Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu senenin şampiyonu kim olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

12 48.00%
  • Fenerbahçe

9 36.00%
  • Galatasaray

2 8.00%
  • Trabzonspor

2 8.00%
  • Gençlerbirliği

0 0%
  • Diğer

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Bu sene kim şampiyon olur? Anketli

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Default Bu sene kim şampiyon olur? Anketli

Alın size anketli soru.
    Kim şampiyon olur bu sene?
    İnşallah FB.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ben Fener dedim ama mantıken baktığımızda BJK daha şanslı.
    GS çok zor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bjk olur kanımca ama gönül GS'den yane.Ayrıca GS,FB ve TS'nin şansları eşit sayılır.Tabekide GS daha avantajlı

GS nasil avantajli oynadigi oyunu gormuyor musun diger konuda da yazdim

1-bjk
    2-fb
    3-gb
    4-gs
    5-g.antep

o kaddarr!!

5. Default

gençlerbirliği yetişene kadar, oohoouo.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

BİLGİLENDİRME:
    Bu Topic daha önce açılmış fakat arkadaşımız anket ekleyemediğini belirtmiştir. Bu topic in yeniden açılması sadece anket ekleme amaçlı yapılmıştır. Daha önceki konuyu açan arkadaşın bu durumu anlamasını diliyorum.
    Bu bilgilendirme yanlış anlamaları önlemek amaçlı yazılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

gençlerbirliği yetişene kadar, oohoouo.
    Aslında puan olarak çok gerideler ama fubol olarak çok iyiler.
    Ankara'lı biri olarak Ankara'lıların (bende dahil) böyle bir takıma çok az destek vermelerini kınıyorum. Böyle diyorum ama bende pek maçlarına gidemiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Fb sence çokmu iyi???

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fb sence çokmu iyi???
    Hayır değil ama potansiyel var. ( Ve bir de duygusallık)
    Ama GS de ben potansiyel goremiyorum. Ondan oyle yazdım. Yani hemen kızmayın.

bu ligde ne puanların kapandığını gördük yıllar önce. demekki 10-15 puan fark atmak hiç de önemli değilmiş. o yüzden bence beşiktaş ında işi garanti değil. gönül isterki trabzon şampiyon olsun. ha o olamadı mı? o zaman antep-gençler-denizli-malatya da olabilir. ama bu sene kesin şampiyon olamaz dediğim bir takım varsa o da galatasaray. bakmayın siz juve maçına . o maçın ruhu her zaman olmaz. duygularım trabzon istese de bu sene fenerbahçe nin şampiyon olacağını düşünüyorum. beşiktaş sezon sonunu getiremez bu kadro ile.ama ara transferde ne olur bilemem. tüm dengeler alt-üst olabilir.(duyduğuma göre ara transferde rivaldo-henry-roberto carlos-zidane ve saviola trabzonspora geliyorlarmış.)

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

.(duyduğuma göre ara transferde rivaldo-henry-roberto carlos-zidane ve saviola trabzonspora geliyorlarmış.)
    Flaş flaş flaş
    Rivaldo serbest ti sanırım. Belki de gelir

Quote Originally Posted by yattara
    ...beşiktaş sezon sonunu getiremez bu kadro ile...
    eğer Beşiktaş bu kadroyla sezon sonunu getiremez diyorsan pes!
    eğer Beşiktaş sezon sonunu getiremezse gs,ts'nin şimdiden pes etmesi gerekir
    herşey kadro değil
    kadroya bakarsak fb (bu sezon hariç) her sezon şampiyon olurdu!
    şu an türkiyenin en iyi karosu Beşiktaş'ta
    nasıl böle diosun anlamadım

Bak göreceksin çarşı. Daha adam gibi forveti bile yok bjk nin. Bi sergenin üstüne yıkılmış gidiyorlar.O da bi yere kadar dayanır tabii. 90 kilo olmuş adam. ilhan mansız balonu söndü,ahmet dursun keza öyle,ronaldo-zago ikilisi bi sakatlansın herşey aksıyo takımda.bak bu hafta sebat maçı var bjk nin nası puan kaybediliyo gör. ahmet hassan ıda küstürdüler,daha ne diyeyim okan fos, bi tümer var adam gibi o da ilk 11 e girmekte zorlanıyo. dikkat et bjk nin golleri hep orta saha oyuncuları tarafından atılıyor.fener e gelince ; onlardaki taraftar grupları ve yönetim olduktan sonra dünya karmasını getirsen zor yani. şu çarşı grubu gibi bi grup yok mesela.aslında şampiyonluğa en yakın trabzonspor bu sene ama şu haluk ulusoy ve çetesi ihanetten uzaklaşsalar biraz. neyse yaramı deşmeyin şimdi.galatasaray yaşlı bakım evinden hiç bahsetmedim bak.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bi sergenin üstüne yıkılmış gidiyorlar
    Katılmıyorum. Sergen'in rolu cok ama BJK takım olarak iyi oynuyor. Yani takım oyununu en iyi onlar oynuyor.

