Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Fm'de Elinizde Patlayan Balonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

Default Fm'de Elinizde Patlayan Balonlar

Beyler oyunda elimizde patlayan balonları yazsak nasıl olur?Ben de Tottenham'dayken Luka Modriç i aldım.wonderkiddi.Sonra 4 ay bi sakatlandı.özellikleri bi düştü görüceniz.Wonderkid gitti Balonkid geldi
    I'M BIG IN JAPAN TONIGHT

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

desene sende de şans yok.fm 2005te de vanden borre'yi sırayla fb ve romaya almıştım aynı sezonda.ikisinde de ortama uyum sağlayamamıştı
    I'M BIG IN JAPAN TONIGHT

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o uyum sağlayamama çk uyuz bişey.paran yanıyo
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by kolpacino View Post
    Beyler oyunda elimizde patlayan balonları yazsak nasıl olur?Ben de Tottenham'dayken Luka Modriç i aldım.wonderkiddi.Sonra 4 ay bi sakatlandı.özellikleri bi düştü görüceniz.Wonderkid gitti Balonkid geldi
    1 ay içinde toparlar kendini heralde.BEnde Guardado 2-3 kere büyük sakatlık geçirdi 2 sezon çok az yararlanabildim ama şimdi bütün büyük takımlar peşinde.

eduaro yu aldım adam bi maç oynadı 2 gol attı1 asist sonra sakatlandı 6 ay

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Pazzini,Kezman,Alex

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ben leandro lima diye bir adam aldım aynı arkadaşın dediği gibi oldu aldım 2maç oynadı 3 ay sakat tam iyi oldu 3cü maçına çıktı sonra bir 2 ay daha sakat özelliklerindeki düşüş çok fazlaydı

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

aynen görkem88 ve oghuse kardeşlerin de dediği gibi özellikleri çok düşüyor
    I'M BIG IN JAPAN TONIGHT

Nesil
    2006

Konu oyuncuları ilgilendiriyor. Açtığın bölüm yanlış. Oyuncu Platformuna taşıyorum.

ya palermodan carraciolo yu aldim target man diye adam fos .ikti 196 boyu var ama kalıbının adamı deil

abiLEr ...karadağlı yıldızı aldım..ismi tam olarak aklımda değiL ilk maçta pat sakatlandı 6-8 ay sahalardan uzak kalcak dedi....büyük paralar yatırmıştım ona...beleşe mecbur gönderim celsinho yu aldım

Romanın Başına Geçtim Totti 7 Ay Sakatlandı Jose Sosayı Getirdim 4 Ay sakatlandı

Temur Altunhan

Freddy Guarrini aldıydım ingilteredeyken tabi hiç work permit alamadı onada yazık oldu banada

bende ugur yildirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ißrahim Tanko diye ßi oyuncu vardı ona 10MN vermiştim Oyuncu AMR oynuyordu ama her maç 6-5-6-7-6 Forumla oynuyo Yandı 10MN Para

bendede celsinho deldikten bir hafta sonra 6 ay sakatlanmisti

18. Default

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    ya palermodan carraciolo yu aldim target man diye adam fos .ikti 196 boyu var ama kalıbının adamı deil
    ya ilginç bir durum bana göre....ben fiorentinayla oynuyorum fakat carraciolo takımın gol kralı oldu ...........oyundan oyuna değişiyor ......bende ben saharı almıştım fakat durmadan sakatlanıyo velet....doğru düzgün oynatamadım daha...of ya... ben sahar öldürcem seni..

19. Default

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    ya ilginç bir durum bana göre....ben fiorentinayla oynuyorum fakat carraciolo takımın gol kralı oldu ...........oyundan oyuna değişiyor ......bende ben saharı almıştım fakat durmadan sakatlanıyo velet....doğru düzgün oynatamadım daha...of ya... ben sahar öldürcem seni..

omer-faruk-14 Misafir

benim yok ama olmayacakta çünkü sktlananları ve mutsuzları FM Modifieri kullanarak iileştiriyorum ve sevindiriyorum

juveye vanden borreyi aldim devre arasinda zabinayi felan satmistim onun yuzunden.1 mac oynadi 3 ay sakatlandi ozellikler felc oldu simdi iyilesti yavas yavas yukseliyo bakalim ne olacak olmassa satarim.

türkiye nin başına geçtim orta saha dedim güzel dedim NURİ ŞAHİN var dedim bi maç oynatamadan bir yıl geçti sakatlıklarla

amauri'yi aldım.hazırlık maçlarında fena değildi,ligde 13 maçta 6.20 ortalamayla 1 golü var

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by mertsane View Post
    amauri'yi aldım.hazırlık maçlarında fena değildi,ligde 13 maçta 6.20 ortalamayla 1 golü var
    bayaa feci patlamışın ama o adam açılır ilerde yaa golleri sıralar
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

bu dakikadan sonra açılmasını bekleyemem,devre arasında satıcam

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

tevez,mavuba

ben fb deyım louıs sahayı aldım sezon basında 2 maca cıktı 3 ay sakatlandı sonra ıyılestı ama guclerı cok dustu ocak kampında toparladı ve goller atmaya basladı ama subat ortasında yıne sakatlandı ve sezonu kapattı!!!20mılyon dolara almıstım

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

Mesut Ozil Rezil Bi Oyuncu Ibrahim Toraman Illet Ettirdi Her Mac Ya Penalti Yaptirio Yada Frikik Yaptirio Delirtio Beni

west hamla bşaladım ben oyuna.tevez var dedik coşarız dedik adam bi sezonda iki gol attı buna rağmen 6. oldum.anlıcanız acaip patladı.ama zamora denilen adam ikinci sezon çoştu manyak oynuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

tavano yu 10m euro ya lmistim iyi adam oynar die formunda 8 i goremedim sadece lig disi bi takimla kupada oynarken 3 asist yapti o kadar 2.5 m euro ya zor sattim

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri