1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Ulusoy engelilerle futbol oynadı

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    390

    Default Ulusoy engelilerle futbol oynadı

    Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen bir organizasyona katılarak, engelli sporcularla futbol oynadı.



    Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde, federasyonun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesine destek amacıyla çekilen tanıtım filminde yer alan Haluk Ulusoy, engelli oyuncularla bir araya geldi.

    Etkinliğe, ampute ve görme engelli sporcuların yanı sıra Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, federasyon yönetim kurulu üyesi Metehan Berktaş, Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy ve Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan da katıldı.

    Öte yandan, "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında, engellilerle ilgili hazırlanan tanıtım filminde son aşamaya gelindiği, filmin önümüzdeki günlerde tüm ulusal televizyon kanallarında gösterilmesinin planlandığı bildirildi.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    guzel bi davranis baskandan.

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    güzel bir davranışta bulunmuş

  4. #4
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Bizim TFF başkanını iLk defa hayırLı bir iş yaparken görmüş oLduk böyLece..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    -
    Mesajlar
    2,192

    Default

    ilkkez güzel bişey yapmış

  6. #6
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Bozukta saatte günde 2 kere doğru gösterir ya o hesap.İlk defa anlamlı bi iş yaparken gördüm Ulusoy'u .

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •