan 1 yabancı var o da İbrahim Yattara . Onun da Türk statüsüne geçebileceği düşünülürse , takıma 5-6 tane gelecek vaadeden ,yetenekli yabancı oyuncular alınırsa kafaya oynayabiliriz tabi bu oyuncuları zamanında transfer edip kamp dönemine sorunsuz ve tam kadro gitmek şartıyla.

Mesaj Yetkileri