Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Cim Bom Galatasaray! [ Moda Kariyerlerden...]

Arrow Cim Bom Galatasaray!

Galatasaray şampiyon bitirilen bir sezonun ardından yeni bir teknik direktör arayışına girmişti.
    Neden mi? Neden şampiyon olan takım menajer değiştirmeye çabalıyor ki?
    Cevabı basitti. Çünkü Cimbom geçen sene Gerets ' e rağmen şampiyon olmuştu ve son dakika golleriyle çoğu maçı kurtarmıştı. İliç'in medyaya "Çalışmalarımızın sonucunda golleri bulduk. Son dakika da olsa bizim çalışmamızın ürünüdür" demesine diyeceğimiz yok tabii ki ama alenen belli bir şeyi Prekazi bile yalanlasa inandırıcı gelmez herhalde kimseye..

Yeni Menajer Ertuğrul Topcu olacaktı. Genç ve deneyimsiz olan bu hocadan fazla birşey beklenemezdi. Ama gözlerinde ışıltı ve içindeki ateş, futbol ateşi, onu bu göreve itmişti. Yönetimden gelen isteği asla reddedemez idi.

Hoca'nın geçmişi
    • YakacıkSpor
    • Kartalspor
    • İstanbulspor
    • Mersin idman yurdu
    • Galatasaray
    • Bolton
    • Galatasaray

Kısa sürede pek çok yeri dolaşmıştı Hoca. Bu konudaki tecrübenin Menajerlikte bir işe yaramayacağını düşünenleri yanıltacağına and içmişti!

İşe Başlayış

İmzaları attıktan sonra ilk iş transferi görüşmekti. Galatasaray'ın Adnanları Polat ve Sezgin yakıdan ilgileniyorlardı.
    İsteğimin ardından..

Öncelikle satılacakların listesini verdim. Çok şaşırdı Polat. Hasan Kabze ve Okan ı isimleri esame listesinde idi.
    Diğerleri Topal, İliç ve Tomas idi.

Alınacakları zamanla belirledim.

Bu sırada hazırlık kampı programını hazırlamıştım:

ve işte işin oyunu sahaya dökme kısmı başlıyor..
    1. Hazırlık Maçı:
    Deplasmanda Heppignies takımını 2-0 lık skorla geçmeyi başardık.

2.Hazırlık Maçı:
    Yine deplasmanda Union u 3 golle geçtik.

3.Hazırlık Maçı:
    AA Gent ile oynanacaktı mücadele ancak hava ve zemin müsait olmadığı için oyuncularımı riske atmadım. Karşı antrenör de öyle düşünü ve iptal ettik.
    Az Alkmaar ile karşılaştık A.S.Y'de. 2-0 lık galibiyette goller Necati ve Hakan Şükür'den geldi. Maçın adamı da Hakan oldu.

Son Hazırlıklar:
    Elazığ ile deplasmanda oynadık. Adeta yedeğin yedeğini oynattım. ve 0-0 lık eşitlikle başladığı gibi bitti maç heyecan, pozisyon yoktu.

Bu arada Şampiyonlar Ligi elemesinde Cork City - Debrecen galibi olan Cork City ile eşleştik.

Süper kupa öncesi satılmak istenen oyuncular satıldı nihayet. Hatta Okan'ı ve İliç'i bile satabildim bu transfer döneminde. En çok iyi bir paraya sattığım İliç'in transferi beni sevindirmişti. Tomas Ada'ya Okan da İliç ile birlikte Çizme'ye gönderildi. Kabze'yi Fener 'e iyi bir paraya satarken Topal'ı da Tranzona göndermenin mutluluğu avrdı camiamızda. İşte gidenler:

Kupa maçı öncesi istediğim oyncularla anlaşmak beni mutlu etti. 14 mn gidenlerden 13 mn kulüpten yaklaşık 27 mn avro paramız olmuştu. Defansın sağına Forvete ve Oyun kurucu mevkisine transfer gerekiyordu. Sağ taraf için Mehmet Topuz'u istedim ama o Bayern Münih'i seçti. Ben de Gurbetçi Muslu ile A.Gücünden Abdurrahman ile anlaştım. Hem de M.Topuz a vereceğim paranın yarısını ödeyerek.

