Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Terim'in Kadrosu Hazır Gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Terim'in Kadrosu Hazır Gibi

TERİM'İN BANKOLARI

Hamit Altıntop, Yıldıray Baştürk, Tümer Metin, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Gökhan Gönül, Uğur Boral, Serdar Kulbilge, Hakan Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Arda Turan, Rüştü Reçber, Gökhan Zan, Mehmet Topuz, Emre Aşık, Nihat Kahveci, Gökdeniz Karadeniz, Tuncay Şanlı, Halil Altıntop
    BU DA YEDEK LİSTE

Forvette kararsız olan Fatih Terim’in, Semih Şentürk, Hakan Şükür, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız’dan hangisini ‘son anda kadroya dahil edileceği’ merakla bekleniyor. Kurallar gereği finallere 23 kişilik kadro ile gidecek olan Terim, Almanya kampını düşünerek, kadroyu 28’e çıkardı. Kamp sonu kadrodan 5 isim çıkartılıp, kesin liste 28 Haziran’da UEFA’ya bildirilecek. Terim’in kalan 1 oyuncuyu şu yedek listeden takıma çağırması bekleniyor:

Selçuk Şahin, Semih Şentürk, (F.Bahçe), Serkan Kırıntılı (A.Gücü), Giray Kaçar (G.Oftaş), Mehmet Yıldız (Sivas) Ümit Karan, Ayhan Akman, Emre Güngör (G.Saray), Mevlüt Erdinç (Sochaux), İbrahim Kaş, Serdar Özkan (Beşiktaş), Gökhan Ünal (Kayserispor).
    İnternetspor

Emre güngör ve Aykutu cagırmassa eee yuh yani.Emre aşık takınıtısı bir bitmedi..Kadroyu merakla bekliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vay be Trabzonsporumuz ne hallere dusmus, yedek kadroda bile oyuncumuz yok.

Emre Asik takintisi bitmesi lazim gercektende, Emre Gungor ondan daha cok hakediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

yinemi emre aşık Tümer Metin'lerle gidicez. Hani bu kadroda Nuri , Emre Güngör Türkiye Liginin gol kralı Semih. Gökhan zan değilmi Alex'e kafa vurduran kayseri'de ofsaytı bozup ofsayt diye bağıran Geçen sene Beşiktaş'ın şampiyonluğuna engel olan. Hala takıntılı oyuncularla gidiyoruz.. Ayrıca Sivas'tan Hayrettin Yerlikaya'yı almazsa yazık olur futbolcunun bütün sezon çalışmasına. Bu sezon müthiş oynadı hayrettin

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kötü bir seçim olur bence Tümer Metin, Emre Aşık, Serdar Kulbilgenin işi yok bu kadorda bence yerine bunlaırn yerine emre güngör, giray kaçar aykut falan olmalı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence aykut a kadar Serdar ve VoLkan var ki, sonra Rüştü var bence gerek yok Aykut a, Aykut geneL oLarak son haftaLarda iyi gibi gözüksede bunun asıL sebebi GaLatasaray savunmasının çok iyi oLması oLdu. Yoksa ben Aykutun maç kazandırdığını hatırLamıyorum. Onun dışında Emre güngörü de düşünüLecekLer Listesine aLması da tam bir fiyasko, adam direk oynaması gerek ne düşünmesi Terim bey. Emre aşık artık kesin karar verdim, Fatih Terim iLe akraba, bu netLeşti.

Onun dışında Semih ve Serdar özkan da finaLLeri gitmeyi hakeden oyuncuLar. Gökhan ünaL bu sezon ortaLıkta yoktu, hazırLık kampında biLe denemeye gerek yok. Onun dışında oLdukça ideaL bir kadro. ÖzeLLikLe çok eLeştiriLen Tümerin Yunanistan da ki formu finaLLerde işimize yarayabiLir. Geriye düştüğümüz maçLarda sonradan oyuna girerek etki yapabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dogruya dogru;Tümer bu sefer hakediyor.Yunanistanda show yaptı..Üstelik Tümer gibi oyuncu her an maçta patlama yapabilir..Bu sefer alınmasında sakınca görmüyorum.Önceden sakat olsa bile alınıyordu.Takımda bazı tecrübeli oyuncular olması iyi olur..Bu arada Halil Altıntopa forvette hiç güvenmiyorum..Maç içersinde stoperler arasında kayboluyor..

Beklenen Seçimlerdi zaten hepsi..