Quote Originally Posted by TheAnswer
    Fb sence çokmu iyi???
    son istanbulspor macinda gordugun uzere gsde yardimlasma, hirs, kazanma arzusu 0

baliinin attigi 2. gole bakarsan balilinin hemen arkasinda tamas oyle topa bakiyor(ama tarim tamas icin bulent'i kesiyor) takim gol yeyince uzulmuyor.

terim ligden kopuyoruz diye yanlis bir aciklama da yapti yarin sociedada kaybederse de turkiye kupasina bakiyoruz diycek heralde.

Quote Originally Posted by e_mali
    Bi sergenin üstüne yıkılmış gidiyorlar
    Katılmıyorum. Sergen'in rolu cok ama BJK takım olarak iyi oynuyor. Yani takım oyununu en iyi onlar oynuyor.
    e_maili doğru sölüyosun!
    Beşiktaş takım oyunu oynamıyor mu?
    bırakın allahaşkına çıkarın şu at gözlüklerini!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ama Beşiktaş'ın geçen seneden kalan birbirlerine ve Lucescu'nun takıma alışkanlığı var. Mesela Ahmed Hassan'ı bile sırf bu yüzden oynatmıyor. Yani BJK nin balansı bozulursa çok zor toparlar. Ama şu ana kadar iyi götürdüler.
    Arkadaşların belki söylemek istediği nereye kadar dayanacakları. Sanki takımda bir şeyler son haddine kadar gelmiş, patlamayı bekliyor gibi.

Way be ne yazdım

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Beyler kimse GS ye şans vermemiş. GS taraftarında da inanç bırakmadılar herhalde.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

12 Puan aradan sonra inanç mı kalmıştır Gs'lilerde ..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Valla iyi günde de kötü günde de Galatasaray'ın arkasındayım ama bu oyunu görünce ve dediğer takımlara bakınca eskisi kadar iddiam yok.BJK şampiyon olur gibi geliyo.Fener'e şans vermiyorum.Keşke Trabzonspor olsa

Bu sene de BJK alacak kupayı büyük ihtimalle, trabzon 3., fener de 2. olur gbi geliyor...eğer fener, devre arasında dediği gibi Alex, vs alıp, 8 yabancıyı oynatmanın bir yolunu bulabilirse bir ihtimal BJK yı zorlar..Aynı şekilde BJK da iyi bir santrafor alırsa fener zidaneı getirse yakalayamaz...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara-İstanbul-Kırşehir

Bu sene Beşiktaş'ın şampiyon olacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek. Fenerbahçe'nin genç bir kadrosu var ve bir de Daum var. Genç kadrolar da Daum da ikinci yarının başında zorlanır her zaman. FB kimi alırsa alsın ancak UEFA'ya gider. Trabzon da eğer Aybaba'yı göndermeseydi şampiyonluğa adaydı. İşlerin iyi gittiğine bakmayın, yakında bozulur.
    Denizli son sürat geliyor ve avantajı oyuncularının inanmış olması. Daha önce başarı yakalamış bir kadroları var ve yönetim de işten anlıyor. Giray Bulak bu sene iyi çıkış yaptı. Gençlerbirliği ikinci yarıya fırtına gibi girip üst sıralara tırmanacaktır. Gaziantep ise eğer Uefa'dan elenirse(ki çok büyük ihtimaldir) lige asılıp üst sıraları zorlar. Kendi evinde harikalar yaratan ve iyi bir kadrosu ve atak yapmaktan hoşlanan bir hocası olan Malatya istikrarını sürdürecektir. Alt sıralardan kopup gelen Samsunspor da UEFA için uğraşacak takımlar arasında. İkinci yarı 2. ve 3. sıralar için yapılacak mücadeleden büyük zevk alacağız. Ama garantici Lucescu bu kadar puan farkı yakalayıp da ligi vermez. Hele ki olağanüstü yetenekli bir kadroya sahip Beşiktaş kolay kolay maç kaybetmez. Lig düşecek takımlarsa bence Dana, Elazığ, Bursa, Çaykur Rize dörtlüsünden biri olur. A. Sebat iyi takım, yükselecektir. Aynı şekilde A.Gücü devre arası transferler ve Rıza Çalımbay yardımıyla yukarıya çıkar.