BJK maçı öncesi defansta boşluklar olabileceğini fark edip G.Zan için girişimlere başladım. Ama maçtan sonra 2 katı para verip alabildim
    Mondi'nin yedeği olarak Serkan Kırıntılı'yı getirdik.
    Forvet için Delgado vazgeçilmezdi. İşte gelenler:

Gelenlere bakılırsa oyun kurucu hariç takım tamamdı. Gençlerden Çağrı,Cem ve Mehmet Düz ' ü de as kadroyla çalışmalara başlatmıştım. Hatta Mehmet i avrupa için kaydettirdim.

Süper Kupa Finali

Yer: Commerzbank-Arena Frankfurt

Kadrolar:

Veee.. Sonuç:

Sakatlıklar,Kartlar.. Tipik bir derbi.

Kurtarıcımız ve Maçın Adamı:

Cesar Delgado

Maçın Ardından Yapılan Basın Toplantısı:

Muhabir: Hocam kazandınız. Neler düşünüyorsunuz?
    Hoca: Kazandık, mutluyuz önümüzdeki Trabzon maçına bakıyoruz.
    Muhabir: Delgado nasıldı?
    Hoca: Güzel başladı. İnşallah böyle gider. Arkadşlar yorgunuz haliyle toplantı burada bitmiştir. Daha iyi bir GS için hergün çalışıyoruz..

Sırada .. Birazdan geliyor...

Galatasaray oyun kurucu olarak kimi getiriyor. İsmi duyulmamış genç yetenek kim? Trabzon maçında yaşananlar ve daha fazlası az sonra..!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Güzel olmuşa benziyor. Şimdi Barca-Real maçı var sonra okurum artık. Eline sağlık.

Devam ettir kesinlikle güzel gidiyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

güzel kariyer.
    Kaliteli transferler yapmissin

kariyerin süper dostum ayrıca anlatımın süper çok beğendim bende deniyicem başarılarının devamı dileğiyle bol fm li günler

Galatasaray - Trabzonspor

AliSamiYen Şovu 5-0

Gollü bir maçtı. 5 golün de 5 farklı isimden gelmesi beni sevindirdi.

Maçın Adamı :

Hasan Şaş 2 asist 1 gol !

Galatasaray Fırtına gibiydi. Karadeniz Fırtınasını kasırga gibi vurdu. Maçı baştan sona üstün götüren Cim Bom da Necati-Delago-Hasan-Arda 4 lüsü iyi iş yapacağa benziyor.. Ertuğrul Hoca'nın yeni taktiği Mixer işe yarıyor. Maya tutmaya başlıyor!..

Peki ya ortalarında İnamoto'nun önünde kim olacak?! Az sonra..

Avrupa Macerası başlıyor..
    Galatasaray - Cork City az sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Anlatım mükemmel severek okuyorum

Cok guzeL gidiyor Kardesim basarıLarının devamını diLerim.. Devamını sabırsızLıkLa BekLiyoruz..!
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Galatasaray 3-0 Cork City

Yine gollü maç .. yine rakip kırmızı yedi..
    Kırmızıların sırrın çözdüm: Mehmet Düz Bu adamı tutamıyorlar Allah bir hız vermiş... 3 maçın 2sinde kartın nedeni Mehmet Düz. Almanya pasaportu da bulunmakta:

(C.City maçından görüntüler..)

Maçın adamı:

Ümit Karan 1 gol 1 asist [Arda'ya]

Transferden N'aber Hocaaa?!
    İyi haber arkadaşlar.. Jorge Valdivia ve Daniel Carvalho ile prensipte anlaşıldı. Valdivia nın kulübü sakatlıklar çıkarmasa çok süper olacak ama Palmeiras Nuh diyor Peygamber demiyor!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Çok Süper Gidiyor Arkadaşım Devam et..!!

Cork City galibiyetinden sonra 3 maçta 10 gol atıp 1 gol yemiştik. Bu da gayet iyi bir istatistikti.

Sıradaki 3 maç:
    • Antalyaspor (D)
    • Rizespor (E)
    • Cork City (D)

Bu maçlardan sonra Ankaraspor ve Fenerbahçe maçları geliyor..

