beyler calistiginiz kulupte favori kisi nasil olabiliyorsunuz bilgisi olan varsa soylesin mesela trabzon spor senol gunes hami mandirali shota arveledze gibi bir bilgisi olan varsa yardimci olsun simdiden tesekkurler..
beyler calistiginiz kulupte favori kisi nasil olabiliyorsunuz bilgisi olan varsa soylesin mesela trabzon spor senol gunes hami mandirali shota arveledze gibi bir bilgisi olan varsa yardimci olsun simdiden tesekkurler..
Uzun süre oranın teknik direktörlüğünü yap.Olursun.
FM Gazetesi
sampiyonluklar kazan oluyosun bn her gittigim kulupte oluoym hatta valencia da ilk senede olmuştum
Sampiyonluklar kazan oluyorsun.
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
s***r et bea olup napcan bırak onlar senol gunes le urassın sen yap işini aldıgın paraanın hakkını wer dert etme gerisini
sampiyonluklar we usun sure tkmda bulunma
chelsea deyken 1 sene dolmadan olmustum ve FA cup ve ligi kazanarak...
büyük başarılar ve şampiyonluk kazanarak olabiliosun
I'm back...
ben chelseadeyim west hamin teknik direktorununun favori kisisi oldum
MeseLa Man.United Takimini Teknik Drektoru Kac sene oLdu man.united calistiriyo buda onun takimdaki guvenini ve Favari kisisi OLmasini sagliyo..![]()
saolun beyler hepinize tesekkurler..
ben newcastle biraktim sonra beni favori kisi olmaktan cikardilar....
ben bi keresinde hsv deyken kolse yi övmüştüm maç öncesi yorumlardamı bi yerde klose nin favori personali oldum birde oyuncu etkileşiminde bi oyuncu örnek gösterdiğiniz oyuncudan tecrübe kazandı die msj gelirse o zman favorisi hem siz ,hemde o örnek gösterdiğiniz adam oluo en azından bende öle oldu
uzun süre kal kendini sevdir iyi zamanında kötü zamanında yanında ol o iş tamamdır ...
hem takımın favori kişisi oLunca oyuncuLar üzerinde de daha bir etkiniz oLuyor.komutLarınıza feLan daha fazLa itimat gösteriyorLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
mesela en dandik takımı şampiyon yaparsan olur mesela
Öncelikle o klüpte uzun süre görev yapman lazım,örneğin 10 yıl,bu yıllar içerisinde mutlaka kulubün amacına göre şampiyonluklar ve kupa vs.leri alman lazım,birde o söylemiş olduğunuz listedeki isimlerin rekorlarına yaklaşman lazım,galibiyet malubiyet vb...
ya turkıye de kupa bırakmadım her gelen teklıfı reddettım yıne de favorı olamıyom oyuncular oluyorf ben olamıyorum sırf cocuksa nedenlerde dolayı baska takıma geccecemyanı cok vefasız bır kulup daha ne yapak kupaysa kupa aldık paraysa parea verdık
bir oyuncunun favori personeli olmak için ondan bir oyuncu önermesini dileyin..
önerdiği oyuncuyu alırsanız ve oyuncu da çok grekli ise öneren oyuncunun favori personeli olursunuz..
Atletico da defans lazımdı Agüero ya sordum Gabriel Milito dedi hemen aldım e agüreonun favori personeli olduum![]()
oyunculara nasıl soruyorsunuz buda ınce bır sey cevap yazarsan sevınırım
Ben fm 2005 de robinho santosdayken galatasaraya onu katmak için çok uğraşdım ve gs ye alınca en ıyı personelın ben oldugunu ogrendım
süpriz genc bir oyucu senin sayende ödül alırsa kesinn olursun...
Ben Atletico ile ilk sene şampiyon olmuştum.Sezon sonu anında favori kişi oldum.Takımın , Maxi Rodriguez'in ve Fernando Torres'in ...
peki bir oyuncu bizim favori personelimiz olabiliomu? cm de böle bişe vardı
I'm back...
Hatirladigim Kadariyla Fm2005 Te Cok Ovdugun Ve Devamli Oynattigin Oyunculardan Bir Kaci Benim Favorim Olmustu.sanirsam Alex Di...oluyor Yani..
Takımda büyük işler yapman lazım ki hoşnutluğu kazan!
en iyisi ol kulube bagli kal olsun
11 senedir Blackburn'deyim 30 kusur kadar kupam var 6 senedir şampiyon oluyorum tabi ki takımın favori listesinin basındayım
''hall of fame'' de dunya sıralamasında ciddi bir puan farkı actım Blackburn son uefa sıralamasında 3 sıraya düstü aynı oyunda turkiye ligi de acık kayseri acık ara en iyi kuluplerden biri oldu gecen sezon sampiyon olurken bu sene de turkiye super kupasını kaldırdı...kısaca actıgım liglerde(ing-tur) benden iyi takım yok olsa atlaya atlaya gidicem heyecan arıyorum![]()
Gel benle oyna heyecan arıyorsan![]()
pekigelirim ...
![]()