Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: FORTIS Türkiye Kupası 2006-2007

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default FORTIS Türkiye Kupası 2006-2007

FORTIS Türkiye Kupası nı grupları,maçları,haberleri burada konuşalım.
    İşte Türkiye Kupası'nda gruplarda ilk maçların fikstürü:

24 Ekim Salı

(B) Grubu:
    20.00 Vestel Manisaspor-Trabzonspor (19 Mayıs Stadı)

25 Ekim Çarşamba

(A) Grubu:
    15.00 Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka (B.Şehir Bel. Atatürk Stadı)
    20.00 Galatasaray-Bursaspor (Ali Sami Yen Stadı)
    (B) Grubu:
    15.00 Eskişehirspor-Ankaraspor (Atatürk Stadı)
    (D) Grubu:
    15.00 Ankaragücü-Çaykur Rizespor (19 Mayıs Stadı)
    17.30 Bucaspor-Beşiktaş (Atatürk Stadı)

26 Ekim Perşembe

(C) Grubu:
    15.00 İnegölspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İnegöl İlçe Stadı)
    19.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor (FB Şükrü Saracoğlu Stadı)

Maçlar oynandıkça puan tablosu ve sonuçlar güncellenecek.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default V.Manisaspor-Trabzonspor

Stad: 19 Mayıs
    Saat: 20.00
    Hakem: Vedat Yüksel

Haftayı yenik kapatan iki takımın mücadelesi.

ilk 11ler şöyle:

V.Manisa
    Bülent
    Burak
    Ümit
    Johana
    Selçuk
    Borbiconi
    Uğur
    Zelenka
    Caner
    Metin
    Rafael

Trabzon

Jefferson
    Musa
    Stepanov
    Fatih
    Mustafa K.
    Hasan
    Hüseyin
    Marcelinho
    Gökdeniz
    Umut
    Ersen Martin

ben maçı bizim kazanacağımızı düşünüyorum ve büyük moral olur bu karşılaşma ama zor bi maç
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

oo iki takım içinde zor maç
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

inşallah berabere biter bizim için en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ah ah ordu ah hakem yaktı bizi erciyes kaldı kupaya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bugün Vestel Manisa'nın Trabzon'u yeneceğini düşünüyorum..

işte kadro bu olcak gençlerdeki kadro neydi öle celaleddin son şansı olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inegolden yıne bi surpriz bekliyorumm

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon, 5. dakikadaki Gökdeniz'in golüyle 1-0 önde..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

guzel maç olacak heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Fortis TÜrkİye Kupasi 2.hafta

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarında 2. haftanın ilk maçında Fenerbahçe, Sivasspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Kupanın ikinci gününde, Ankaragücü Gençlerbirliğİ'ni 1-0, Gaziantepspor İnegölspor'u 5-1, Kayserispor Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti. Günün sürprizine Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 yenen Bucaspor imza atarken, Trabzonspor da Eskişehirspor'u 5-2'lik skorla geçti. İkinci günün son maçında ise Galatasaray, Karşıyaka deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

Gruplarda üçüncü gün oynanan tek maçta Konyaspor, sahasında konuk ettiği Vestel Manisaspor'u 1-0 mağlup etti.

MAÇ RAPORLARI

SİVASSPOR: 0 - FENERBAHÇE: 4

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Tolga Özkalfa xxx, Cemal Gemici xxx, Serdar Akçer xxx

Sivasspor: Petkoviç xx, Servet xx, Murat Sözgelmez xx, Fransergio xx, Cem Can xx, Carvalho xx, Gürol xx (Dk. 46 Musa Kuş xx), Cem Karaca xx (Dk. 71 Anderson x), Gürhan xx (Dk. 46 İlhan xx), Balili xx, Mehmet Yıldız xx

Fenerbahçe: Serdar Kulbilge xxx, Önder Turacı xxx, Can xxx, Kerim xxx, Ümit Özat xxx (Dk. 89 Osman Kürşat ?), Deniz xxx, Mehmet Aurelio xxx, Kemal xxx, Olcan xxx, Semih xxx (DK. 90 Umut ?), Deivid xxx (Dk. 82 Alper x)

Goller: Dk. 14, Dk. 79 Deivid, Dk. 30, Dk. 73 Semih (Fenerbahçe)

Sarı Kart: Dk. 15 Balili (Sivasspor), Dk. 62 Semih (Fenerbahçe)

