İsteyen her takım istediği oyucusunu oynatabiliyor diye biliyorum öyle bir kısıtlama yok oynayamaz diye.Sakatlıktan yeni çıkmış adamları burada oynamanın yararı olduğundan bahsediliyor üstelik.
Eğer kadrondaki oyuncuların çoğu yıldızsa hepsini hazır tutmak için yapacak daha iyi birşey yoktur bence.![]()
istediklkerini yaparlar![]()
oyunda ipuçları ve tavsiyler kısmında değiniyor dediği gibi oyuncuları formda tutmak için yapılan bir şey
ne güzeL işte A takımda forma buLamıyorsa kondisyonu ve maç eksikLiği oLmasın diye Alt takımda oynatıyor.Bende yapıyorum arada.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Emre abinin dediği doğru![]()
(/s)
gecen hafta oynamadiysa oyunculari onlari oynatip hazir tutuyo morinho bunu hep yapio portoda yapiodu simdi chelsea de de yapio
ii bi taktik aslında oyuncuların maç eksiklği olmuyo heeç deilse...
sacmalık ama olsun![]()
Oynasınlar kardeş,hem antrenman olur..![]()
Bunda bişey yok istersen sende Tot.Res. kadrosuna Berbatov u Lennon u koyarsın... Hem daha iyi maç olur...
Doğrusunu Emre abi söylemiş.Bana laf düşmez.Süper bir taktik bu maçtan önce hazırlık maçı.
chelsea ya bak yaa adamlarin yildizlari kadrodan tasmis![]()
Kadroya sığmıyorki o kadar adam![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
evet abi chelsea bu adamdan bol ne var çok normal ballack biraz şarrtıcı gerisi normal bence
reserve'e önemli bir maçtan önce yolanıyor...sonra tekrar a takımına çıkıyor..mesela ballack...bnde böyle yapardım![]()
Arkadaşın söylemek istediğini anlamamışsınız galiba. Ya da inşallah ben yanlış anlamamışımdır. Demek istediği şu : Benim de gördüğüm şekliyle oyunda birçok as oyuncu sakatlık vs. olmadığı zaman bile yedek takımda oynatılıyor. Ancak bu haddinden fazla oluyor gerçekten. Tamam bir yere kadar olabilir. Adam antrenörüyle anlaşamaz, kontrat yenilemediği için de olabilir ama gerçekten benim de gördüğüm biraz fazla oluyor bu.
bence pek saçmalık gibi değil oyuncuların her zaman hazır olması lazım
ben bundan sora reserve takımlarla oynıcam =)) baksana chelsea nin reserve e ballack mallak) en ii si ingiltere reserve ligi =)
olur olur bal gibi olur.sonuçta o yedek lig adam istediğini koyar isterse ronaldinho'yu koyar karışamassın