ben besiktasım 3.senem 2 senedir sampiyonum tükriye kupsını aldım super kupasını benden baska alan yok ama seyirciler ortalama 23000 ortalama ara sıra 25000 sadece büyük amclarda ful doluyor sizce ne yapasam seyircileri cekebilirim![]()
ben besiktasım 3.senem 2 senedir sampiyonum tükriye kupsını aldım super kupasını benden baska alan yok ama seyirciler ortalama 23000 ortalama ara sıra 25000 sadece büyük amclarda ful doluyor sizce ne yapasam seyircileri cekebilirim![]()
yaptığın transferleri yaz
Yıldız Transfer yapmadıysan taraftarlar maçlara ilgi göstermez bendede oluyordu bu durum fenerbahçeyken..![]()
eet yıldız trasfer yaparsan geliooolar
Al birilerini coşsun Tribünler![]()
![]()
Beyler ben MANU ile 2010-2011 sezonundayım stadım 100.000 kişilik ama bu bi dolmadı tam 94.000 ortalama ile oynuyorum bana şöyle stadı dolduracak sağlam bi topçu söylermisiniz yaw...Para sorun değil 190 milyon $ transfer bütçem var...Kadroda şöyle;
GK-Tomas Kuzcsak---------pa-175 (olması lazım )
DR-F.Rovira Pi--------------pa-195
DL-Andrea Gallo------------pa-199
DC-Rio Ferdinand-----------pa-184
DC-Marcelo----------------pa-185
DM-Humberto Salinas-------pa-185
AML-Giovanni dos Santos---pa-188
AMR-Cristiano Ronaldo------pa-192
AM-Juan Veman Vergara----pa-195
ST-Wayne Rooney----------pa-192
ST-Jiri Perina---------------pa-199
Beşiktaş taki sorun şu.
Stadın kapasitesini kontrol et 25.000 falan olması lazım zaten...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
dostum transferlerin yanlış ben şu an ikinci sezon dayım stad türkiye kupası maç istanbul spor ile oynadığım maçta bile fule yakın doluyor c.delgado , E.johnson , yeni kefşettiğim sağ kanat oyucusu ismini hatırlayamıyorum alttaki imzadan kariyerime bak işte![]()
Regen ne oluyor hocam ya![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok kardeş ben ortalama dedim 94.000 bazı maçlarda 99.996 oluyo içeriye bi kaç adam sokim diyom tam dolsun yok bi dolmadı illaki bi kaç koltuk boş kalıyo bir ara 99.998 oldu dedim ikinci yarı biri sevgilisini maça alır gelir yok bizim arkadasa süledim hatunu al maça git diye stad dolsun biletler benden yok o da hatunla mihrabat korusuna gitmiş terbiyesiz zaten stad dolsun bi yine büyüteceğim stadı yönetim bana hasta taraftarda en yaşlı topçu 25 yaşında tüm topçular deli oynuyo hepsi de genç kadro ortalaması tahmini 20 yi geçmez..
regen oyuna sonradan bilgisayar tarafından katılan oyuncular ilerleyen yıllarda kendiliğinden çıkıyor
Sen stadı tamamıyla 23000 kişi dolduruyorsun ve 2000 kişi için yardım istiyorsun![]()
kaliteli bir kaç transferle belki arttırabilirsin.ya sonuçta bir gelir elde ediyorsun oradan tabi ama boşver ya ne kadar dolarsa okadar kasma.
Stat dolsa ne olur dolmasa ne olur.Boşver sen maçlarına bak...
sevmiyor sevmiyor sevmiyorLar o zaman seni![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bjk stadı kac kısılıkk?
32145 kişilik
al bi yıldız
omerdinho dos santos regen değil ki!barça nın alt yapısında..
evet hem de super oyuncu![]()
2 kere cl sampiyonu oldum fbyim benim de 37000 i asmiyor . cok sacma yapmislar.illa iyi transfermi yapmak lazim.ben genelde genc ve yetenekli yabancilara yoneliyorum.
iyi bi transfer yapmalısın zaten öyle bir transfer yaptında medyada seyirciler yeni imzaya sevindi veya ilgi gösterdi diye haber cıkıyo![]()