-Her ne kadar transfere hız vermeye çalışsamda elim kolum bağlı durumda kaldım. Valdivia ve CArvalho dan tık yok! cevap yok!
    -Pilot takım isteğinde bulundum. Oraya gönderecek çok gencim var..
    -Takımda 2 sakat var.. Kaleciller Aykut ve Fevzi.

Transferde Yöneldiğim oyuncular:

Jorge Valdivia

Daniel Carvalho

Jose Sosa(yakındaki)

Azsonra Antalya Atatürk Stadı'nda
    Antalyaspor - Galatasaray ....

Guzel kariyer...Bir fenerli olmama ragmen severek okudum
    benim kariyer hikayeme de bakiverin yaw

Güzel maçtı. özellikle Necati çok istekli oynadı. Nihayet Mehmet Düz de gol attı. Ama bu sefer Kırmızı karty çıkmadı Galatasarayımız'ın mücadelesinde

Maçın Adamı:

Gökhan Zan | Top geçirmez savunmadan!

Böylece 4 maçta 13 gol atıp 2 gol yedik. Gollerde 8 farklı isimin imzası var.
    Golleri Atanlar:
    Cesar Delgado - 3
    Necati Ateş - 3
    Ümit Karan
    Mehmet Düz
    Hasan Şaş - 2
    Arda Turan
    İnamoto
    Carrusca

Birazdan... Galatasaray - ÇaykurRizespor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Flash HaberFlash Haber Flash Haber Flash Haber Flash Haber

CimBom'un golcüsü Ümit Karan 2 ila 4 hafta sahalardan uzak kalacak!
    Akabininde gelişen olaylar sonrası Galatasaray'da Carvalho sesleri yükselmeye başladı. O gelirse Forvet arkasına geçecek ve ileride Delgado Necati yada Ümit ikilisi oynayacak şeklinde yazılar yazılmaya başlandı bile.
    Galatasaray Basın sözcüleri Degado ve Valdivia haberlerini yalanladılar.
    Medya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Transferden birkaç gün önce Necati sakatladı. Dedim inşallah kabul eder ve çabuk gelir . öyle de oldu. Ümit ve Necati sakatlar. Hakan Şükür'e forma gözüktü.! Carvalho zaten oynayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

çok güzel devam et böyle.Bir Fenerli olmama rağmen zevkli okudum bende. Bu arada benim kariyere de bakıverin.Vfl Wolfsburg kariyerim

Galatasaray 3-1 Çayku Rizespor

Maçın Özeti:
    Maç Gs'nin ataklarıyla başladı . dk 10 da Arda soldan ortaladı Daniel Carcalho vurdu dönen topu Delgado tamamladdı ve GOOOOL!!! 1-0
    ilk yarıda son saniyede Rize ilk atağını geliştirdi ve Altan 35 metreden fileleei sarstı. 1-1
    Tam berabere bitecek ilk yarı derken Hasan-Delgado santrayı yaptılar. Hasan sağdan getirdi ortaladı ve Delgado Kendisinin ve takımının 2.Golünü kaydetti.Altanın golünden 40 sn sonra skor 2-1 olmuştu.
    İlkyarı skoru 2-1
    2.yarıda da atak olan Galatasaray'dı dk 60 da gelişen atakta Carvalho'yu düşüren Engin sarı kart gördü , Carvalho da sakatlanmıştı ilk maçında...
    48 de Delgado önüne aldı hızal ilerledi sağ çaprazdan Zdravkovu mağlup etti ve 3-1 kazanan Cim Bom oldu.

Maçın Adamı:

Cesar Delgado, Hat-Trick

İlk maçında sakatlanan Carvalho'nun durumu ve Cork City maçı Azsonra...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel kariyer, iyi transferler yapmışsın ..

omer-faruk-14 Misafir

Harika bir kariyer olmuş. Böyle devam et.

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

dostum süpersin sen ya anlatım gerçekten harika ve kesinlikle dewam etmelisin.

Öncelikle Carcalho'dan gelen haberler beni sevindirdi. Kulüp doktorum sadece 1 hafta istirahat ederse kendine gelir dedi. Ve C.City maçı için deplasmana götürmedim daniel'i iyileşmesi için..