Emre Asigi,Ugur Borali orada görmek sacmaliktir.Emre Güngör ve Mevlüt kadroda olmali kesinlikle.Ümit Karanla zaten problemi oldugunu herkes biliyor,onu cagirmaz dünyanin en iyi golcüsü de secilse ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uğur boral almak niye saçmalık ? Uğur hem defansif hemde ofansif oynayabilen oyuncu kimi alacak Uğur'un yerine ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer liste bu liste ise Emre Aşık'ın olması tam bir rezalet.Rüştü'de ağabeylik yapsın diye konulmuş ama volkan ve serdar iyi kaleciler olmalarına rağmen garip sakatlıklar yaşayabiliyorlar,sanırsam o kadarda talihsizlik yaşamayız.Boş kalan vizeyi hakkeden ise Mehmet Yıldız'dır.Aman Hakan Şükür'ü falan çağırmaya kalkmasında.Ağabeylik yapılacaksa Rüştü yapar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ayrıca Hayrettin konusuna da tamamen katıLıyorum. Takımın soL beki o oLmaLı. SavaşcıLığı ve devamLıLığı iLe, kademe yapmayı biLmesi iLe çok yararLı oLacaktır.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Uğur boral almak niye saçmalık ? Uğur hem defansif hemde ofansif oynayabilen oyuncu kimi alacak Uğur'un yerine ?
    Ne defansifi yahu,o hikaye.Zor kalindiginda sol bek oynatiliyor diye defansif yönü iyi oluyorsa oooo,dünyadaki bütün futbolcular iki yönlü oynuyor ozaman.Ayrica Ugur Boral cok istikrarsiz bir futbolcu,Milli takimda oynamayi hakedecek bir performans sergilemedi bana göre.Arda Turan,Tuncay gibi isimler var sol kanatta,gerek yok Ugura.
    Mesela Sabri de Milli takimi haketmiyor,onu da cagiracak.Oyuncu secimleri rezalet,Milli takima aldigi futbolcular hep ayni,oyuncularin form düzeyine falan bakmiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uğur ve Sabri konusunu abartmamak gerek. Sonuçta ikisi de as oyuncu oLmayacak. Anca yedecek oLucakLar ikinci isim oLarak düşünüLecekLer, o zaman gösterin bana Tuncay ve Arda dan sonra soL ve sağa ikinci bir isim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben varım solda ama keşfedilemeden yaşım kemale erdi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hep büyük takımlardaki oyuncuları tartışıyoruz. Niye Sivas'tan Musa Aydın'ı sağ açık olarak almıyo? Hayrettin alınmıyo? Kayseri'nin defansındaki en önemli oyuncu Aydın Toscalı alınmıyo? Oftaş'tan Giray ? Denizli'den Yusuf ? Bursa'dan Egemen Korkmaz ? İ.B.B.'den İbrahim Akın ? bu liste böyle uzar gider. Kimse bu futbolcular tecrübesiz demesin Emre Güngör'de milli takımda 100 maça çıkmadı ama oynadığı futbol sayesinde alınmalı diyoruz. Artık sadece belli oyunculara değil Performansı iyi olan oyuncuları almalıyız..

Biz devam edelim kendi takım oyuncularımızı ayırmaya çok başarılı oluruz

Hamit-Mehmet Topuz-Gökhan Ünal iste,sag kanat bunlara emanet olacak.
    Sol tarafta ise Hakan Balta-Arda Turan-Tuncay sanli var.Zaten finale kadar gidersek ancak 6 mac yapacagiz.Sakatlanma falan rastlanmaz,öyle abarti bisey olmadikca.Ayrica madem sola adam alacagiz Hayrettin ne güne duruyor ? Ugurdan daha istikrarli hem de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ciddi konuşmak gerekirse hala milli takıma çağrılmadım,yok o ciddi olan konuşma değildi

Neyse konuya gelelim Emre Aşık dışında kimi götürürse götürsün niye onu aldı niye onu almadı diyemeyiz.

