1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: İyi Bir Taktiğin Ömrü Ne Kadardır?

Default İyi Bir Taktiğin Ömrü Ne Kadardır?

ben bu oyunu bildim bileli ne kadar iyi bir taktiğim olsada ilk sezonda o taktikle ne kadar başarılı olsamda 2. sezon aynı taktiği uygulayamıyorumm... uyguladığımda da hüsran oluyoo hemde aşşa yukarı aynı oyuncularla bunun sebebi nedirr?? bi teknik adamın belli bi anlayışı vardır her sezon taktiği değiştirirsek gerçekçiliği kaçiooo bi sezon 4-4-2 diğer sezon 4-1-3-2 başka bi sezonda 4-2-3-1 gibii....

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Çünkü adamlar taktiğini öğreniyorlar onun için öyle oluyo kardeş.Bazen 1 ayda çözüyolar işi

ama yok ilk sezon hepp iyi gidiyo. eğer ben taktiği tutturursam sezon boyunca taktiğe dokunmuyorum. ama ertesi sezon değişmesi şart oluo..

o zaman 1 senede cozuyolardir

Ben FM 07 de 3sene üst üste aynı taktiği kullanıyom... Herşey normal... 4.senede hüsran oluyo... Galiba çözüyolar takımımı... Bende o zaman değiştiriyom taktiği...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben cm 03-04 oynarken 5 sezon 4-2-4 oynadim ama hic bi sekilde basarisizlik olmamisti fm serilerini oynadigiimda ise 4=2=4 ile 2 ay anca basarili oldum sonra baska taktik olmuyo cok zor oluyo futbolcular bi taktik uzerinde kalamiolar ve bir taktige adapte olamiolar

eğer oyun zorlugunu en yüksek ayarlarsanız cabuk çözülürsünüz
    ben şuanda 4-4-2 yi biraz geliştirdim forvet agırlıklı yaptım fenerbahçeyle ligde hiç yenilmiyorum deplasmanda derbilerde 2-3 fark atıyorum ve daha ilk senem ve şampiyonlar ligi yarı finale çıktım yakında yayınlarım inş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nerden yapiosun o dedigini zor kolay flan

evet bende bilmiyorum öle bi zor kolay ayarıı ???

oyunun zorluğundan bahsediyorum yeni oyun açarken zorluğunu ayarlıyosunya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyle bisi varmi kii

bence yooq =))

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de yok olsa bile herkes kolay yapardı millet salak değil heralde sen fifa yada pes le karışıtrın

evet katılıyorum sana =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman taktik bozulunca taktiği değiştirin..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    o zaman taktik bozulunca taktiği değiştirin..
    o zaman bi şöle düşün türkiyedeki 3 büyükten birini çalıştırıyosun 10 maçta bi şablon değişio stil değişioo ne der sana spor yazarlarıı topa tutmazlarmııı

bence oynun guzelligi de burda zaten.. rakibe gore ya da baska turlu turlu etkenlere gore taktik deistirmek zorundayiz.. fm 05 de bole deildi bi taktik tutturdun mu gidiyodu sonuna kadar surekli galip gelmek de sıkıyor

alakasi yok ben kendi taktigimle 3 yildir eng premier division sampiyonum takimim blackburn

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    bence oynun guzelligi de burda zaten.. rakibe gore ya da baska turlu turlu etkenlere gore taktik deistirmek zorundayiz.. fm 05 de bole deildi bi taktik tutturdun mu gidiyodu sonuna kadar surekli galip gelmek de sıkıyor
    asıl o zamanda gerçekçiliği gidiyo bnm kafamda bi diziliş var ve ben o dizilişe göre transfer yapmak istiorumm... ama bi bakiosun taktik yalan oluyo sitemi değiştir sorada bi bakiosun büyük umutlarla transfer ettiğin adama sistemde yer yooqq bu genel kanat adamları için geçerli oluyooo

acikcasi bu sorunu yasamamak icin bir taktik kullaniyorum " 2 taktigi degisken bir bicimde kullanmak " o zaman cözemiyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben 3 taktiği değiştirerek kullanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben de 3 taktik kullanırım ama ufak değişikliklerle.

takim taktige alistimi guzel olur ama siz dewam edin 3 taktikle

iiii bi taktiğin ömrü rakip takın o taktiği çözene kadardır

Taktiğin iyiyse oyuncuların da taktiğine uygunsa çözemiyolar.Yani bende öyle oluyor en azından.Taktik iyiyse sonsuza kadar oyanrsın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bu aslında her sene aldığın oyunculara bağlı ben her sene aldığım oyunculara göre taktiğimi değiştiririm...evet aynı taktikle 2 seneden fazla bende oynamam zaten oynanmaz rakipler tarafından çözülerler ama illaki değiştirmem diyosun aynı sistem üzerinde oynalmalr yaparakta sonuca ulaşırsın...hepinize iyi oyunlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

dizilişte bir sorun olmuyorda takım komutlarında bu oluyor.örneğin ilk sezon kornerleri ön direğe açtırıosan 2. sezon onu deiştirmen gerekio.yoksa rakipler ona göre önlem alıyolar...

Mesaj Yetkileri