...ve Cim Bom Şampiyonlar Ligi'nde

Corc City 1-1 Galatasaray

Fazla önemsemediğim bir maçtı. Değişik bir kurgu ile oynadım. İnamoto'yu AMC ye falan koydum

Maçın Adamı:

Paul Connell - 19 yaşında yetenekli bir forvet. Avusturalyalı

Bu arada F.Bahçe de ŞL ye katılıyor. CSKA Moskova'yı elediler.
    ŞL ye giren takımlar 4,4 MN avro alıyorlar. Biz de payımızı aldık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi kur'ası çekildiii!!...

Anderlecht , Porto ve Milan ile eşleştik..
    Anderlecht ve Porto maçları çok önemli Milan zaten birinci bitirir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray Ankara 19 Mayıs stadında gol oldu yağdı!!

Ankaraspor 2-7 Galatasaray

Mükkemmel bir maçtı. Hakan 5 gol attı . İzlemek isteyenler için upload edildi..
    İşte o Maç

Maçın Adamı:

Ankara'da 5 gol Şükür'den!

Şimdi milli maçlar var 15 gün sonra derbi!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Derbi maç sona erdi. Ali Sami Yen'de kaybettik malesef..

Song ve Hakan sakat oldukları için oynayamadılar...

Galatasaray 0-2 Fenerbahçe

Maçın Adamı:

Legendery Lugano! (MAçtan sonra gazetelerde)

Ankara maçına kadar harika gelmişsin fakat keşke Fener maçınıda kazanabilseydin neyse önemli değl bu kadroyla bu sene olmasa bile gelecek senelerde çok iyi iş yaparsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

şl de özellikle porto maçlarında istediğin puanları allırsan çıkarsın gruptan
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Çok güzel gidiyorsun ah birde fb yenseydın ama önemı i yok şampiyon olursun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Süper ve Üzeri gidiyorsun helal Fenerbahçe maç'ına üzülmedim çünkü GS de beni yenmişti az daha Şampiyonluktan oluyodum

HAdi bakalım kolay gelsin takib etcem konunu çok zevkli

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

keşke fb ye yenilmeseydin ama yinede baya iyisin

fenere yeniLmek sorun degiL kardesim cok guzeL gidiyorsun aynen devam!!
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    şl de özellikle porto maçlarında istediğin puanları allırsan çıkarsın gruptan
    Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Çok güzel gidiyorsun ah birde fb yenseydın ama önemı i yok şampiyon olursun
    Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Süper ve Üzeri gidiyorsun helal Fenerbahçe maç'ına üzülmedim çünkü GS de beni yenmişti az daha Şampiyonluktan oluyodum

HAdi bakalım kolay gelsin takib etcem konunu çok zevkli
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    keşke fb ye yenilmeseydin ama yinede baya iyisin
    Quote Originally Posted by koraygursoy View Post
    fenere yeniLmek sorun degiL kardesim cok guzeL gidiyorsun aynen devam!!

Çok sağolun arkadaşlar..
    FB ye yenilmemin tek nedeni olarak Song ' un sakatlığı diyebilirim.. Hatta maç içinde Ümit ve Necati de sakatlandı. Hakan ve Mehmet Düz milli maçtan sakat geldiler vs.. Bahane Çoook!

Bugün yarın oynayamayacağım büyük ihtimalle yazılılar başladı. Şimdi GS maçı var. Heppinize tekrar teşekkür derim!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

guzel yazı devam et

28. Default

Cesar Delgado'yu GS'ye nasil aldin benim oyunda hem Chelsea kapiyo onu cunku adamlar senelik 3,2 milyon oneriyo

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

Süper Bi Kariyer Olmus Boyle Devam Et Bide Transfer Listeni Tam Bildirirmisin Kimleri Gönderdin Kimleri Aldın Falan Diye

Hakİkaten KardeŞİm Çok GÜzel Gİdİyor Karİyerİn Ama LÜtfen DİĞerlerİ Gİbİ Yarida Birakma Devam Ettİr Sen.İnŞallah Şampİyon Olursun BaŞarilarin Devamini Dİlerİm....

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri