1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Yedek stadyum ne zaman kullanılıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default Yedek stadyum ne zaman kullanılıyor?

Arkadaşlar oyunda bildiğiniz gibi bazı takımların yedek stadyumları var.Peki bu stadyumlar ne zaman ve hangi durumlarda kullanılıyor bilen varsa açıklayabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

sıtad yıkılırsa fln galıba bnde bılmıom ama belkı cezalı oldugunda bu stadda oynanıodur

Galiba stad tamirinde & yeni stad yapımında kullanılıyor...

paf takim maclarinda

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    sıtad yıkılırsa fln galıba bnde bılmıom ama belkı cezalı oldugunda bu stadda oynanıodur
    Stad cezası nasıl oluyor?Ben şuan a kadar hiç stad cezası yemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bnde rastlamadim da hani baska statda oynama oluo ya belki fmde de wardir bole bi sey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeş vuyur cevabı;

Yedek stadyum ana stadyumun yeniden yapıldığı zamanda klubun maçlarını oynadığı stadyumdur. Bazen de hazırlık maçlarını o stadyumda oynarlar. Bunun başarısı ile alakası olacağını sanmıyorum maddi durum da önemlidir. Örnek vermek gerekirse şuan G.Saray'ın Avrupa Kupalarını oynadığı Olimpiyat stadyumu yedek stadyumdur.

Ayrıca söylemeyi unutmuşum paf takım da maçlarını yedek stadyumlarda yapıyor. Hatırlatan arkadaşa teşekkür ediyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri