1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Gerets’in oğlu: "Türkiye’ye gelirim"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Gerets’in oğlu: "Türkiye’ye gelirim"

G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets’in futbolcu oğlu Johan Gerets (24), teklif gelmesi halinde Türkiye’de futbol oynayabileceğini söyledi. Belçika 2. Ligi’nde 25 puanla liderlik koltuğunda oturan Dender Eh Kulübü’nün defansında görev yapan Johan, teklif alması halinde Türkiye’ye gelebileceğini söyledi. HLN gazetesine konuşan Johan, babası kadar iyi futbolcu olmadığı için sürekli eleştirilere maruz kaldığını belirtirken, "Babam ile benim en büyük benzer taraflarımız; ikimiz de kaybetmeyi sevmiyoruz. Babam eve mağlup geldiğinde, spor ayakkabılarını giyerek istifra edinceye kadar koşardı" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Johan Gerets'in adını duydum, ancak hiç izlemedim. Türkiye'ye elbette gelebilir. Ama bu Türkiye'ye gelirim sözüyle Galatasaray'ı kast ediyorsa pek doğru bulmuyorum açıkcası. Sonuçta t.direktör babası. Baba-oğul aynı takımda olursa, araya duygular girebilir.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, size bir sözüm olacak...

Keşke forumumuzda tartışılacak konuları açsak, bu tip haberler pek yorum gerektirmiyor.

Sonuçta burada yorum yazmak için duruyoruz...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by peluk
    Arkadaşlar, size bir sözüm olacak...

Keşke forumumuzda tartışılacak konuları açsak, bu tip haberler pek yorum gerektirmiyor.

Sonuçta burada yorum yazmak için duruyoruz...
    bence yorum yapılabilecek bi konu bu

ozxamn deiştirelim
    Geretsin oğlu turkıyeye gelsın mi ? gelmesin mi?
    gelirse noolur?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by lazyboy7
    ozxamn deiştirelim
    Geretsin oğlu turkıyeye gelsın mi ? gelmesin mi?
    gelirse noolur?

Magazinel bir futbol haberi bence. Değiştirilmesi gerecekse şöyle olabilir:

Sizce Türkiye'den yetişen defans oyuncuları neden bekleneni veremiyor?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında bu konuya yorumum hay hay buyursun gelsin olacaktı ama mesaj kalabalığı olmasın diye yazmamıştım.

Bari şimdi yazayım hay hay buyursun gelsin. Tatile gelsin, babasını ziyarete gelsin...

Ya 2. lig takımında oynuyormuş ne işi var. Hiç bi Türk oyuncumuz yok da 2.ligdeki adamı alıp gelecekler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben bu habewri dün okudum gereksiz diye bir daha siteye koymadım geretsin oglunu ne yapcaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

iyi de yani bu büyük bir olay değil ki...belçika 2 liginde kime sorarsan sor gelmeyi kabul eder.yada çok büyük bi kısmı...öyle bişey söylemiş ki bunu kimin söylediği bilmeyenler heralde bi yıldız geliyo der...

Allahtan hagi varken hagi nin oğlundan böyle şeyler için bahsetmediler ... mazallah küçücük çocuk .... hagi nin oğlu türkiye de oynarım diye bir haber çıkar ... tabi ancak parkta oynar ... gerets in oğlu tabii türkiye de oynar adam sanki barcelona yı bırakıpta gelip galatasarayda mı oynarım dedi .. belçika 2.ligini bırakıp türkiye süper liginde oynamazsa o zaman bir sorun vardır ....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

beyler sanki haberi ben uydurmuşum gibi davranıyorsunuz
    ben galatasaray.com da gördüm koydum

Quote Originally Posted by büyükpivot
    yok kardeş haberi bende okudum ... saana bişey demiyoruz ... basına diyoruz ....

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bence bu oyuncu babası sayesinde gündeme gelmek istemiş.dikkatleri üstüne çekip transfer olmak istemiş.yakın da bir Türk takımı Johan Gerets almaya çalışırsa hiç şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot
    kardes haberi bende gördüm

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barcelos
    bence bu oyuncu babası sayesinde gündeme gelmek istemiş.dikkatleri üstüne çekip transfer olmak istemiş.yakın da bir Türk takımı Johan Gerets almaya çalışırsa hiç şaşırmam.
    Sırf basında yer almak için bunu yapan takım çıkar bence
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gelsin oda altyapi t.direktoru olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

İzlenmemiş bir futbolcu için olumsuz yorum yapmak oldukça kolay. Acaba şu anda Johan'ın Belçika 2. Ligi'nde fırtına estiren bir takımın önemli oyuncularından biri olduğunu, hız ve kademe anlayışı konusunda birçok savunmacıya taş çıkartacağını biliyor muyuz?

Elbette binlerce gencimiz dururken ben de istemem gelmesini. 4 büyüklerimizde sürekli oynayabilecek bir oyuncu olmadığına da katılıyorum.Ancak emin olunması gereken birşey var ki Johan şu anda Anadolu takımlarımızda bulunan birçok uydurma yabancı stoperden çok daha kaliteli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nekop
    cok iyi kardes helal
    ya bu haber öyle degilya

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Ancak emin olunması gereken birşey var ki Johan şu anda Anadolu takımlarımızda bulunan birçok uydurma yabancı stoperden çok daha kaliteli bir oyuncu.
    Ben hiç izlemedim, hatta Erik Gerets'in oğlunun futbolcu olduğunu bile bilmiyordum. Nasıl bir oyuncu olduğunu tabi ki bilmiyorum ama sen hakkında bunu diyorsan inanırım Selman.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Selman diyorsa vardır bi bildiği Ama ben yine de önyargılı yaklaşacağım, gelmesin abi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sanki bulunmaz kumaş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    İzlenmemiş bir futbolcu için olumsuz yorum yapmak oldukça kolay. Acaba şu anda Johan'ın Belçika 2. Ligi'nde fırtına estiren bir takımın önemli oyuncularından biri olduğunu, hız ve kademe anlayışı konusunda birçok savunmacıya taş çıkartacağını biliyor muyuz?

Elbette binlerce gencimiz dururken ben de istemem gelmesini. 4 büyüklerimizde sürekli oynayabilecek bir oyuncu olmadığına da katılıyorum.Ancak emin olunması gereken birşey var ki Johan şu anda Anadolu takımlarımızda bulunan birçok uydurma yabancı stoperden çok daha kaliteli bir oyuncu.
    Selman abi sen git teknik diretör ol ya Bilmediğin oyuncu yok abi
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

babasindan cekdigimiz yetmedi simdi oglumu geliyor.uzak dursunlar galatasaraydan nereye giderlerse gitsinler

Quote Originally Posted by nekop View Post
    adamin kendi altyapisi varmiymiski bize altyapi yonetecekmis birakalim bunlari geretsden ne hayir gordukki oglundan gorelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi naptın sen yaa 7 ay önceki konu bu

26. Default

babasından ne hayır gördük ki oğlundan hayır bekleyelim.gerçi ben fnerliyim.
    keşke gs nin başında hep kalsa gerets

Forum düzeni açısından eski konuları güncellemesek çok iyi olur arkadaşlar.

Mesaj Yetkileri