evet saniyeler sayılıyor.. 10 dk sonra Sigames yeni yüzü ile FM severlere merhaba diyecek.
www.sigames.com
evet saniyeler sayılıyor.. 10 dk sonra Sigames yeni yüzü ile FM severlere merhaba diyecek.
www.sigames.com
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bende merak ettim bekliyorum bakalım...
FM Gazetesi
FM2008 Online geliyormuş
Football Manager Live ismiyle
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
detayları birazdan turksportal'da bulabilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
Merak ettim bende neymiş acaba detaylar...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mustafa BudakTurksportal
İngilizce bilenler tercüme yazsa siteye lütfen.
FM Gazetesi
Mustafa abi ,,,
Türkçe olarak birşeyler anlatabilir misin ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet valla çok makbule geçer.
FM Gazetesi
bu simdi fm 2008 mi?
http://www.turksportal.net/fmhaber/1...nager-live.htm
Buyurun haberi okuyun. Oyuna ait ekran görüntüleri birazdan sitemize eklenecektir.
Mustafa BudakTurksportal
Gerçekten harika bir oyun bizleri bekliyor...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Çok süper olacağa benziyor...
çok heyecanlandırdı bu beni kaç yıldır hep hayalimde ki projeyi oyunu yaratan firma yaptı.. e adamlarda maç motoru herşey hazır yapsınlar tabi![]()
Mustafa BudakTurksportal
Bu yeni versiyonda artık kendi takımlarınızı kurup geliştirebileceksiniz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu oyunla ilgili olarak açılacak olan iki Türkiye sitesi Turksportal ile bağlantılı hatta Turksportal yöneticileri tarafından idare edilecek siteler olacak değil mi?
Yeni takım kurma olayı da güzele benziyor.Ancak en iyi tarafı Live tarafı..![]()
Bu oyun WOW gibi mi olacak ben Live üye oldum daha doğrusu o siteye üye oldum. Nasıl olacak daha detaylı bir açıklama var mı? Anladığım takımı biz kuracak internetten kullanıcılar ile oynayacağız.
Oyunu satın alıyorsun (Dijital ortamdan olabilir bilmiyorum ). Bilgisayarına kuruyorsun. Online olarak bir takım sahibi oluyorsun ve rakiplerin hepsi online.. Bir web sitesi üzerinden oynanmıyor bir sunucuya bağlanıyor. Ve bu bir ücret ile gerçekleşiyor. Bizlerde bu konuda sizlere en büyük desteği sağlayacağız ve firma yetkilileri ile görüşeceğiz. Fakat şu anda çok yoğunlar maillerimize cevap alamıyoruz.
Kurulacak 2 FM Live siteside Turksportal'a bağlı.
Mustafa BudakTurksportal
Resimlere baktim oyun gercekten super online cok sarar bu oyun
Evet süper olacağa benziyor oyun.
Umarım herkes için hayırlı olur arkadaşlar.. artık online fm dert olmaktan çıkacak gibi..
Oyunu aldıktan sonra online olarak kredi kartıyla falan bir ek ücret veriyor muyuz?
FM Gazetesi
tüm sorularınıza cevap birazdan sitemizde olacak
Mustafa BudakTurksportal
Süper birşey bu ya..
gerçekten güzel olacağa benziyor..
Parayla satın alınıyormuş.Peki oynamak içinde mi para verecez?