Bir de işe şu açıdan bakalım.Siz fm oynuyorsunuz elinizde de 40 kişilik bir kadro var.Hepiniz kafanızdaki sisteme göre belli adamları dışarıda bırakırsınız ya da size göre iyi olan oyuncu diğerine göre kötüdür.O yüzden yeter ki iyi bir oyun oynansın da teknik direktörün kafasındakini bilmediğimizden şu alınmalıydı bu alınmamalıydı diyemeyiz.Abi sende dedin derseniz ben sadece eksik kalan tek kontejan için görüş bildirdim Emre Aşık dışında teknik direktör seçimine itiraz edecek bir durum yok.O kafasına göre öyle uygun görmüş ,onunda sorumluluğunu alacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hamit-Mehmet Topuz-Gökhan Ünal iste,sag kanat bunlara emanet olacak.
    Sol tarafta ise Hakan Balta-Arda Turan-Tuncay sanli var.Zaten finale kadar gidersek ancak 6 mac yapacagiz.Sakatlanma falan rastlanmaz,öyle abarti bisey olmadikca.Ayrica madem sola adam alacagiz Hayrettin ne güne duruyor ? Ugurdan daha istikrarli hem de.
    Yahu Uğur sol açık oynuyor Hayrettin sol bek oynuyor. Ayrıca Uğur çok istikrarlı bir oyuncu olmasada takımı ateşleyici gücü var tam Fatih Terim'e göre bir adam oyuna sonradan girip çok fazla katkı yapar takıma.

Sol bekte Hakan Balta-Hayrettin.Sol acikta Arda-Tuncay diye düsünmüstüm.
    Ugur Boral konusunda katilmiyorum sana,bence Milli takim düzeyinde bir futbolcu degil.

Ayrica Fransa liginde 11 gol atmis,tam ihtiyacimiz olan forvet olan Mevlüt mutlaka takima alinmali.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben sabriyi sağ bek oLarak hesapLadım ALtıntop un yedeği oLarak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Solbekte büyük problem var h.balta hem çevik değil hem ağır bence kesinlikle volkan yaman girmeli sola..Yoksa c.ronaldo ile balta ikilisini düşünmek istemiyorum..Semih gol kralı olabilir ama milli takım oyuncusu değil bana göre zaten oynadığı milli maçlarda hiç bi varlık gösteremedi..Halilde öyle..Nuri gibi bi yetenekten faydalanmamak akılsızlık olur ayrıca ayhan akmanıda almamız lazım oyunu çift yönlü oynayabilen tecrübeli bir isim zaten bu bölgede çok iyi oyuncularımız yok..Emre aşık yerine emre güngör alınmalı ki şuan ligde yerli en iyi 3 stoper arasına girer..Bunun dışında m.yıldız ve ü.karan alınmalı forvete..U.uçarda olsaydı keşke ama sakatlığı var..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Emre Aşık hariç güzel bir kadro.. Bana göre forvette savaşan Mehmet Yıldız ile Nihat iyi gider. Tabi Nihat kesin banko olmalı yanına uygun en iyi forveti seçmelidir Fatih Terim ..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben sabriyi sağ bek oLarak hesapLadım ALtıntop un yedeği oLarak.
    Gökhan Gönül mutlaka sag bekte oynayacaktir,sag acik olarak Hamit-Mehmet Topuz ikilisi var,hangisine görev verirse basarili olacagindan süphem yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

4411 oynamaLıyız. soLda Hayrettin, sağda Hamit göbekte Servet, Emre, soLda Tuncay, sağda Topuz, Orta aLanda Emre, Mehmet önLerinde Nihat ve onun önünde YıLdız, ya da Semih Li bir kadro iLe grupta çok işLer yaparız.

KaLe ye de VoLkan oLur, Rüştü oLur farketmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gökhan sağ bek önünde de ya hamit yada sabri olmalıdır sol bek tede h.balta stoperler mecburen emre ve servet olamalıdır
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayrettin bence kadroya bile girmemeli o kadar da iyi bir oyuncu deil
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gökhan gönüL ün oynaması demek Topuzdan yararLanıLamaması demek, böyLesi büyük bir turnuvada ben Topuzu gökhan gönüL e değişmem. Hem Hamit sağ bekte gönüL ü aratmayacağı gibi daha iyi savunma yönüne sahip, hemde önünde ki bir Topuz daha iyi hücum demek. GönüL ün oynaması büyük denge bozabiLir sağ kuLvarda. Yedekte otursun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bencede Hayrettin girmemeli.Biraz göbek yapmaya başlamış,otursun fm oynamaya devam etsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hayrettin bence kadroya bile girmemeli o kadar da iyi bir oyuncu deil
    Bencede çok kolay çalım yiyor ilk sivas galatasaray maçında u.uçar kaç kere topa vurur gibi yapıp çalım attıki uğur öle aman aman çalım atan bir oyuncu değil..Nitekim nondaya attrdığı golden önce yine onu geçmişti Solda kesinlikle volkan yaman olmalı bu adamın kıymetini ne milli takım ne galatasaray biliyor H.baltayı hiç beğenmiyorum hızlı ve çevik oyuncular karşısında inanılmaz etkisiz kalıyor belarus maçındada yaptığı hataları gördük biride gol oldu zaten..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri