Arkadaşlar oyunda bildiğiniz gibi bazı takımların yedek stadyumları var.Peki bu stadyumlar ne zaman ve hangi durumlarda kullanılıyor bilen varsa açıklayabilir mi?![]()
Arkadaşlar oyunda bildiğiniz gibi bazı takımların yedek stadyumları var.Peki bu stadyumlar ne zaman ve hangi durumlarda kullanılıyor bilen varsa açıklayabilir mi?![]()
sıtad yıkılırsa fln galıbabnde bılmıom ama belkı cezalı oldugunda bu stadda oynanıodur
Galiba stad tamirinde & yeni stad yapımında kullanılıyor...
paf takim maclarinda
bnde rastlamadim da hani baska statda oynama oluo ya belki fmde de wardir bole bi sey
Kardeş vuyur cevabı;
Yedek stadyum ana stadyumun yeniden yapıldığı zamanda klubun maçlarını oynadığı stadyumdur. Bazen de hazırlık maçlarını o stadyumda oynarlar. Bunun başarısı ile alakası olacağını sanmıyorum maddi durum da önemlidir. Örnek vermek gerekirse şuan G.Saray'ın Avrupa Kupalarını oynadığı Olimpiyat stadyumu yedek stadyumdur.
Ayrıca söylemeyi unutmuşum paf takım da maçlarını yedek stadyumlarda yapıyor. Hatırlatan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.