Bir saat ömrünüzün kaldığını bilseniz ne yapardınız ?
Bir saat ömrünüzün kaldığını bilseniz ne yapardınız ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bütün dünya işlerini dertlerini koşturmacalarını bırakır 1 saatde olsa sadece kendi istediğim gibi yaşardım başkalarının söyledikleri düşünecekleri umrumda olmadan...
Leo Buscaglia'nın yaşamak, sevmek ve öğrenmek kitabını tavsiye ederim bu konuyla ilgili çok şey öğretiyor insana.
Ailemle Kısacası Sevdiklerimle Sizlerle Turksportal Ailesi ile Geçirirdim Son 1 saatimi...
Sevdiğimin yanına giderdim heralde..
bişey yapardım ama burda söylemiyimTsı'da zamanımı geçirirdim
![]()
ben eski kız arkadaşımı hala onu çok sevdiğimi söylerdim.
Bunu bilemiyeceğim için hiç bir hazırlık yapmazdım( Kendimce )
alem yapardımdermişim
fakirlere yardım ederdim
Odama kendimi kitleyip ölmemi beklerdim.
Söylersem banlanırım![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Aksamleyin olsa giderdim bir deniz kiyisina,otururdum bankin oraya.1 saat boyunca güzel anilarimi hatirlardim ve telefonla herkesi arayip helallik isterdim...
1 Saat boyunca namaz kılardım..![]()
alilemle görüşüp herkezden helallik alıp ölmeyi beklerdim...
Yalniz kalmayi tercih ederim heralde.
Butun tanidiklarimi arayip helallik isterdim ve sevdigim kizin yanina gidip son bir defa ona seni seviyorum derdim
Vasiyetimi yazardım...
asıl yapmak istediğim şeyi söylesem banlanırım.ama gidip sevdiğim kıza seni seviyorum derdim herhalde..
film şeridinin geçmesini bekleyip neler yaşadım ona bakardım.![]()
Sevdiklerimle vedalaşıp helalleşmem gerekenlerle helalleşirdim geri kalan zamandada öbür dünya için hazırlık yapardım
So what?
Saike
dünyada ne yapmamışsam onu yapardım bide en sonda namaz kılardım ya da 60'tan geriye sayarım![]()
Insanlara onlar hakkinda gercek dusuncemi soylerdim ve helalik alirdim.
Sami abiden rövaşata dersi alırdım![]()
![]()
Çok tehlikeli şeyler yaparım... Hayatta heyecan ararım...![]()
Bişey yapmazdım tek kalabilecegim bir yere gider geride bıraktım zamanı düşünürdüm...