arkadaslar fmnın en cırkın en cok kart yıyen oyuncusu kimm sizce???????
bence hasan sas ????????
arkadaslar fmnın en cırkın en cok kart yıyen oyuncusu kimm sizce???????
bence hasan sas ????????
marcelo bence
ibrahim toraman (çok kart yiyio hele de kırmızı)
ewet bendede hasan sas yaw kac kere uyardım kac kere ceza verdım gene faul oluyor bakıorum dırek bır sey de anlamadan adam kırmızı yemıs 3 mac ceza
Gennaro Ivan Gattuso
bence jermain defoe..adam muthis gencler.ilk basta sezonun basinda alexe teklif ediyor tottenham 5 milyon euro + defoe diyorum hemen kabul ediyorlar..hatta bi ara 10 milyon + defoe ye satmistim.zaten sezon sonu gidiyor alex hemen satin.6 yabanci filan biseyler diyor imza atamiyorsun sozlesme uzatmiyor.defoe de gercekten super 1 sezonda 30 gol atti kezman nin yaninda guzel ikili oluyor tavsiye ederim
eddie johsonda öle
Marcelinho cok kirmizi yiyo, ama 2 ci sezonu yari yariya dustu
bence stepjan tomas ve edu dracena
bu oyunda zaten cok kirmizi kart oLuyor durduk pozisyonda biLe kirmizi cikiyor.beLLi oLmuyor bence herkesın gorme ıhtımaLı cok yuksek![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
Kleberson..
diego lugano
Gökhan Zan
Mauro Zarate
Vincent Kompany herifi romaya aldim 80 milyon YTL oldu
pablo vitti
Bu kırmızı kart zaten oyunda büyük bir hata...Hasan Şaş'a gelince o zaten hakemlere ititraz eder özelliği var...O yüzden çok kart yiyor olabilir...
omar pouso
Marco Materazzi
Diego Lugano
alex takımı taşıo ama habire sarı görüo , 4 maç üstüste sarı 5. maç yok hep öyle ...
o adam 15 yasında deıl mı ya ?
sanırım hakeme küfür ediyolar durduk yere kırmızı kart bende ne oldugunu anlamıs deilim
en kötüsü carrasuca
kesinlikle hasan şaş adam bir sezon 8 kırmızı kart gördü
bence song bende en disiplinsiz song
takimininiz sert oynama seyini en az a yapin