Evet arkadaşlar ben hiç rastlamadım üst direkten topun döndüğüne Siz hiç rastladınızmı??
Evet arkadaşlar ben hiç rastlamadım üst direkten topun döndüğüne Siz hiç rastladınızmı??
evet bana çok oldu
Bana da hiç olmadı.
Bana da çok oldu...
çok oldu,top kaleciyi de geçti ,tam sevinmiştim ki baktım geri döndü.
benim her direkten döndü her seferindede kaleciyi geçti gol diye bağırdım ama hep direk
bende de çok oldu yan toplar geliyo adam kafayı vuruyo ve direk... genelde boyle oldu
ohoooo kaç defa oldu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ewet oluyo
edit: aha şimdi tekrar oldu
Benim Çok oldu..
Direkten Dönünce Acayip Bir ses Çıkıyor![]()
Çokkk oluyorr ya
daha dün oldu fatih erol frikik kullandı kaleciyi geçti üste çarpıp geri geldi carlos magno tamamladı ve GOOOOL
benimde hiç olmadı üst direk
çok oldu hemde bi kaç sefer özellikle dönen topu bnm oyuncum karşılıyıp filelere abanınca çok güzel oluyo![]()
Çok oluyor.Topun direkte patladığında çıkardığı ses bile oldu.
Daha az önce oldu bana. Tuncay vurdu üst direkten döndü top.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hatırlamıyorum ama bir iki maçta olması gerekiyor. Öyle bir anımsama yaşadım.
saka degil ama benim nerdeyse her mac oluyo ve ben kafyı yiyorum![]()
Bana olmadı hiç..
Bende hatırlamyıroum.Nerden aklına geldiki
yani cok oluyo tabiki genelde yan toplardan oluyo
banada oldu bi çok defa
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bende hep kaleci celiyo ust direge carpiyo ama bole kalecinin yanindan top kaleye gidermis gibi olup geri dondugune hic rastlamadim o yuzden seettim![]()
ohoooo cook oldu![]()
mutklaka olmşutur ama hiç fark etmedm
Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır
uzakta vurulan şutlarda sonra oluyorrrrrrrrrrr
BAnada Olmustu Top KAleciyi Geciyo Bi Baktım Geri Geliyo![]()
benimde çok oldu üst direk yan direksen iyisimi topçulara talimat ver üst direğe nişanlayın bakalım yapabiliyormu
![]()
Banada hiç olmadı yan direklerden çokk döndü ama ust direkten olmadı hiç
ben sesten anlıyorum zaten bir kaç defa oldu ..