1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Uçan Arabaya Binmeye Hazır Olun!

Exclamation Uçan Arabaya Binmeye Hazır Olun!

Bilim kurgu değil gerçek... Uçan halıya değil; ama uçan otomobile binmeye hazır olun! Hollandalı birkaç girişimcinin fikri, yatırımcıların hoşuna gitti. Herşey yolunda giderse E-5'te trafiğe takılmadan TEM üzerinden uçacağız.

Hollandalı girişimci John Bakker, Hollanda Havacılık Laboratuvarı (NLR) ile altı yıldır yaptığı çalışmanın ardından, ilk uçan otomobilin seri üretimini yapmak için kolları sıvadı. PAL-V Europe isimli bir şirket kuran Bakker, yönetici kadrosunu oluşturdu. Şirket, yeni yatırımcıları bünyesine katarak, birkaç yıl içinde, Henry Ford'dan bu yana hayali kurulan uçan araba fikrini ete kemiğe büründürmek için start verdi.

Altyapısı uygun ülkelerde kullanıma sokulacak uçan arabalar, inanılmaz ölçüde zaman tasarrufu sağlayacağı gibi ulaşım güvenliğini de artıracak. Planı açıklamasıyla birlikte şirkete daha şimdiden talep yağmaya başladı. Özellikle polis, savaş bölgelerinde faaliyet gösteren yardım kuruluşları, büyük şirketler ya da tamamen eğlence meraklıları uçan araba için sıraya girdi. Projede, Bakker'ın yanı sıra Philips'te bir dizi teknolojiyi başarıyla hayata geçiren Robert Dingemanse ve Tacstone danışmanlık firmasından Jim Emanuels de bulunuyor.

KAYNAK

Nesil
    2006

"Vay beee" derim ben bu habere

Çok güzel olur bence... Trafige takılmadan....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknoloji güzel birşeydir. Ama bu yeniliğin olmasını istemezdim açıkcası...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal olsun vallaha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bu zamana kadar çoktan üretilmeliydi...

her iyi şeyin bir zararı mutlaka vardır.ama yapılırsa iyi olur...

Mesaj Yetkileri