ŞOK! ŞOK! ŞOK!
Başkan Özhan Canaydın, Galatasaray'ın başına Sir Alex Ferguson'u getirdiğini açıkladı.
Ertesi sabah Galatasaray Resmi Sitesi:
19 Haziran 2006 tarihinde Fotospor Gazetesi'nde çıkan "Sir" Alex Ferguson'un Galatasaray'ın başına getirildiği haberi gerçekleri yansıtmamaktadır. 1 saat içinde yeni menajerimiz açıklanacaktır. Bilgilerinize sunarız.
1 saat sonra Galatasaray Resmi Sitesi:
20 Haziran 2006 tarihinden itibaren kulübümüzün başına Bülent Korkmaz getirilmiştir. Mayıs 2007 ye kadar sözleşme imszalanmıştır. Transfer ve maaş bütçesi daha sonra açıklanacaktır. Bilgilerinize sunarız.
1 saat sonra:
Sir Alex Ferguson ismini yalanlayan Galatasaray'ın kimi getirdiği Fotospor farkıyla karşınızda.Galatasaray 1 saat önce resmi sitede kulübün başına Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı.
Tüm bu olanlardan 1 gün önce:
Bülent Korkmaz sıcak ve karlı bir yaz gecesinde evinde oturmuş kitap okuyor idi. Evde yalnız idi. Birden telefon çalmış idi. Arayan Özhan Canaydın idi.
Ö- İyi akşamlar Bülent.
B- Özhan Bey niye arıyorsunuz beni? Yapmadığınız jübile için mi? Yoksa hiçe saydığınız emeklerim için mi?
Ö- Bülent lütfen sakin ol. Seni tamamen farklı bir sebepten doları aradım.
B- Özhan Bey ne söyleyecekseniz söyleyin. Daha yemek yiyeceğim.
Ö- Peki Bülent. Biliyorsun dün Eric Gerets'le yolları ayırdık. Kulüp boşta ve kimseyi getiremiyoruz.
B- Ne????
Ö- Kimse gelmiyor.
B- Ben Galatasaray'ı boşta bırakmam Özhan Bey. Kimse gelmiyorsa ben gelebilirim. Yaptığınız herşeye rağmen.
Ö- Bunu söyleyeceğini biliyordum Bülent. Hemen Florya'ya gel. İmzayı bas. Şartları Florya'da konuşuruz.
B- Olur Özhan Bey. Hemen geliyorum.
1 saat sonra Florya Metin Oktay Tesisleri:
B- İşte geldim Özhan Bey. Şartları konuşabiliriz.
Ö- Bak Bülent. Şimdiye kadar yaşananları unut. Hiçbirşey olmamış gibi el sıkışalım. Zaten koltuğum sallanıyor. Senle anlaşabilirsek ikimiz için de iyi olur.
B- Öncelikle sözleşme şartlarımı konuşalım Özhan Bey.
Ö- Sen de kabul edersen Mayıs 2007 ye kadar bir sözleşme düşünüyorum. Eğer mutlu ve başarılı olursak sözleşmeyi uzatırız. Sana haftada 7.000 Pound öneriyorum.
B- Hepsi kabul Özhan Bey. Şimdi de transfer durumunu konuşalım.
Ö- Tabii ki. Şimdi, benim aklımda transfer bütçesi olarak 4 Milyon pound var. Haftalık maaş bütçesi de 214.000 pound verebilirim.
B- Özhan Bey maaş bütçesi kabul de, transfer bütçesi az değil mi?
Ö- Yetmez mi diyorsun?
B- Yetmez gibi başkanım. Aklımda çok önemli 4 oyuncu oluşturdum bile. Bunları almam için daha fazla paraya ihtiyacım var.
- Tamam Bülent. Sana 9,25 Milyon Pound transfer bütçesi veriyorum. Kabul mü?
-Tabii ki Ba...(Bu sırada telefon çalar) Alo. Anahtarı mı unuttunuz? Tamam hemen geliyorum. (Telefonu kapar) Özür dilerim başkanım. Acil gitmem gerek. Bizimkiler kapıda kalmış.
Ö- Peki Bülent sözleşmeyi imzala ve git. 20 Haziran'da açıklarız basına.
B- Peki. İyi akşamlar Başkan'ım.
Ö- İyi akşamlar Bülent.
Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçmesi taraftarları sevindirmişti. Peki Bülent ailesine kapıyı açabildi mi ? Bülent transferde düşündüğünü söylediği 4 oyuncu kim? Birazdan buradayız....