1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: site içindeki reklam linkleri....

Nesil
    2006
    Yer
    Ironforge

Default site içindeki reklam linkleri....

bu konuyla ilgili bir başlık göremedim, ya da gözümden kactı... site içindeki reklam linklerin tıklandıgında varolan sayfada acılıyor yeni site.yani forum sitesi kapanıyor ve o sayfada tıklanan link acılıyor.bunun baska bir pencerede acılması daha güzel olmaz mı sizce???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sağ tık -> yeni pencerede aç
    böyle yap şahsen ben böle yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ironforge

tesekkur ederim... demek istedigim o degil benim.yani direk baska pencere ya da sekmede acılması daha güzel olmaz mı ? zaten dedigin yolu sürekli kullanabilirsin... anlatmak istedigimi olayı anlatabilmişimdir umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşa katılıyorum, ayrıca bir de ekleme yapmak istiyorum. Bazen yukarıda çok ayıp reklamlar olabiliyor, bunun kontrolünü yapabiliyorsak daha iyi olur. Ayıp oluyor biz üyelere

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu reklamlar bildiğim kadarıyla tsi ye gelir oluyor.Yani beleştende reklam eklemiyorlar.Ama zamanında birkaç moderatör çıkıp mesajlarınızda reklam yapmıyoruz diğer siteler gibi demişti.Ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Arkadaşlar bu reklamlar bildiğim kadarıyla tsi ye gelir oluyor.Yani beleştende reklam eklemiyorlar.Ama zamanında birkaç moderatör çıkıp mesajlarınızda reklam yapmıyoruz diğer siteler gibi demişti.Ama...
    Sizin anlatmak istedikleriniz, karşı tarafın anlamak istediği kadardır.
    derler....

Nesil
    2006
    Yer
    Ironforge

arkadaslar sanırım anlatamadım ) ben reklamlardan ş,kayetci degilim,tabii ki ücret karsılıgıdır.demek istedigim su: reklamlara tıkladıgıımız zaman ayrı bir pencer ya da sekmede acılması daha iyi olmaz mı demek istemiştim )

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by koldakoc View Post
    arkadaslar sanırım anlatamadım ) ben reklamlardan ş,kayetci degilim,tabii ki ücret karsılıgıdır.demek istedigim su: reklamlara tıkladıgıımız zaman ayrı bir pencer ya da sekmede acılması daha iyi olmaz mı demek istemiştim )
    Internet Expolerer 7 ve Mozilla Firefox'da bunları sekmelerde açmak istiyorsan, farenin tekerleğine basarak açabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu çevirmen arkadaşımız sanıyorum nasıl farklı pencerede açılır biliyor ancak bilmeyenler için söylüyor olmalı.

Mantıklı geliyor aslında bir anda tıkladığımız zaman site kapanıyor reklam açılıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

arkadaşlar bu kadar üşengeç de olmayalım yahu. site kaçmıyor ya bir yere. tekrar girersiniz yeni bir sayfa açıp.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herhalde arkadaşın dediği şey tıklayınca yeni pencere açmak varken niye aynı sayfadan yönlendiriliyor.Mesela biri siteye birşey ekleyince yeni sekmede veya pencerede açılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ironforge

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Herhalde arkadaşın dediği şey tıklayınca yeni pencere açmak varken niye aynı sayfadan yönlendiriliyor.Mesela biri siteye birşey ekleyince yeni sekmede veya pencerede açılıyor.
    ewt demek istedigim aynen o.gercekten bu kadar kaos ortamı yaratacagını bilseydim acmazdım böyle bir konu.sadece bir öneriydi bu,baska bişi degil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yahu çevirmen arkadaşımız sanıyorum nasıl farklı pencerede açılır biliyor ancak bilmeyenler için söylüyor olmalı.

Mantıklı geliyor aslında bir anda tıkladığımız zaman site kapanıyor reklam açılıyor.
    yani demek istedigim buydu zaten aynı pencereden acılacagına baska pencerede acılsa daha iyi olmaz mı demek istemiştim ama ortalık karsıtı birden.kötü bir amacım yoktu
    Last edited by koldakoc : 23.Mayıs.2008 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Malesef bu tıklanan reklamların farklı bir pencerede açılmasına Google izin vermiyor.

Şu mesajlar içerisinde yer alan reklamlardan söz ediyorsan onları yakın bi tarihte kaldırmayı planlıyorum.

Arkadaşa katılıyorum, ayrıca bir de ekleme yapmak istiyorum. Bazen yukarıda çok ayıp reklamlar olabiliyor, bunun kontrolünü yapabiliyorsak daha iyi olur. Ayıp oluyor biz üyelere
    Mümkün olduğu kadar reklam filtrelemesini kullansakta futbol ve benzeri kelimeler için abuk sabuk reklamlar çıkmakta. Gördüğünüz bu sitelerin domainlerini rahatsız olduğunuzda özel mesaj yoluyla iletirseniz, bizde Google Adsense ekibine gereken mesajı göndeririz : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Şu mesajlar içerisinde yer alan reklamlardan söz ediyorsan onları yakın bi tarihte kaldırmayı planlıyorum.
    Bilgi için sağol Mustafa abi.Gerçekten mesajın hemen üstünde reklam çok kötü oluyor.

Mesaj Yetkileri