KAYSERİSPOR: 3 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 1

Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
    Hakemler: Yılnur Önen xx, Mustafa Sönmez xx, İsmail Şencan xx
    Kayserispor: Hasan x, Bülent xx (Dk. 81 Mehmet Topuz x), Ali Turan xxx, İglesias xx (Dk. 60 Muhammet Hanefi x), Ragıp xxx, Toledo xxx, Johnson xxx, İlhan xxx, Uğur xxx, Kamber xx (Dk. 46 Aydın xx), Fatih xx
    Kayseri Erciyesspor: Fadhel x, Emre xx, Serge Die xx, Zafer x (Dk. 41 Mustafa Sarp x), Djalovic x, Mehmet Fatih xx (Dk. 57 Cem xx), Gökhan x, Cenk x (Dk. 68 Lazarov x), Özgür xx, İlkem xx, İlhan x
    Goller: Dk. 16 Ragıp, Dk. 20 Toledo, Dk. 82 İlhan (Kayserispor), Dk. 18 Emre (Kayseri Erciyesspor)
    Sarı kart: Dk. 44 Kamber (Kayserispor), Dk. 53 Cenk, Dk. 80 Lazarov (Kayseri Erciyesspor)
    Kırmızı kart: Dk. 31 Gökhan (Kayseri Erciyesspor)

GAZİANTEPSPOR: 5 - İNEGÖLSPOR: 0
    Stat: Kamil Ocak
    Hakemler: Uğur Söylemez xxx, Erdem Bayık xxx, Bahtiyar Birinci xxx
    Gaziantepspor: Kenan Hasagiç xxx, Bekir xx, Kirita xxx, Erdal Güneş xxx, Zurita xx (Dk. 64 Engin xx), Faruk xxx, Drinciç xx, Mahmut Hanefi xx, Göksel xx, Ali Bayraktar xxx (Dk. 73 Önder x), De Nigris xxx (Dk. 67 Diawara x)
    İnegölspor: Erman x, Aydın xx, Mesut Çaytemel xx, Bilal x, Murat x, Ramazan xx, Fatih x (Dk. 61 Caner x), Onur x, Mesut Özkalan xx, Özgür x (Dk. 61 Alaattin x, Cemal x (Dk. 73 Arif x)
    Goller: Dk. 20 Erdal Güneş, Dk. 45 Faruk, Dk. 47 De Nigris, Dk. 52 Ali Bayraktar, Dk. 88 Diawara (Gaziantepspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 32 Faruk, Dk. 33 Mahmut Hanefi (Gaziantepspor), Dk. 41 Aydın, Dk. 70 Alaattin, Dk. 89 Onur (İnegölspor)

GENÇLERBİRLİĞİ: 0 - ANKARAGÜCÜ: 1
    Stat: 19 Mayıs
    Hakemler: Halis Özkahya x, Adil Sinem x, Selçuk Kaya x
    Gençlerbirliği: Recep x, Tuna x (Dk. 68 Engin x), Traore x, Adem xx, Eren x, Erhan x, Mehmet Nas xx (Dk. 54 Kerem x), Ayman x (Dk. 54 Isaac x), Mehmet Çakır x, Draman x, Okan x
    Ankaragücü: Serkan xx, Abdurrahman xx (Dk. 55 Ali x), Emre xx, Sedat xx, Petkov xx, Da Silva xx, Murat xxx, Aytekin xx, Burak xx (Dk. 90 Eray ?), Bebbe xx, Tita xx (Dk. 61 Posavec x)
    Gol: Dk. 6 Tita (Ankaragücü)
    Sarı Kartlar: Dk. 37 Sedat, Dk. 82 Murat, Dk. 90 Petkov, Dk. 90 Serkan (Ankaragücü), Dk. 40 Ayman, Dk. 61 Traore (Gençlerbirliği)

ÇAYKUR RİZESPOR: 0 - BUCASPOR: 1
    Stat: Atatürk
    Hakemler: Cemil Şenöz xx, Orkun Aktaş xx, Okan Denizkılıççı xx
    Çaykur Rizespor: Mehmet x, Fatih x, Yasin x (Dk. 46 Tjikuzu xx), Erhan xx, Aydın x (Dk. 62 Cemil x), Yavuz x, Hüseyin xx, Ferdi xx, Enis xx, Murat x (Dk. 62 Dia Cire x), Jeliç x
    Bucaspor: Fatih xx, İzzet xx, Hüseyin xxx, Mustafa Güngör xx, Mustafa Özmen xxx, Metin xx, Taner xxx (Dk. 65 Bekir xx), Gürsoy xx (Dk. 65 Adnan xx), Orhan xxx (Dk. 89 Lider ?), İbrahim xx, Mehmet xxx
    Gol: Dk. 66 Adnan (Bucaspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 43 Ferdi, Dk. 74 Enis (Çaykur Rizespor), Dk. 85 Metin (Bucaspor)

