Erciyes son haftalar kötü gidio
ya berabere kalır yada yenilir
Skoru bilemem ama Finale Erciyes çıkar bence...
Erciyes finale çıkar ..
Bülent hoca ve Erciyes'i destekliyorum
Erciyes sehirci avantajını kullanarak trabzonu eler.
Erciyes cikacak gibi geliyo, insallah Trabzonspor iyi bi performans gosterip alir maci ve finale adimizi yazdiririz
erciyesin almasini cok isterim ama bir yattara faktoru var uykusundan uyanmis...
Ben Trabzon'un çıkmasını istiyorum onlarla görülecek hesabımız var![]()
So what?
Saike
Berabere biter Erciyes finale gider diyorum
Erciyes finale çıkar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Erciyes en azından berabere kalıp turu geçer..
Trabzon'un çıkacağını düşünüyorum onun için Trabzon bu maçı alır.
Zor maç umarım kazanırız ve finale çıkarız...
Erciyes 2-0 alır diyorum ben
Trabzonspor kazanır ama Erciyes turu geçer...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
düdükçüden korkuyoz napacak bakalım ....
Erciyes çıkar bence.
Nereden nereye... İlk yarı sonunda küme düşmeme hesapları yapan Erciyesspor kupada finale kalırsa UEFA Kupası'na gidecek. Bülent Hoca'yı tebrik ederim.
Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 25 Nisan Çarşamba günü Trabzonspor'u konuk edeceklerini, bu maçta bilet fiyatlarını kale arkası tribün için 5 YTL, açık tribün için 10 YTL, kapalı tribün için de 20 YTL olarak belirlediklerini ifade etti.
K.Erciyes, Trabzon bilet fiyatları
Fortis Türkiye Kupası'nda, Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor arasında oynanacak yarı final rövanş maçının bilet fiyatları açıklandı. Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor maçı bilet fiyatlarının, kale arkası 5, maraton tribün 10 ve kapalı tribünün de 20 YTL olarak belirlendiğini söyledi. Şahin, Çarşamba günü oynanacak karşılaşmada Trabzonspor'u eleyerek Fortis Türkiye Kupası'nda final oynamayı ve UEFA Kupası'na katılmayı hedeflediklerini kaydetti
23.04.2007
Kaynak : İHA
Erciyes alır![]()
25 Nisan Çarşamba:
20.00 Kayseri Erciyesspor - Trabzonspor A.Ş.: Cüneyt Çakır
Bu maçta yardımcı hakemlikleri Mustafa Emre Eyisoy ve Selçuk Kaya, 4. hakemliği de Süleyman Abay yapacak.
K.Erciyesspor:
1. Orkun
2. Gökhan Kök
3. Kürşat
4. Ali Turan
5. İlkem
6. Emre Toraman
7. Ergün
8. Mustafa Sarp
9. İlhan
10. Lazarov
11. Mehmet Eren