1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Saçmalık Değil mi Bu ?

Thumbs down Saçmalık Değil mi Bu ?

ARKADAŞLAR BAKAR MISINIZ ŞU CHELSEA RESERVE KADROSUNA AS TAKIMDAN ADAMLARLA DOLU NE SAÇMA ŞEY YA BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİLENDİRSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İsteyen her takım istediği oyucusunu oynatabiliyor diye biliyorum öyle bir kısıtlama yok oynayamaz diye.Sakatlıktan yeni çıkmış adamları burada oynamanın yararı olduğundan bahsediliyor üstelik.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    İsteyen her takım istediği oyucusunu oynatabiliyor diye biliyorum öyle bir kısıtlama yok oynayamaz diye.Sakatlıktan yeni çıkmış adamları burada oynamanın yararı olduğundan bahsediliyor üstelik.
    tmm isteyen oynatabiliyor ama böle yıldızların böle bi ligde oynamaları bana saçma geldi bana

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer kadrondaki oyuncuların çoğu yıldızsa hepsini hazır tutmak için yapacak daha iyi birşey yoktur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    -

istediklkerini yaparlar

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Eğer kadrondaki oyuncuların çoğu yıldızsa hepsini hazır tutmak için yapacak daha iyi birşey yoktur bence.
    doru sölüosun aslında ama yinede gerçekte böle bişy olmaz düşünsene ballack reserve ile çıkıyor imkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

oyunda ipuçları ve tavsiyler kısmında değiniyor dediği gibi oyuncuları formda tutmak için yapılan bir şey

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ne güzeL işte A takımda forma buLamıyorsa kondisyonu ve maç eksikLiği oLmasın diye Alt takımda oynatıyor.Bende yapıyorum arada.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Emre abinin dediği doğru
    (/s)

10. Default

gecen hafta oynamadiysa oyunculari onlari oynatip hazir tutuyo morinho bunu hep yapio portoda yapiodu simdi chelsea de de yapio

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

ii bi taktik aslında oyuncuların maç eksiklği olmuyo heeç deilse...

sacmalık ama olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Oynasınlar kardeş,hem antrenman olur..

Bunda bişey yok istersen sende Tot.Res. kadrosuna Berbatov u Lennon u koyarsın... Hem daha iyi maç olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğrusunu Emre abi söylemiş.Bana laf düşmez.Süper bir taktik bu maçtan önce hazırlık maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

chelsea ya bak yaa adamlarin yildizlari kadrodan tasmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadroya sığmıyorki o kadar adam
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

evet abi chelsea bu adamdan bol ne var çok normal ballack biraz şarrtıcı gerisi normal bence

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

reserve'e önemli bir maçtan önce yolanıyor...sonra tekrar a takımına çıkıyor..mesela ballack...bnde böyle yapardım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arkadaşın söylemek istediğini anlamamışsınız galiba. Ya da inşallah ben yanlış anlamamışımdır. Demek istediği şu : Benim de gördüğüm şekliyle oyunda birçok as oyuncu sakatlık vs. olmadığı zaman bile yedek takımda oynatılıyor. Ancak bu haddinden fazla oluyor gerçekten. Tamam bir yere kadar olabilir. Adam antrenörüyle anlaşamaz, kontrat yenilemediği için de olabilir ama gerçekten benim de gördüğüm biraz fazla oluyor bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Arkadaşın söylemek istediğini anlamamışsınız galiba. Ya da inşallah ben yanlış anlamamışımdır. Demek istediği şu : Benim de gördüğüm şekliyle oyunda birçok as oyuncu sakatlık vs. olmadığı zaman bile yedek takımda oynatılıyor. Ancak bu haddinden fazla oluyor gerçekten. Tamam bir yere kadar olabilir. Adam antrenörüyle anlaşamaz, kontrat yenilemediği için de olabilir ama gerçekten benim de gördüğüm biraz fazla oluyor bu.
    İyide Emrah bir sınırlama yoksa neden olmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence pek saçmalık gibi değil oyuncuların her zaman hazır olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

ben bundan sora reserve takımlarla oynıcam =)) baksana chelsea nin reserve e ballack mallak ) en ii si ingiltere reserve ligi =)

olur olur bal gibi olur.sonuçta o yedek lig adam istediğini koyar isterse ronaldinho'yu koyar karışamassın

Mesaj Yetkileri