walla ben bir fenerli olarak rahatlıkla beşiktaş diyebilirim tabi işallah yanılırım fener şampiyon olur ama çok zor.Galatasaray bütün yabancıları göndersin bence altyapıdaki gençleri oynatsın sezon sonuna kadar zaten bence pek bi iddasi kalmadi artik.

Sheriff Misafir

beyler fener şampiyon beşiktaş trabzon hikaye iki gün sonra malubiyetler başlar özellikle bjk nin okadar iyi bi kadrosu yok sergen tek başına götürüyo

Abi Fener olacak göyüysünüz sizzzzzzz

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    beyler fener şampiyon beşiktaş trabzon hikaye iki gün sonra malubiyetler başlar özellikle bjk nin okadar iyi bi kadrosu yok sergen tek başına götürüyo
    ya biz bunu daha 1-2 sayfa önce tartıştık!!
    sadece sergen taşıyosa takımın en fazla gol atan oyuncusunun sergen olması gerekirdi!
    ligin en fazla gol atanı ve en az gol yiyeniyiz!
    defansta artık bişeyler yapıyodur!
    sergen defansa da gelmiyo di mi?
    geçen sene de mağlubiyetler başlar deniyodu ama ofsayt bir golle 1 kez mağlup olduk!
    fener sanki 8 yabancının 8ini de oynatacak da yabancılardan bahsediliyo!

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

bir Galatasaraylı olarak (avatara kanmayın ..) bizim iş bitti demek zorundayım ..bjk geçen sene 82 puanla şampiyon oldu.bizim şu an 29 puanımız var ..kalan 17 maçıda alsak ediyor 80 ... yani anlayana ..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara-İstanbul-Kırşehir

Beşiktaş'ı Sergen taşıyor derseniz katılırım ama Beşiktaş'ı sadece Sergen taşıyor derseniz orda durun derim. Hangi yabancı gelirse gelsin takımda kısa da olsa bir süre uyum sorunu yaşayacaktır. Hele ki Güney Amerikalılar, hem de Alman ekolü bir çalışma sistemine zor alışır. Misal, Brezilya milli takım oyuncusu Luciano. Fenerbahçenin adamakıllı tek yabancısı var o da Hooijdonk. Yerlilerden de Serhat ve Tuncay. Aurelio da iyi ama onun gibi onlarca yabancı var birinci ligde. Beşiktaş'ta ise bütün yabancılar takıma katkı yapıyor. Hatta 5+1'in +1 olanı da Ahmed Hassan. Şunu da söylemek gerekiyor, Beşiktaş ilk yarıda beklenen performansı göstermedi.

İlhan, Tümer, Sinan, Okan Koç, İbrahim gibi oyuncular hala kapasitelerinin altında. Bu arada diğer takımlar transfer yaparken Beşiktaş'ın eli de boş durmayacak. Uzun ve verilen paraya değecek bir Forvet oyuncusu geleceğine emin olabilirsiniz. Serdar Bilgili şu ana kadar transferde -ikinci Daum dönemi hariç- tek bir yanlış yaptı o da Amaral. Bundan sonra da yapmaz. 9 puan farkın kapanması için Beşiktaş'ın üç kez yenilmesi gerekiyor ki bu da ancak rüyalarda olur. Transfer döneminin çampiyonu 20 yıldır Fenerbahçe ama daha icraat göremedik. İnşallah görürüz de Avrupa'da klüplerimiz daha başarılı, büyük futbolcular da Türkiye'ye gelmeye daha istekli olur.

29. Default

Bu senenin şampiyonu kim olur?
    Beşiktaş
    53% [ 8 ]
    Fenerbahçe
    33% [ 5 ]
    Galatasaray
    0% [ 0 ]
    Trabzonspor
    13% [ 2 ]
    Gençlerbirliği
    0% [ 0 ]
    Diğer
    0% [ 0 ]

Toplam Oylar : 15

uplayalım şu topiği hele....

nasıl bir cevap yazılabilir bu sayfa için derim ki beşiktaş artık çöküşte saygılar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri