Çalar saati kırıcam.
Çalar saati kırıcam.
Kardeş sana söylim okulu bitirdim gün eve gidip pc oynadım...
Bütün çocuklara gofret alıcam![]()
Okulu bitirdiğim gün. Yani 19 Haziran yeni bir hayata adım atıyor olacam. Hayatımda ki bütün herşeyi imajımı bile değiştireceğim tanınmaz hale geleceğim. Çapkınlık yapacağım.
Allah'ım o gun bi gelsin ne yapacaımı walla bilmiorm heralde once butun gun gezerim tozarım cnm ne isterse yaparım gecede bizim cocuklara ufak bi eğlence mekanına gotururumama su buyuk gun gelsin artııııııkkkk!!!!!! ayrıca uyuz olduum bi hoca war belki onuda tokatlarım diplomayı aldıktan sona
![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
ogün aksama kadar nette takilirim ertesi gun aksama kadar yatarim sonraki gunler eve 12 1 lerde gelirim![]()
Okul cikisi ucak bileti alip yaklasik 1 sene izmire tatile gidecem.Askerligimi yapacam ve almanyaya geri dönecem.Sonra kariyerim ile ilgili planlar yapacam.
OKUL NEYMİŞ ?
-------------------------------------
O.......Dan Sonra Gelen Harf.....Ö
K.......Dan Sonra Gelen Harf.....L
U.......Dan Sonra Gelen Harf.....Ü
L.......Den Sonra Gelen Harf.....M
Direk pc...
okul bitti de ne oldu universite basladi sonra staj sonra meslekk ohooo daha cok yol var
fM Yİ AÇIP OYUNCULARIMIN MAĞAŞLARINA ZAM YAPACAĞIM...
daha lise biticek sonra üiversitede var
lise bitince img hocama bi kıtak yapıcam(anladınız siz onu)hep 1 hep 1
üzülürüm heralde...
Bütün gün yatacağım; öğlen kalkıp FM oynayacağım.
OKS'ye çalışırken kullandığım bütün kitapları geri dönüşüme vereceğim.![]()
Ben lise bittiğinde kravatımı yakmıştım![]()
okul tek kelimeyle sıkıcı
Üzülürüm herhalde![]()
So what?
Saike
hmmm...okul bittiği gün karneyi almadan profilo'ya kaçarım kanımca.sonra btn tatil boyunca çapkınlık yaparım
![]()
Türbelere falan giderim heralde![]()
Bence hayat '' okul '' zaten baştan sona kadar.
Baktığım bütün post larda bir kaç kişi okul bitirdiğinde üzüleceklerini söylemişler bu çok güzel bir duygu bence çünkü okul hayatımızı belirliyor iyi öğrenmeyi kötü öğrenmeyi herşeyi öğrenmeyi belirliyor
Ben tabii kurtulmak çok isterim ama okuldan meğzun sonra en fazlasının fazlası o arkadaşlarla 1 yıl ve ya 2 yıl görüşceksin sonra hiç birisii seni tanımıcak ve ya tanıyamıcak .![]()
yaz tatilinde ne yapıyorsanız onu yapıcaksınız emin olun (tecrübeyle sabittir)![]()
dıplomayı aldıım gun kımyacıyı dovucem
ne kadar sevinirsem o kadar üzülecem hayatımda en güzel anılarım hep okulda oldu arkadaşlıklar okulu kırmalar toplu kafaye gidişler gezmele ve daha bir sürü şey
ben bunları düşünemem daha yaşım 14 offff nefret ediyorum okuldan![]()
Kız arkadaşımla beraber, Güneş'li bir havada deniz kıyısına gideceğiz ve sessizce deniz kokusunu içimize çekerek seyredeceğiz. Geçen öyle havadan sudan konuşurken açılıverdi konu.Daha 15 yaşındayız gerçi. Ama gerçekten çok üzüleceğim okul bitince...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...