TRABZONSPOR: 5 - ESKİŞEHİRSPOR: 2
    Stat: Hüseyin Avni Aker
    Hakemler: Mustafa Kemal Abitoğlu xxx, Serkan Gençerler xxx, Ali Zağlı xxx
    Trabzonspor: Tolga xx, Feridun xxx, Fatih xx, Celaleddin xxx, Szymkowiak x (Dk. 46 Gökdeniz xxx), Ferhat xxx, Murat xxx, Musampa xxx, Marcelinho xxx (Dk. 73 Enis x), Umut xxx, Cem x (Dk. 27 Ersen Martin xx)
    Eskişehirspor: Gürkan x (Dk. 80 Sinan x), Nezir x (Dk. 63 Ulaş x), Bülent x, Ümit x, Mehmet Akif x, Serkan xx, Mehmet Al xx, İshak xx (Dk. 80 Ferdi x), Turan x, Ramazan x, Eriş x
    Goller: Dk. 36 ve 73 Umut, Dk. 38 Feridun, Dk. 48 Gökdeniz, Dk. 51 Marcelinho (penaltıdan) (Trabzonspor), Dk. 3 İshak, Dk. 39 Mehmet Al (Eskişehirspor)

KARŞIYAKA: 1 - GALATASARAY: 2
    Hakemler: Cem Deda x, Bahattin Duran x, Cem Hanoğlu x
    Karşıyaka: Recep xx, Serkan xx (Dk. 81 Tolga x), Ulaş xx, Onur xx, Ramazan xx, Muzaffer xx (Dk. 66 Deniz x), Atilla xx (Dk. 85 Evren ?), Olgay xx, Ömür xxx, Sezer Badur xx, Birol x
    Galatasaray: Fevzi xx, Emre x, Tolga xx, Mehmet Topal xx, Cihan xx, Orhan xx, Okan xx, Carrusca x (Dk. 76 Aydın x), Sabri xx, Necati x (Dk. 54 Hasan Kabze xxx), Ümit Karan xx (Dk. 83 Ayhan ?)
    Goller: Dk. 63 Ümit Karan, Dk. 74 Hasan Kabze (Galatasaray), Dk. 82 Deniz (Karşıyaka)
    Sarı Kartlar: Dk. 69 Okan, Dk. 87 Mehmet Topal (Galatasaray)

KONYASPOR: 1 - VESTEL MANİSASPOR: 0
    Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu xx, Özgür Kaya xx, Aleks Taşçıoğlu xx
    Konyaspor: Oğuzhan xxx, Ömer xx, El Saka xx (Dk. 57 Erkan xx), Batista xxx, Da Silva xxx, Sedat xx, Mustafa xx, Erman xx, Eren xx, Volkan xx (Dk. 64 Uğur Yanıkdemir xx), Eder xxx (Dk. 85 Yordanov ?)
    Vestel Manisaspor: Fevzi xx, Murat x, Johana xxx, Ümit xx, Selçuk xx, Uğur x, Zelenka xx, Caner xx (Dk. 70 Nizamettin x), Hakan x, Rafael xx, Holosko xx (Dk. 77 Metin xx)
    Goller: Dk. 26 Eder
    Sarı Kartlar: Dk. 56 El Saka (Konyaspor), Dk. 67 Selçuk, Dk. 69 Uğur (Vestel Manisaspor)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çaykur Rize'nin yenilmesi ilginçtir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

vestel yine yenılmışş

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

vay be eskişehir trabzona 2 tane atmış vestel konyaya yenilmiş vestelde ciddi bi düşüş olucak gibi duruyor
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi bu maçlar ne zaman oynandı ya ben baya geri düşümüşüm gündemden
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

ohoooooooooo geçen salı,çarşamba ve perşembe oynandı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Son Hafta Heyecanı Başlıyor

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta maçlarının heyecanı sürüyor. Kupaya bugün ve yarın yapılacak maçlarla devam edilecek. Bugün A Grubu'nda oynanacak olan Bursaspor-Kayseri Erciyesspor maçı ile Karşıyaka-Kayserispor maçlarıyla heyecan başlayacak...

Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Fenerbahçe'nin ardından çeyrek finale yükselecek 2. takımı belirleyecek maçta saat 14.00'te Gaziantepspor ile Sivasspor, Kamil Ocak Stadı'nda, saat 19.00'da da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (C) Grubu'nda 1 puanı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile maçlarını 4 puanla tamamlayan İnegölspor şanslarını yitirirken, 6 puan ve artı 4 averaja sahip Gaziantepspor ile 3 puan ve eksi 5 averajı olan Sivasspor arasında Gaziantep'te yapılacak maç, bu gruptan çıkacak 2. takımı belirleyecek. Sivasspor'un tur atlaması için deplasmanda Gaziantepspor karşısında 5 farklı galibiyete ihtiyacı bulunuyor.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

karşıyaka 0 - 2 kayserispor
    bursaspor 2 - 4 k.erciyes

erciyes tur atladı diğerleri havlu attı kupaya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

allahım nasıl yenildik biz yaw.hemde 4 tane yedik.inanamıyorum.hiç boyle bi skor beklemezdim..ulusoy sağolsun başardı..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    allahım nasıl yenildik biz yaw.hemde 4 tane yedik.inanamıyorum.hiç boyle bi skor beklemezdim..ulusoy sağolsun başardı..
    ulusoy gol mu attı ben niye görmedim alla alla

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    futboldan uzak kalmayalım!!!
    levent kızıl:2-4:federasyon

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bence fazla iç içede olmayalım sağlıksız iddalar ortaya atılıyo sonra neyse konu daha fazla uzamasın

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

levent kızıl:2-4:federasyon
    futbol değil saha dışı dicektin herhalde

ayrıca bu konuda (kızıl/ulusoy) kızıl, ulusoy 2.kez seçildiğinde ulusoy için "arkandayız" mesajları veriyordu şimdilerde ise ne hikmetse 180° şekil yaptı

velhasıl kelam geçiniz efendim

büyük kaptan bülent korkmaz erciyesin basina gecti ve erciyesi adam akilli takim yapti,insallah bülent korkmaz kariyeri acisindan cok parlak günler gecirir erciyeste.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Erciyes Çeyrek Finalde

Fortis Türkiye Kupası'nda 5. hafta mücadeleleri bugün oynanan iki karşılaşma ile start aldı.

Devre arasında Werner Lorant'ın gönderilmesiyle birlikte teknik direktörlüğe getirilen Bülent Korkmaz'ın ekibi Kayseri Erciyesspor, Bursaspor'u deplasmanda 4 - 2 mağlup ederek grupta puanını 7'ye çıkarttı ve kupada çeyrek finale yükseldi. Bursaspor ise kupaya veda etti.

Ligin dibinde yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Erciyesspor'da bu galibiyet adeta yeniden doğuşun bir simgesi oldu. Erciyesspor'a Bursaspor deplasmanında galibiyeti getiren golleri 15 ve 72. dakikalarda Mehmet Eren Boyraz, 35. dakikada Cenk İşler, ve 69. dakika Radomir Djalovic kaydetti..

Bursaspor'un golleri ise 58. dakikada Sinan Kaloğlu ve 84. dakikada Pancu'dan geldi. Oyunun son dakikasında ise Bursaspor kaptanı Egemen ve Erciyesspor kaptanı Emre Toraman'ın yaşadığı gerginliğin ardından saha karıştı ve futbolcular kısa bir süre tatsız görüntüler oluşturdular.

Grupta çeyrek finale çıkan takımı 'atılan gol sayısı' belirledi!

Grubun diğer maçında ise Kayserispor, Karşıyaka'yı deplasmanda 2 - 0 mağlup etti ve puanını 7'ye çıkarttı. A grubunda 9 puanla lider durumda bulunan Galatasaray'ın ardından ikinci sırayı alacak takım ise gol üstünlüğü ile belirlendi. Erciyesspor aynı averaj ve puanla birlikte yer aldığı rakibi Kayserispor'u grupta attığı gol sayısı fazla olması sebebiyle geride bıraktı ve çeyrek finale yükseldi.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ERCİYESİN ZİRVESİ

ne alaka kaerdeşim anlımızın akıyla yendik....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by by_scout View Post
    ne alaka kaerdeşim anlımızın akıyla yendik....
    yok ben erciyesin hakkın yemek için demedim sadece bi arkaaş federasyon4-2bursa yazmış onun için söledim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yok ben erciyesin hakkın yemek için demedim sadece bi arkaaş federasyon4-2bursa yazmış onun için söledim
    federasyon:4 levent kızıl:2 yazdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beyler Konuyu Uzatmayın olmuş Bitmiş bişey Bursaspor daha 2.turdan Kupaya El Salladı Erciyes ise Deplasmanda olmasına Rahmen Müthiş Bir Performans Sergileyerek Adedata Bursaspor'un Pestilini Çıkarttı Daha uzatmayın Her Zaman iyi olan kazanır Macın basından sonuna kadarda Ercıyesspor iyiydi ve hak ettiği bir maç aldı öyle kızıl 2 ulusoy 4 felan laflarına katılmıyorum ne abıcım adam akıllı maça hazırlansaydın sen kazansaydın oyle degılmı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tbr. ederim erciyesi

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri